Stiri

Lansarea cărții „Rock sub seceră și ciocan”, de Nelu Stratone

rock-sub-secera-si-ciocanVineri seara, 25 noiembrie, de la 19:00, în Club A, are loc lansarea oficială a cărții„ Rock sub seceră și ciocan”, de Nelu Stratone, prima parte dintr-un proiect amplu a cronicii fenomenului rock în România, care cuprinde o analiză atentă și detaliată a a rockului în perioada comunistă, povestea fascinantă a anilor ’60 până în momentul Revoluției din 1989.

La eveniment vor participa, alături de Nelu Stratone, autorul cărții, și Andrei Ruse, editorul cărții și moderatorul serii, Liviu MihaiuFlorin-Silviu UrsulescuAurel GherghelDoru Rocker Ionescu și Lorena Lupu. Lansarea se va încheia cu muzică live, pe scenă urmând să urce formațiile BAROCK și CRI GRI, alături de alți prieteni, care pregătesc niște jam session-uri surpriză. Iar pentru cei care au chef de petrecere, pregătim o noapte albă în Club A cu mult rock autohton până dimineața!

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Guerrilla, Filme-Cărți.ro, Cărțile pe față, Cărți cu suflet, COOLturaMall, Serial Readers, Bookuria și Cărți, cafea și tutun.

Detaliile complete ale evenimentului:

www.Hyperliteratura.ro/rock-sub-secera-si-ciocan-club-a

Detalii despre carte, fragmente online:

www.Hyperliteratura.ro/ROCK-SUB-SECERA-SI-CIOCAN

lansare-rock

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (18 – 24 ianuarie 2016)

Jovi Ene

Douăzeci de scurtmetraje intră în Competiția de Film Românesc de la Anim’est 2011

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (21 – 27 decembrie 2015)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult