Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă încă două cărți oferite de Târgul de carte cu discount Kilipirim! – ÎNCHEIAT!

Chestiunea FinklerDe miercuri până vineri, în fiecare zi, puteți câștiga două cărți oferite de Târgul de carte cu discount Kilipirim!

Nu uitați că, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, are loc o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, zilnic între 10.00 şi 21.30, intrarea fiind liberă.

Cărțile oferite la concursul de azi sunt Chestiunea Finkler”, de Howard Jaacobson și ”Intilniri cu oameni remarcabili”, de GI Gurdjieffe.

Despre cărți:

”Chestiunea Finkler”, de Howard Jaacobson, Editura Rao. Julian Treslove, un fost producător de radio la BBC, şi Sam Finkler, un cunoscut filosof evreu, scriitor şi vedetă de televiziune, sunt prieteni vechi. În pofida unei relaţii tensionate şi traiului foarte diferit, cei doi n-au pierdut legatura – şi nici cu fostul lor profesor, Libor Sevcik, un ceh întotdeauna mai îngrijorat de restul lumii decât de treaba lui. Acum, atât Libor, cât şi Finkler sunt văduvi şi împreună cu Treslove iau masa în spaţiosul apartament al lui Libor din centrul Londrei. Este o seara dulce-amară în care fiecare protagonist îşi aminteşte de vremurile în care iubeau, înainte de a deveni taţi, înainte de despărţiri, înainte de a trăi cu frica în sân pentru ce ar putea pierde. E mai bine oare să treci prin viaţă fără să cunoşti fericirea chiar deloc? Treslove descoperă că nu are lacrimi îndeajuns pentru tot ce au pierdut prietenii sai. Şi, ca în fiecare seară, exact la ora 11.30, în drum spre casă, ezită un moment în faţa ferestrei unui magazin de viori, moment în care este atacat. Acest atac schimbă totul.

intalnire_cu_oameni_remarcabili_coperta_1”Intilniri cu oameni remarcabili”, de GI Gurdjieffe, Editura Curtea Veche. Lucrarea de faţă reprezintă o scriere autobiografică a lui G.I. Gurdjieff, unul dintre cei mai misterioşi oameni ai secolului XX. Povestea seamănă cu un minunat covor oriental care se desfăşoară, elegant, înaintea noastră. La vederea bogatelor sale ornamente, ceva în noi tresare şi ne călăuzeşte către o cunoaştere ascunsă în profunzimea acestor istorisiri, o cunoaştere ce se dezvăluie pas cu pas, fără însă a face apel la limbajul explicativ al sistemelor teologice, filosofice sau psihologice. 

Întrebare concurs:

Care este editura preferată participantă la Târgul de carte cu discount Kilipirim?

Condiţii de participare:

  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.), pe platforma de comentarii de pe site sau pe cea via Facebook;
  • dați Like la pagina de Facebook Filme-carti.ro, dacă nu ai făcut-o deja, și share la acest concurs;
  • caştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana la sfârșitul zilei de 30 octombrie 2015, iar castigatorul va fi anunțat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail. Premiul se va ridica de la Târgul de carte Kilipirim pentru cei din București și va fi expediat prin poștă pentru cei din provincie.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (2 noiembrie 2015): Câștigătorul este:

12Cristina Popescu – comentariu pe Facebook.

Felicitări!

Articole similare

Concurs: Câştigă un pachet de 4 cărţi, oferit de Editura Polirom

Jovi Ene

Povestea unui personaj: Despre Hamlet, cu actorul Adrian Titieni

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (9 – 15 februarie 2015)

Jovi Ene

16 comments

Beatrice 30 octombrie 2015 at 10:29

Anul acesta, editura mea preferata de la Kilipirim este Polirom.

Anton 30 octombrie 2015 at 10:30

Editura Polirom

constantin maricica 30 octombrie 2015 at 11:10

editura preferata participanta este Editura Rao

Nona 30 octombrie 2015 at 11:34

Curtea Veche Publishing.

Ema 30 octombrie 2015 at 13:25

Editura Polirom

Mihai Tanasie 30 octombrie 2015 at 14:12

Editura Curtea Veche

Anca L. 30 octombrie 2015 at 14:15

Editura Trei

Lazar Adrian 30 octombrie 2015 at 14:16

Editura Curtea Veche

Gabriela Verșan 30 octombrie 2015 at 14:41

Editura Polirom

Oana Barabas 30 octombrie 2015 at 14:45

Anul acesta Editura Polirom – au scos o multime de carti care imi fac cu ochiul.

Neli 30 octombrie 2015 at 15:42

Polirom

glodeanu-carata catalina 30 octombrie 2015 at 16:28

rao

Ileana Lazaroi 30 octombrie 2015 at 21:51

Humanitas

Adrian Florin Cotutiu 30 octombrie 2015 at 22:43

Editura TREI

Radu 30 octombrie 2015 at 23:21

Humanitas

Stefania 30 octombrie 2015 at 23:34

Polirom

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult