Editorial Recomandat

13 scriitori celebri și asemănarea lor canină

poetic-dogsAm citit despre acest grupaj de fotografii de acum câteva luni, dar nu am găsit prilej mai bun să vi-l prezint decât în vacanța de vară. Ei bine, el a fost creat, după cum se spune în articolul preluat de noi, pentru a crește interesul pentru câinii vagabonzi salvați și preluați de adăposturi pentru animale.

Fotografiile sunt realizate de Dan Bannino, cel care a adoptat la rândul său un câine dintr-un asemenea adăpost și se spune că acest lucru ”i-a schimbat viața pentru întotdeauna”. Așadar, el a creat acest grupaj intitulat Poetic Dogs, pe care l-a transformat într-un proiect adevărat, care încearcă să strângă bani pentru asemenea adăposturi.

Iată ce a spus el despre această realizare: ”#POETICDOGS este un proiect de fotografie în care câinii sunt puși alături de scriitori celebri: Vorbind prin intermediul expresiilor, sunetelor și mișcărilor, ei vă spun totul fără să spune nimic, exact cum un scriitor o face cu cuvintele dintr-un frumos poem.”

Pe lângă inițiativa lăudabilă a proiectului, mi se pare că asemănările sunt chiar izbitoare. Nu suntem chiar atât de deosebiți, priviți-i numai pe Dickens, Tolstoi sau Baudelaire.

William Shakespeare
William Shakespeare
Charles Bukowski
Charles Bukowski
Charles Dickens
Charles Dickens
Oscar Wilde
Oscar Wilde
Mark Twain
Mark Twain
Edith Sitwell
Edith Sitwell
Tolstoi
Lev Tolstoi
Jean-Paul Sartre
Jean-Paul Sartre
James Joyce
James Joyce
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
Emily Dickinson
Emily Dickinson
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Charles Baudelaire
Charles Baudelaire

Sursa: Buzzfeed.com.

Articole similare

Gary Oldman și 5 roluri mai puțin cunoscute

Ion Dobrovolschi

Filme scurte de desene animate nominalizate pentru Oscar 2019

Adriana Ruta Neagoe

Noutăți pe Netflix România în ianuarie 2018

Jovi Ene

1 comment

Mitza 28 iulie 2015 at 17:22

Buna asemanarea

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult