Stiri

Concurs: Câștigă o invitație la GreenTech Film Festival 2018! – ÎNCHEIAT!

Suntem bucuroși,  împreună cu cei de la GreenTech Film Festival, să te invităm la o mai bună înţelegere a impactului pe care îl are tehnologia asupra noastră, a societăţii, dar și cu privire la modul în care inovaţia poate servi la rezolvarea problemelor de mediu.

Pentru cei interesați, organizăm acest concurs unde trei norocoși pot câștiga o invitație la GreenTech Film Festival 2018, ce va avea loc în perioada 12-14 noiembrie 2018, la Cinema Elvire Popesco din Bucureşti!

Despre festivalul din acest an:

Cea de-a doua ediţie a GreenTech Film Festival prezintă filme şi evenimente care au ca subiect tehnologiile verzi şi va avea loc în perioada 12-14 noiembrie 2018, la Cinema Elvire Popesco din Bucureşti, şi pe 20 noiembrie, în cadrul unei ediţii speciale organizată la Institutul Francez din Cluj-Napoca.

Ediţia a doua a GreenTech Film Festival la Bucureşti îl are ca invitat special pe singurul explorator român din comunitatea National GeographicSergiu Jiduc, stabilit în prezent la Londra. Sergiu Jiduc va veni în faţa publicului din România pe 13 noiembrie, ora 20.30, pentru a vorbi despre experienţa sa în calitate de cercetător în științele pământului și expert în strategiile de dezvoltare sustenabilă.

Festivalul include proiecţii de film documentar care aduc în atenţia spectatorilor imaginea omenirii de peste 25 de ani, aşa cum o prezintă istoricul israelian Yuval Noah Harari în „Oameni, Zei şi Tehnologie”cum funcţionează tehnologia online („Viitorul creat de noi”) şi crearea de conţinut video („YouTube, Vloggeri şi Tu”), dar şi relaţia dintre economie şi tehnologie. Totodată, publicul va putea urmări avanpremiera celui de-al doilea sezon al documentarului MARTE, o producţie National Geographic, în parteneriat cu producătorul Brian Grazer („Apollo 13”, „A Beautiful Mind”şi regizorul Ron Howard („The Da Vinci Code”, „Solo: A Star Wars Story”), care prezintă scenariul în care pământenii devin primii locuitori ai planetei MARTE.

Detalii despre programul complet, bilete şi rezervări sunt disponibile pe site-ul www.greentechfilmfestival.ro, la secţiunea Program, dar şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/GreenTechFilmFestival.

Pentru a câștiga unul dintre premiile oferite, va rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

Care este filmul vostru preferat din programul GreenTech Film Festival 2018?

Condiţii de participare:

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, de pe același computer etc.);
  • se vor desemna trei câștigători ai invitației, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată, prin tragere la sorti prin intermediul Random.org.

ATENȚIE!

Concursul este valabil doar pentru persoanele din București sau din împrejurimi, care pot ajunge la festival!

Asteptam comentariile dvs. pana vineri, 9 noiembrie 2018, ora 20.00, iar castigatorii vor fi anunțați pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume, adresă si număr telefon. Vă rugăm să urmăriți această pagină și adresa de e-mail vineri seara!

Succes!

Concurs promovat pe Câștigă.net.

Later edit (9 noiembrie 2018):

Câștigătorii au fost trași la sorți:

Aceștia sunt: Lupu Daniel-MihaiAdina Constantinescu și Andreea Elena.

Felicitări!

Articole similare

Trofeul Transilvania 2012 merge în Norvegia

Jovi Ene

Intilniri cu cititorii: Negru si Rosu, de Ioan T. Morar

Jovi Ene

Lansarea cărții ,,Kurt” de Teodor Bordeianu la București

Jovi Ene

11 comments

Adi L. 5 noiembrie 2018 at 17:14

Documentarul Marte. Ati vrut sa spuneti ca se incheie pe 09.11? Pt ca ati scris ca se incheie pe 08.10 🙂

Reply
Jovi Ene 5 noiembrie 2018 at 19:33

Am greșit, Adi, ne cerem scuze și rectificăm imediat!

Reply
Andreea Elena 5 noiembrie 2018 at 21:52

HUMANS, GODS AND TECHNOLOGY/OAMENI, ZEI SI TEHNOLOGIE.

Reply
Alex D. 6 noiembrie 2018 at 07:28

Humans, Gods and Technology

Reply
Klau 6 noiembrie 2018 at 11:17

As vrea sa văd in cadrul festivalului Making the future

Reply
Dani 6 noiembrie 2018 at 14:18

Zei si tehnologie

Reply
Robert 6 noiembrie 2018 at 18:10

Cu siguranță „Oameni, Zei şi Tehnologie”.

Reply
Mihai 7 noiembrie 2018 at 06:01

HUMANS, GODS AND TECHNOLOGY

Reply
Lavinia Alexa 7 noiembrie 2018 at 09:22

Documentarul Marte 🙂

Reply
Adina Constantinescu 7 noiembrie 2018 at 14:51

„Mars”este filmul pe care as dori cel mai mult sa il vad, desi cred ca fiecare film prezentat merita. Ar mai exista un clasament (si mai) interesant, acela al preferintelor dupa ce le-am vazut pe toate!

Reply
Lupu Daniel-Mihai 9 noiembrie 2018 at 05:04

Brokerii Apocalipsei

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult