Stiri

Cărți de vară de la Curtea Veche Publishing

Matura sistemului_CopertaCurtea Veche Publishing le-a pregătit cititorilor o selecție de noutăți însorite, potrivite pentru vară și concediu! De la proză de calitate, la cărți de filosofie contemporană și volume pentru dezvoltarea personală, Cititorii de Curtea Veche au la alegere o gamă variată de titluri recunoscute pe plan internațional și reduceri consistente, pe www.curteaveche.ro.

Pentru iubitorii de proză, în colecția Byblos a apărut volumul “Mătura sistemului”, romanul de debut al scriitorului american David Foster Wallace (1962 – 2008), unul dintre cei mai apreciați prozatori ai secolului XXI. Mai mult, cititorii pot alege noi titluri din seria “Cartea Cehă la Curtea Veche”: “Scrisori către Dubenka”, de Bohumil Hrabal – un colaj de trăiri și evenimente filtrate prin ochii unuia dintre cei mai importanți scriitori cehi – și “Rugă pentru Kateřina Horovitzová” de Arnošt Lustig – o poveste emoționantă despre prețul unei vieți, parte din literatura Holocaustului. 

AntifragilAveți în gând o lectură bine informată, care să vă pună pe gânduri și să vă facă să priviți altfel lumea din jur? Atunci puteți alege “Focus” de Daniel Goleman, expertul numărul unu în inteligență emoțională, care analizează în noua sa carte importanța dezvoltării atenției, mai ales într-o epocă în care elementele care ne pot distrage pândesc la tot pasul. O altă noutate este “Antifragil”, carte semnată de Nassim Nicholas Taleb care, după ce a uimit lumea cu volumul “Lebăda neagră”, demonstrează de acestă dată că, aşa cum organismul uman are de câştigat de pe urma stresului şi tensiunii la care este supus ocazional, tot astfel majoritatea lucrurilor au beneficii de pe urma dezordinii, volatilităţii, haosului şi factorilor de stres.

Foloseste-ti minteaPentru că vara poate fi și momentul pentru dezvoltare personală, Curtea Veche Publishing propune cărțile “Folosește-ți mintea ca să întinerești” de Dr. Daniel G. Amen, “Distruge-ți obiceiurile nocive” de Joe Dispenza, “Împăcarea cu noi înșine” de Pema Chödrönși “Karma și reîncarnarea” de Barbara Y. Martin & Dimitri Moraitis, pentru toți cei care vor să facă din concediu o mică oază de auto-cunoaștere.

Toate volumele sunt disponibile pe www.curteaveche.ro și în rețeaua națională de librării.

Articole similare

Bestiaire și Who Wants to Kill Jessie – lumi pe care le ignorăm, lumi care ne acaparează

Jovi Ene

Programul „Europa Creativa” a fost aprobat de catre Parlamentul European

Codrut

Andrei Oisteanu, la Conferintele Teatrului National Bucuresti

Jovi Ene

1 comment

R van F 4 august 2014 at 11:51

Antifragil si Matura sistemului sunt si pe lista mea de lecturi, sper sa nu ma dezamageasca.

Iar Ruga pentru Katerina… este un roman extraordinar…

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult