Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă două invitații duble la filmul ”A Long Way Down”! – ÎNCHEIAT!

Adio, dar mai stau putinO nouă săptămână, un nou concurs cu bilete la film! Dar, desigur, alegem filmele pe sprânceană și partenerul nostru, distribuitorul filmului, Ro Image 2000, ne ajută în acest sens.

Săptămâna aceasta avem drept premii două invitații duble la filmul ”A Long Way Down” (Adio, dar mai stau puțin), valabile în perioada 7 – 13 aprilie 2014, la Cinema City Sun Plaza.

Despre film:

Patru persoane cu probleme se întâlnesc pe acoperişul unui clădiri înalte. Este evident că fiecare vrea să pună capăt unei existenţe nemulţumitoare, dar oare întâlnirea lor providenţială nu poate sugera că este loc şi de mai bine? Cei patru vor deveni un fel de familie, sprijinindu-se reciproc în înfruntarea provocărilor atât de diferite ale fiecăruia. Comedia neagră este inspirată de celebrul roman al autorului britanic Nick Hornby.

Regia: Pascal Chaumeil. Scenariul: Jack Thorne, după romanul lui Nick Hornby. Distribuția: Aaron Paul, Rosamund Pike, Imogene Poots, Pierce Brosnan.

Pentru a câştiga una dintre cele două invitații duble la ”A Long Way Down”, trebuie să răspunzi la următoarea întrebare:

Care este pentru dvs. cel mai așteptat film al anului 2014 și de ce?

Vă aşteptăm comentariile până sâmbătă 5 aprilie 2014 inclusiv. Invitaţiile duble este valabilă în  perioada 7 – 13 aprilie 2014, la Cinema City Sun Plaza, iar acestea vor fi ridicate de către câștigători de la sediul Filme-cărți.ro.

Condiţii de participare :

  • folosiţi numele și prenumele dvs. întreg, precum și o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, de pe același calculator etc.);
  • concursul este deschis pentru participanții din București sau din apropierea Capitalei, participanți care pot ajunge la film săptămâna viitoare;
  • câștigătorul va fi desemnat, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată, astfel: unul prin tragere la sorti prin intermediul Random.org și unul – pentru cel mai inspirat răspuns, ales de către echipa Filme-carti.ro.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (6 aprilie 2014): Tragerea la sorti a avut loc astazi, unul dintre castigatori fiind ales prin intermediul site-ului www.random.org:

12-comentatorul  – Dobre Adriana-Elena – ”Dune. Imi plac sf-urile”.

Alesul echipei Filme-carti.ro a fost:

-comentatorul  – Ruse Mihai – ”Pentru ca sunt un cinefil infocat, va spun sincer ca nu am un film anume pe care il astept in mod special anul acesta.Poate Hunger Games: Mockingjay ar fi unul dintre ele.
Pur si simplu imi place sa urmaresc cu interes orice film, indiferent de parerile si review-urile altora.Imi place senzatia pe care ti-o da un film bun, vazut intr-o sala de cinema, alaturi de cineva drag.E cea mai buna metoda de relaxare pentru mine. Astept cu nerabdare si “Gigolo”, film in care joaca doi dintre actorii mei preferati : Woody Allen si John Turturro.
O saptamana faina va doresc!
Cu stima, Mihai Ruse.”

Felicitari!

Articole similare

Irina-Margareta Nistor este ambasadorul cultural al Festivalului „Serile Filmului Românesc”

Jovi Ene

Seară japoneză dedicată lui Yasushi Inoue la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: Fear Street, Love 101, Army Of Thieves, The Witcher: Blood Origin, Sweet Girl, The Witcher

Jovi Ene

15 comments

udrea elena cristina 2 aprilie 2014 at 11:32

Filmul cel mai asteptat pentru mine este Spiderman 2 . Imi plac foarte mult filmele cu super eroi si avand un buget foarte mare vor fi foarte multe efecte 🙂

Coroi Marian 2 aprilie 2014 at 12:21

A Haunted House 2, pentru ca vreau sa mai vad o parodie tip scary movie 🙂

Anca Olteanu 2 aprilie 2014 at 12:24

Dune-Abia astept sa-l vad la cinematograf!
Sper sa aiba cele mai bune efecte speciale.

teodorescu dumitru 2 aprilie 2014 at 12:41

spiderman am vazut toata seria

Lucian Slim 2 aprilie 2014 at 13:41

MALEFICENT. Cred ca o sa fie cel mai bun film al Angelinei 🙂

Ruse Mihai 2 aprilie 2014 at 14:19

Pentru ca sunt un cinefil infocat, va spun sincer ca nu am un film anume pe care il astept in mod special anul acesta.Poate Hunger Games: Mockingjay ar fi unul dintre ele.
Pur si simplu imi place sa urmaresc cu interes orice film, indiferent de parerile si review-urile altora.Imi place senzatia pe care ti-o da un film bun, vazut intr-o sala de cinema, alaturi de cineva drag.E cea mai buna metoda de relaxare pentru mine. Astept cu nerabdare si „Gigolo”, film in care joaca doi dintre actorii mei preferati : Woody Allen si John Turturro.
O saptamana faina va doresc!
Cu stima, Mihai Ruse.

Troie Monica 2 aprilie 2014 at 15:52

Captain America: The Winter Soldier, deoarece sunt o mare fana a filmelor de la Marvel. In plus, vreau sa il vad din nou pe ecran pe romanul nostru, Sebastian Stan.

Razvan 2 aprilie 2014 at 16:46

Se pot schimba invitatiile pe volumul dupa care e facut filmul? 🙂

Jovi 2 aprilie 2014 at 17:15

Nu, sponsorul concursului e distribuitorul filmului 🙂

Razvan 3 aprilie 2014 at 08:39

Ma gandeam eu, dar incercarea moarte n-are. 😀

Antone Ioana 2 aprilie 2014 at 20:51

Hunger Games: Mockingjay
cartile mi-au placut foarte mult, la fel si primele doua parti

tanasie alina 3 aprilie 2014 at 11:07

X-Men: Viitorul este trecut, cred ca vor fi foarte multe efecte speciale care vor fi redate cel mai bine in 3D.

Liliana 5 aprilie 2014 at 21:27

Hobbitul, ultima parte. Sunt fan Tolkien si filmele realizate dupa cartile lui au fost minunate.

Dobre Adriana-Elena 5 aprilie 2014 at 23:12

Dune.imi plac sf-urile

Nicola Stefan 5 aprilie 2014 at 23:42

Abia astept sa apara The Hobbit; pentru 2-3 ore am senzatia ca ma aflu si eu in poveste 😛

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult