Editorial Recomandat

12 motive pentru care cărțile sunt cadoul perfect

book-gift-wrap1Desigur că noi, editorii unui blog cultural, susținem cartea, cu tot ce ține de ea. Desigur că, atunci când avem de dăruit unei persoane dragi ceva, ne orientăm și ne gândim în primul rând la cărți. Nu trebuia neapărat să spun asta, dar poate vă veți întreba de ce am aduce în fața dvs. un articol care se numește ”12 motive pentru care cărțile sunt cadoul perfect”.

Mai ales că acum ceva timp criticam articolele de pe un blog similar care aduceau în fața cititorilor săi un articol de același gen (intitulat însă ”12/10 motive pentru a citi”). Nu, noi avem convingerea că nu trebuie 1000 de motive pentru a citi, ci doar unul singur-plăcerea, și nu trebuie sute de motive pentru a dărui o carte. Dacă îți place să citești, motivul e de la sine înțeles.

Am adus acest articol pentru infograficul săptămânii, unul foarte simpatic, care ne dezvăluie scurt și frumos ilustrat ”cele 12 motive pentru care cărțile sunt cadoul perfect”:

  • au întotdeauna mărimea perfectă;
  • sunt ușor de împachetat;
  • cărțile pot fi împrumutate;
  • sunt mai ieftine decât diamantele;
  • te pot purta pe alte tărămuri;
  • etc. etc.

BookPalInfographicV2a

Sursa: Ebookfriendly.com.

Articole similare

Filme, carţi şi câteodată fotbal: 8 iunie 2012

Jovi Ene

Cărțile interzise de-a lungul istoriei [infografic]

Jovi Ene

Fragment în avanpremieră: ”La cinci pași de tine”, în curs de apariție la Editura Litera!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult