Editorial Recomandat

James Bond – moarte, martini, femei

bond-girls-calendar-b-06-o1Sper că nu plictisim cu James Bond, dar este clar un personaj urmărit și de urmărit în cinematografie: nicicând un spion nu a avut atâția spectatori, nici când o franciză de acțiune nu a avut mai mult succes în cinematografia britanică. După ce zilele trecute am prezentat istoria filmelor cu James Bond, precum și 50 de ani de gadget-uri James Bond, acum a venit rândul unui infografic ce a câștigat premiul întâi în anul 2012 la concursul cu imagini grafice despre marele personaj de televiziune.

Așadar, bătăliile Bonzilor, care sunt statisticile actuale despre actorii care l-au interpretat pe James Bond de-a lungul anilor, victimile produse de ei, etc.:

-aflăm astfel că Roger Moore este cel mai distribuit actor în acest rol, 7 filme;

-ca număr de oameni uciși, Pierce Brosnan stă cel mai bine – 76 de oameni;

Roger Moore a avut și cele mai multe femei (de altfel, această ”calitate” s-a prelungit și mult după ce a renunțat la rol :D).

Battle of the Bonds

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Dublă lansare Editura Paralela 45 – Cosmin Perța și Sorin Delaskela la Humanitas Kretzulescu

Andreea Andrusca

Top 5 documentare văzute în martie pe HBO GO

Carmen Florea

5 vârfuri personale în teatrul online din 2020

Tudor-Costin Sicomas

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult