Stiri

Invitatie la descoperit Italia, din partea blogului ExTraViTa, la Journey Pub

Extravita5 decembrie – invitatie la descoperit Italia, din partea blogului ExTraViTa

Sâmbătă, 5 decembrie 2015, orele 11:00, sunteți invitați să luați parte la un eveniment marca ExTraViTa dedicat Italiei și călătoriilor savurate la maxim, care va avea loc la Journey Pub ( din Str. George Enescu, nr. 25 , zona Piața Romană). Partenerii evenimentului: Ryanair și Men’s Cave, Haina Bărbatului, vor oferi pentru participanți premii ideale pentru o excursie italiană: 2 bilete de avion și 2 vouchere pentru câte un set cămașă+cravată – având în vedere că până acum bărbații au fost un pic neglijați, era vremea să fie și ei puțin răsfățați cu cadouri 100% masculine.

Invitați:

Mirela Șurghie, care țese poveștile ExTraViTa va vorbi despre Italia în general, ce are mai frumos și renumit în funcție de regiuni, o trecere în revistă animată, cu muzică și multe imagini pentru inspirație.

Silvia Postolatiev, artist vizual si fashion blogger la postolatieva.com vine cu 5 sfaturi despre cum să faci fotografii reușite în vacanță atât cu un DSRL, cât și cu telefonul. Trucuri simple, la îndemâna oricui. Silvia este absolventă a Facultății de Film, secția Imagine și a descoperit în mediul on-line scena perfectă pentru a-și dezvolta pasiunea pentru fotografie, modă și alte arte vizuale.

Sorin Șurghie și Raluca Huzum, proprietari Men’s Cave – Haina Bărbatului, elegantul boutique dedicat bărbaților, aflat pe strada Bărăției nr. 33, București, vă vor vorbi despre cele 5 lucruri pe care le recomandă să fie puse în bagaj de către orice bărbat care vizitează Italia.

Plus:
– Ce trebuie să includă bagajul unei doamne sau domnișoare pentru o experiență italiană de ținut minte
– Câteva imagini, clipuri și alte informații prezentate în premieră, unele exclusiv, din culisele excursiei efectuate în Bologna: un fel de Making Off
– Când să vizităm Italia, în funcție de regiune
– Cum să călătorim în Italia
– Studiu de caz: Cinque Terre

Deoarece este o sărbătoare, evenimentul propune și o tombolă, extragerea fiind realizată în ordinea de mai jos:
– Două bilete dus-întors București OTP – Milano Malpensa de la Ryanair
– Două vouchere Men’s Cave a câte o cămașă și o cravată pentru domni.
– Două ședințe de life couching cu Mirela Șurghie (Bagaj în stilul propriu, Planificarea unei călătorii, Branding personal și poziționare, Obiective personale – la alegere).

Pentru participare trebuie să trimiteți un mail la extravita.experience@gmail.com în care să vă anunțați prezența, aceasta fiind rezervată în momentul în care primiți confirmarea din partea noastră. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se vor realiza în ordinea în care se vor primi solicitările.

Participarea va fi pe bază de donație, care însă nu este obligatorie, este un gest pe care îl puteți face dacă doriți, pentru a sprijini organizarea acestui tip de întâlniri, donația sugerată fiind de 12 lei iar finanțele sunt direcționate exclusiv către echipa ExTraViTa.

În cazul în care nu mai puteți participa, vă rugăm să anunțați în orice moment, pentru a da posibilitatea altui participant să se înscrie.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (10 – 16 octombrie 2016)

Jovi Ene

Concert: Notes & Ties

Iulia Dromereschi

Noutăți săptămânale Netflix: Sex Education, Don’t Look Up, Love 101

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult