Stiri

Elizabeth Taylor (1932-2011)

Actrita Elizabeth Taylor a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, potrivit AFP.

Elizabeth Taylor (născută Dame Elizabeth Rosemond Taylor, la 27 februarie 1932, Londra) a fost considerată „ultimul star al Hollywoodului de altădată”. A fost distinsă cu Premiul Oscar de două ori şi a primit de la American Film Institute Premiul pentru întreaga carieră.

Împlinise 79 de ani pe 27 februarie. Înainte de aniversare, actriţa a fost internată  în centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles, în urma simptomelor cauzate de o insuficienţă cardiacă congestivă. Problemele cardiace ale actriţei au început în 2004, iar acum trei ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (10 – 16 decembrie 2018)

Jovi Ene

DreamSelfie în culori, de Norica Veșcă-Popescu

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (10 – 16 octombrie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult