Stiri

Călătorie în teatru – Atelier de Istoria Teatrului

afisTeatrul de Pică inaugurează o nouă ramură a sa – atelierul de istoria teatrului, „Călătorie în teatru”. Sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 11:00, la Librăria Open Art (str. George Enescu nr. 8), are loc prima întâlnire a atelierului. Coordonator: Tudor Sicomaș

Ce este teatrul? Când a apărut? De ce a apărut? Cum a apărut? Ce este un actor? Cine a fost primul actor? Mai este nevoie de teatru? Oare chiar este Shakespeare contemporanul nostru? Câte întrebări. Sigur mereu ați căutat răspuns la cel puțin una dintre aceste întrebări. Ei bine, acum aveți ocazia să aflați ce se ascunde în spatele lor. Descoperiți istoria teatrului pe înțelesul tuturor într-un mod plăcut, relaxat și interactiv.

La atelierul „Călătorie în teatru” veți învăța lucruri noi și fascinante despre marea istorie a teatrului. Vom parcurge împreună un drum lung de mii de ani și vom afla de unde a pornit acest fenomen impresionant numit teatru și unde a ajuns el astăzi.
Întâlnirile vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 11-13, la Librăria Open Art din str. George Enescu, nr. 8. Durata atelierului este de 4 luni.

Numărul maxim de participanți este de 12.
Prima lună este gratuită. Începând din a doua luna, participarea se face pe baza de donație. Donația minimă recomandată: 20 lei.

Detalii și înscrieri: 0731.775.510 și la adresa tsicomas@gmail.com.

Coordonator atelier: Tudor Sicomaș

Articole similare

Câteva știri din lumea filmului românesc (30 octombrie – 5 noiembrie 2017)

Jovi Ene

Teatrul Arte dell’ Anima: Omul de zăpadă, pe 5 martie

Jovi Ene

Curtea Veche Publishing: cele mai citite cărți în 2020 și lecturi pentru 2021

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult