Stiri

Bagajul de Cultura ofera gratuit spre recenzie cartea “Dupa fapta si rasplata”

Cel de-al treilea concurs de recenzie de carte din seria “Bagajul de Cultura” aduce in prim plan volumul “Dupa fapta si rasplata”, scris de autoarea britanica Kate Atkinson. Membrii comunitatii SemneBune sunt invitati sa se inscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere-eveniment/ pana pe 22 iulie pentru a primi cartea gratuit spre recenzie duminica, 24 iulie, de la ora 12.00, la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti.

Pentru a intra in concurs, participantii vor publica pe blogul personal recenzia cartii si vor posta link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook impreuna cu un text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii si argumentari votand prin LIKE pana sambata, 30 iulie, ora 18. Primele 3 postari in ordine descrescatoare a numarului total de LIKE-uri vor castiga de la editura Leda un pachet de 10 carti (locul 1), un pachet de 5 carti (locul 2), respectiv un pachet de 3 carti (locul 3).

Premierea castigatorilor va avea loc a doua zi, duminica, 31 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Prima editie a concursului “Bagajului de Cultura” s-a incheiat pe 17 iulie si puteti citi toate recenziile cartii “UCIDETI GENERALUL” intrate in concurs aici. Cel de-al doilea concurs se va incheia pe 24 iulie, cand vor fi desemnati castigatorii recenzori ai cartii “Asasin la feminin” scrisa de Monica Ramirez si aparuta la Editura Crime Scene.

Despre SemneBune

SemneBune.ro integreaza informatii despre evenimente cultural-literar, carti, scriitori si editori pentru comunitatea cititorilor si scriitorilor amatori din Romania.

Despre carte

Un roman care imbina elemente de thriller si episoade dramatice emotionante care contureaza un mister englezesc de cea mai buna calitate. O intamplare petrecuta in timpul celui mai mare festival artistic din lume – Festivalul Fringe – va schimba vietile tuturor celor implicate, fiind condusi fiecare in parte sa-si descopere propria esenta.

Pentru detalii, office@SemneBune.ro

Urmariti SemneBune pe Facebook si Twitter

Articole similare

Editie speciala de Halloween pe Cinepub.ro: Sfarsit, de Dorian Boguta

Jovi Ene

Câteva știri din lumea filmului românesc (19 – 25 septembrie 2016)

Jovi Ene

Atelier de jurnalism narativ şi scriitură personală

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult