Stiri

Club de Carte, eveniment bilunar, joi de la 19:30

club-de-carteLa Clubul de Carte puteți să vă disciplinaţi lectura, să citiţi din ce în ce mai mult, să cunoaşteţi oameni noi şi interesanţi, să vă dezvoltaţi abilităţile de comunicare. Propunerile legate de următoarele întâlniri sunt făcute de participanți la finalul fiecărei sesiuni.

Joi, 23 aprilie, începând cu ora 19.30, ne regăsim la clubul de carte Smart Change pentru a discuta despre personajele dostoievskiene!
Taxă de participare: 10 lei (include un ceai din partea casei)
Detalii și înscrieri: office.smartchange@gmail.com

“Dacă am fost cândva fericit, atunci asta nu a fost în timpul primelor clipe îmbătătoare ale succesului meu, ci atunci când încă nu citisem și nu arătasem nimănui manuscrisul meu: în acele nopți lungi, înconjurat de speranțe și vise entuziasmate, și ale unei iubiri pătimașe pentru scrierea mea; când eram una cu fantezia mea, cu personajele pe care le creasem, ca niște oameni dragi, care ar fi existat în realitate, iar uneori chiar plângeam cu lacrimile cele mai sincere pentru eroul meu cel simplu.”

Rezervări la 0723549743 / 0726694435 cu cel puțin 8 ore înainte de începerea evenimentului.

Vă așteptăm cu drag!

Aveți o carte preferată și ați dori să o dezbatem, alături de oameni primitori și pasionați de literatură? Aici puteți să vă disciplinaţi lectura, să citiţi din ce în ce mai mult, să cunoaşteţi oameni noi şi interesanţi, să vă dezvoltaţi abilităţile de comunicare. Printre autorii discutați se regăsesc Dostoievski, Tolstoi, Thomas Mann, Eminescu, Blaga, Antoine de Saint-Exupery, Lewis Carroll, Ernesto Sabato etc. Propunerile legate de următoarele întâlniri sunt făcute de participanți la finalul fiecărei sesiuni.

club-de-carte

Articole similare

ȘOU BINI DI TĂT pentru FEMEI

Jovi Ene

Câştigă bursele oferite de Editura Herald!

Jovi Ene

Câştigătorii volumului „Noul cinema românesc”, oferit de Editura Polirom

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult