Stiri

Din dragoste cu cele mai bune intenții – pe CINEPUB

poster din dragoste 50x70Începând cu joi, 10 martie, de la ora 20:30, ”Din dragoste cu cele mai bune intenții”, de Adrian Sitaru, poate fi vizionat online, gratis și legal, pe CINEPUB.

CINEPUB dedică această săptămână regizorului Adrian Sitaru, autorul filmului ”Ilegitim”, premiat la ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Film de la Berlin și care va fi disponibil pe ecranele din România din 18 Martie. Pe platformă mai pot fi vizionate scurtmetrajele ”Lord”, ”Colivia”, ”Chefu’” și lungmetrajul ”Domestic”, iar ”Din dragoste cu cele mai bune intenții” începând cu joi, 10 martie.

Câștigător al premiului pentru Cea mai bună regie și Cel mai bun actor în rol principal la Festivalul Internațional de Film de la Locarno (2011), filmul semnat de Adrian Sitaru propune o incursiune în vârtejul lumii lui Alex, după ce acesta află că mama lui a suferit un accident vascular. Bogdan Dumitrache, în rolul nevroticului Alex, pierde încet-încet controlul. Starea de sănătate a mamei, doctorii, iubita venită după el de la București, ceilalți bolnavi din spital, prietenele mamei, sfaturile contradictorii sau pacienta care poartă pe față o mască de iepure contribuie la paranoia care se instalează încet dar sigur în mintea lui Alex. În timp ce mama lui pare să se simtă mai bine, Alex face o serie de greșeli. Din dragoste cu cele mai bune intenții.

Filmul vorbește ”despre comportamentul prostesc pe care majoritatea dintre noi nu-l putem evita atunci cînd cel drag se îmbolnăveşte. Despre apariţia comportamentului iraţional în asemenea situaţii, şi asta pentru că un comportament raţional devine imposibil din cauza fricii ancestrale de moarte şi a pierderii celor dragi”, a declarat regizorul Adrian Sitaru (Dilema Veche, interviu realizat de Ana Maria Sandu).

Cinepub.ro (www.cinepub.ro) este singurul portal de cinema românesc online, distribuit gratuit și cu acordul legal al producătorilor și cineaștilor independenți, cu premiere în fiecare joi seara, de ficțiune, documentar sau animație, scurt sau lungmetraj.

din-dragoste-play

Articole similare

Proiectie „Lolita” in regia lui Stanley Kubrick

Jovi Ene

Post-Bookfest 2015, Editura Meteor Press

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 11-13 martie 2011

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult