Stiri

Bucurestiul va gazdui cea de-a sasea editie IRAF

Odata cu cea de-a sasea editie a festivalului, IRAF (International Romani Art Festival) se asaza in capitala. Bucurestiul va gazdui astfel in perioada 7-10 iunie urmatoarea editie a unuia dintre cele mai mari si mai complexe evenimente culturale de gen din lume.

Recunoscut si premiat la nivel international, IRAF aduce in cele 4 zile ale sale peste 30 de activitati felurite, reunind in programul sau reprezentatii artistice si de mestesug din toate genurile si formele de la muzica, dans, teatru, film, fotografie, moda, lansari de carte, pana la prestatii stradale, targuri de mestesugari si activitati pentru persoanele private de libertate, la acestea adaugandu-se numeroase actiuni de informare si implicare sociala (sesiuni de informare, dezbateri, mese rotunde, workshopuri, etc) si activitati dedicate copiilor. Totul intr-un mediu multicultural, dinamic si surprinzator, care urmeaza sa aduca in fata publicului lucrari, reprezentatii , initiative si oameni de valoare din nu mai putin de 11 tari.

Lasa-te cuprins si surprins de International Romani Art Festival, sau ceea ce noi numim Roma, Balkan and world music. Art and human philosophy. Adica prestatii artistice de calitate intr-un concept uman, cald care aduna, uneste si provoaca cu multa creativitate la un anumit mod de a fi.

Programul celei de-a sasea editii IRAF  se contureaza cu inca un nume.

Sambata, 9 iunie Antwerp Gypsy Ska Orkestra vin sa zguduie scena IRAF cu un program fresh, care promoveaza ultimul material discografic al artistilor ‘I LUMIA MO KHER’ (Lumea este casa mea) produs de Michael Zimmerling, nume sonor al industriei muzicale, printre colaborarile sale anterioare numarandu-se artisti ca Madness sau Depeche Mode.

Articole similare

Lista scriitorilor invitați la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Literatură de la Timișoara

Jovi Ene

Noutăţile editurii Nemira la Bookfest 2015 vin de la George R.R. Martin, Bear Grylls, George Banu şi mulţi alţii!!

Jovi Ene

Filme românesti la One World Romania 2013

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult