Stiri

Filmul Marele Gatsby străluceşte acum pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD

The Great Gatsby 2D-BD_3D packLeonardo DiCaprio, Tobey Maguire şi Carey Mulligan readuc la viaţă o poveste de dragoste fascinantă şi spectaculoasă în Marele Gatsby, ecranizare a romanului omonim de F. Scott Fitzgerald care se lansează, din 19 septembrie, pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, în toate magazinele partenere Pro Video.

Marele Gatsby îl urmăreşte pe scriitorul în devenire Nick Carraway care ajunge în New York în primăvara anului 1922, o perioadă a moravurilor uşoare, a jazz-ului în vogă, a afacerilor ilegale şi a economiei înfloritoare. Urmărind propriul vis american, Nick se mută lângă un milionar misterios şi petrecăreţ, Jay Gatsby şi foarte aproape de verişoara lui, Daisy şi soţul acesteia, Tom Buchanan. În acest moment, Nick este atras în lumea captivantă a celor foarte bogaţi, cu iluziile, iubirile şi decepţiile lor. Nick devine martor al acestui univers şi începe să construiască povestea unei iubiri imposibile, cu vise incoruptibile şi o tragedie impresionantă care se regăseşte şi în timpurile noastre.

The Great Gatsby-DVD_3D packDin distribuţia filmului regizat de reputatul Baz Luhrmann mai fac parte Isla Fisher, Jason Clarke, George Wilson, Elizabeth Debicki şi legenda filmului indian Amitabh Bachchan.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar şi alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteţi afla urmărind elementele bonus în exclusivitate de pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD: Era Jazz-ului, Razzle Dazzle: Moda anilor ’20, Poezia vizuală a lui Fitzgerald, Destăinuirile lui Gatsby, Scene căzute la montaj cu sfârşit alternativ, Măreţia lui Gatsby şi multe altele.

Un produs marca Warner Bros. Pictures, distribuit de către Pro Video, Marele Gatsby poate fi achiziţionat din toate centrele comerciale şi magazinele de specialitate, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD, la un preţ recomandat de 139,90 de lei, 79.90 de lei, respectiv 52.90 de lei.

Articole similare

Noutăți Netflix: The Haunting of Hill House, Maniac

Jovi Ene

Teatrul Arte dell’Anima – Program Aprilie, partea a doua

Jovi Ene

12 filme de excepţie în Competiția TIFF 2012

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult