Stiri

Actorul Radu Gheorghe şi invitaţii participă la lansarea cărţii şi audiobook-ului „Tata este gras” de Jim Gaffigan

Radu GheorgheEditura ACT şi Politon lansează cartea „Tata este gras” semnată de autorul Jim Gaffigan şi audiobook-ul cu acelaşi nume, înregistrat în lectura cunoscutului actor de teatru şi film Radu Gheorghe. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie, începând cu orele 19:00 la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) şi va include un moment de stand-up susţinut de actorul Radu Gheorghe şi de invitaţii săi.

Volumul „Tata este gras” de Jim Gaffigan este un best seller care s-a aflat în clasamentul New York Times timp de şaptespezece săptămâni, fiind totodată o carte de eseuri autobiografice inedită pentru peisajul non-ficţiunii americane. „Tata este gras” include o serie de confesiuni oneste şi hilare despre provocările cu care se confruntă părinţii în procesul de creştere şi educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor şi actor american, iar tonul în care a scris cartea este unul amuzant şi captivant. Audiobook-ul „Tata este gras” a fost înregistrat în studio-urile editurii ACT şi Politon, în lectura plăcută a actorul Radu Gheorghe, având o durată de 08:29:08.

„Jim Gaffigan a scris cartea “Tata este gras”, iar tatăl este chiar el. Şi cel care a făcut această afirmaţie, este unul dintre cei cinci copii ai lui. Nimic neobişnuit, nimic nelalocul lui. Totuşi, depinde unde te situezi. Se spune că, de cele mai multe ori, copiii spun adevărul. Şi de cele mai multe ori, adevărul doare! Din punctul meu de vedere, afirmaţia “tata este gras” e un compliment pentru tată. Pentru că eu am o viziune plastică. Mă plasez în categoria omenilor care înţeleg arta şi viata ca un tot unitar şi indestructibil. Rubens şi mai apoi Boterro au reuşit să arate în lucrările lor frumuseţea trupurilor “implinite”. Mă alatur lor în a descoperi şi admira frumuseţea eliberată de efemera influenţă a modei şi adaug umila mea contribuţie sonoră la o capodoperă care depăşeşte sursa din care s-a inspirat, ajungând ca prin umor să atingă cele mai sensibile şi ascunse sentimente şi trăiri interumane. Vă invitam să participaţi la lansarea audiobook-ului “Tata este gras” de Jim Gaffigan”, a spus Radu Gheorghe, actor român de teatru şi film.

Despre ACT şi Politon

Editura ACT şi Politon lansează şi promovează cărţi şi audiobook-uri de dezvoltare personală, meditaţie, spiritualitate şi business recunoscute la nivel internaţional. Printre autorii publicaţi se numără Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher şi alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT şi Politon şi-a început activitatea în 2014 şi este specializată în producţia de audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată cele mai mari cărţi audio în limba română.

Radu Gheorghe

Articole similare

România participă la Festivalul Internațional de Carte și de Literatură “Lumea Cărții” de la Praga, în perioada 14 – 17 mai 2015

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Neînvins de viață”, de Louis Zamperini, oferite de Editura Meteor Press! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Textele scrise pentru blog de Jose Saramago reunite in volumul „Caietul”

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult