Editorial Recomandat

Gala Art Out 2016 – One world, many cultures – impresii de Gală

afis gala webSâmbătă, 19 martie 2016, a avut loc cea de-a 3-a ediție a Galei Art Out, un eveniment dedicat revistei culturale Art Out, o ediție ce a adus împreună artiști din diverse domenii și zone geografice, multiculturalismul fiind cuvântul de bază al serii. Evenimentul a fost găzduit de către Universitatea București și a avut loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept. Gazda evenimentului a fost Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București, care a încercat să susțină ritmul impus de către invitații speciali ai serii: grupul Ligh Quartet care a oferit publicului ritmuri de tango și de jazz, Niko Bello care a reprezentat Albania, Adrian Silvan Ionescu, doctor în istorie, care a povestit despre doi pionieri ai artei documentariste – George Catlin și Carol Popp de Szathmari, Teatrul Evreiesc de Stat, prezent cu câteva momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”. Așadar, fiecare invitat a adus o notă personală serii, câte puțin din fiecare regiune reprezentată ajungând în inimile spectatorilor.

Evenimentul a fost deschis de către Excelența Sa D-nul Tajul Aman Mohammad, Ambasador Al Malaeziei în România, care a vorbit despre atracția pe care Malaezia o reprezintă pentru românii turiști. Ambasadorul, o prezență originală și dezinvoltă a dorit să lase la o parte relațiile bilaterale dintre cele două țări și s-a axat foarte mult pe frumusețile Malaeziei.

Fotografia a fost preluată de pe Facebook și reprezintă proprietatea Teatrului Evreiesc de Stat
Fotografia a fost preluată de pe Facebook și reprezintă proprietatea Teatrului Evreiesc de Stat

În februarie 2016, Art Out a împlinit 5 de activitate, definindu-se ca un actor important pe scena presei, artei și culturii românești, fiind un promotor și organizator de evenimente cultural-artistice. Fondată în ianuarie 2011, revista continuă să fie un proiect de suflet al unor oameni dedicați artei și promovării ei. Site-ul revistei ne prezintă cele 41 de publicații Art Out, precum și cele 33 de reviste Teen Art Out. Ambele publicații au un aspect și o cromatică foarte interesante, cu subiecte dintre cele mai diverse, o prezență orginală pe piață. Cu siguranță, acest proiect va veni cu multe surprize pe viitor, surprize ce le așteptăm cu entuziasm. Cât despre evenimentul de sâmbătă seara, acesta a impresionat prin eforturile vizibile pe care echipa Art Out le-a depus pentru realizarea unei seri originale prin diversitatea spectacolului oferit.

Teaserul evenimentului:

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=kvsjGNObsvU.’]

Articole similare

Dom Hemingway (2013)

Andreea Andrusca

Portret de familie: Întreaga mea lume la Arte dell’Anima

Alina Tălmaciu

Fragment în avanpremieră: ”Bătălia lor. Femeile din România în Primul Război Mondial”, de Alin Ciupală

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult