Stiri

Evenimentele Grupului Editorial Corint la Bookfest 2016

3D Povestile PelesuluiGrupul Editorial Corint va participa la ediția de anul acesta a Salonului Internațional de Carte Bookfest cu peste 1.000 de titluri Corint Books, Leda și Corint Junior. Toate cărțile vor avea prețuri reduse cu 25-50%. Nu vor lipsi evenimentele de lansare și noile apariții.

Corint Istorie cu blazon

Lansată la ediția din 2015 a Sezonului Internațional de Carte Bookfest, colecția Istorie cu blazon spune povestea unei lumi a elitelor, o lume care a strălucit prin stil, prin inteligență și prin subtilitatea conversației din saloane.

Anul acesta, la Bookfest, colecția Istorie cu blazon se va completa cu albumul Poveștile Peleșului de Carmen Sylva, o ediție îngrijită de Silvia Irina Zimmermann, specialist în biografia și opera Reginei-poete. Ilustrațiile aparțin Arhivei Princiare de Wied.

Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă, 4 iunie, la ora 11:30.

Vor lua cuvântul: Silvia Irina Zimmermann, istoric literar, Georgeta Filitti, istoric, Ruxanda Beldiman, istoric de artă, și Filip-Lucian Iorga, istoric și coordonatorul colecției Istorie cu blazon.

În colecția Istorie cu blazon va mai apărea volumul Românce văzute de străini de Nicolae Panopol.

3D Jurnalul de la GuantanamoCorint Istorie

Ampla colecție Corint Istorie va primi la Bookfest 2016 două noi volume care dezbat, în mod complementar, problematica islamistă și americană: Jurnalul de la Guantánamo de Mohamedou Ould Slahi și ISlamISm. Planul secret de creare a califatului de Glenn Beck.

Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă, 4 iunie, la ora 15:00.

Vor lua cuvântul: Stejărel Olaru, istoric și politolog, Iulian Fota, fost consilier prezidențial, Marian Voicu, jurnalist și Lavinia Betea, istoric și coordonatorul colecției Corint Istorie.

În colecția Corint Istorie vor mai apărea: Duduia. Scrisori din exil ale Elenei Lupescu de Diana Mandache, Nojoud. Divorțată la 10 ani de Nojoud Ali și Delphine Minoui, Islamiștii. Cum ne văd ei pe noi de Anne Nivat.

3D Jurnal secret. Serie nouaCorint Books

Criticul literar și prozatorul Alex. Ștefănescu își continuă poveștile Jurnalului secret cu o Serie nouă, ilustrată de Costel Pătrășcan. Evenimentul va avea loc vineri, 3 iunie, la ora 17.30.

Vor lua cuvântul: Mircea Dinescu, poet, Ion Caramitru, actor, Directorul Teatrului Național București, Lorena Lupu, actriță și Costel Pătrășcan, ilustrator.

LEDA

Ce zi mai potrivită pentru călătorii decât sâmbăta? Și ce carte mai bună ca să ne inspire decât jurnalul de călătorie Și eu am descoperit America! de Marina Almășan?

Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă, 4 iunie, la ora 13:00.

Vor lua cuvântul: Corina Chiriac, Cristian Brancu, Mircea Radu, Eugen Cristea, Alex. Ștefănescu, Octavian Andronic.

Printre celelalte noi apariții ale editurii Corint la Bookfest se numără: cartea de colorat Suave zâne și gingașe prințese de Tomoko Tashiro, Clinica MAYO. Ghid pentru o sarcină sănătoasă (colecția Corint pentru părinți), Blestemul câștigătorului de Marie Rutkoski și Magonia de Maria Dahvana Headley (colecția Leda Edge).

Articole similare

Lansările Editurii Paralela 45 – Gaudeamus 2013

Jovi Ene

Ceai cu Amy – eveniment cu intrare liberă- în memoria lui Amy Winehouse

Jovi Ene

“Fii demn!”, de Dan Puric

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult