Stiri

A început număratoarea inversă pentru ICE COMIC CON

JamesCosmo02Au mai rămas câteva zile până la cel mai dorit eveniment al acestei toamne.

De vineri până duminică (14-16 noiembrie), pasionații de benzi desenate, filme, seriale, jocuri și nu numai sunt asteptați la Palatul Copiilor pentru prima ediție ICE COMIC CON, un eveniment desfășurat sub egida celei mai mari convenții din estul Europei, East European Comic Con.

Așadar, vineri, 14 noiembrie, publicul va putea rezolva deja problema cadourilor de Crăciun, întrucât expozanții vor pune la dispoziție o gamă largă de produse unicate, personalizate cu imaginea personajelor favorite.

Sâmbătă, fanii serialului HBO “Game of Thrones” și ai cărților lui George R.R. Martin,“A song of ice and fire”, vor avea șansa de a sta de vorbă cu James Cosmo în cadrul panelului și de a se fotografia cu acesta. Actorul este cunoscut pentru rolulcomandantului lui Jon Snow si al Rondului de Noapte (Night’s Watch),  Jeor Mormont,  dar și pentru aparițiile sale în Highlander, Braveheart, The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, Trainspotting sau Troia.

Sămbătă și duminică, pasionații de Game of Thrones vor mai avea două motive de bucurie: Miltos Yerolemou, interpretul  profesorului de “dans” al Aryei Stark, Syrio Forel, dar și Ian McElhinney, interpretul lui Barristan Selmy, protectorul lui Daenarys Targaryen vor răspunde întrebărilor publicului și vor fi disponibili pentru poze.

Și pasionații de benzi desenate și ilustrație au nu unul, ci 12 motive pentru a fi prezenți la ICE COMIC CON, întrucât au șansa unică de a se întâlni cu mari desenatori internaționali, responsabili pentru creația universurilor Marvel, DC Comics ca Guillermo Ortego, Alesandro Vitti, Noah Bradley, Jonas de Ro, Suzanne Helmigh si Titus Lunter, cu designerul Musketon care va dezvalui aspectele creative ale unor concepte semnate de el pentru MTV Mobile, Nike sau Mazda, dar și cu artisti români de calibru ca Alex Negrea, Pisica Pătrată, Puiu Manu, Simona Simpson și Mihai Radu.

Jocurile video nu aveau cum sa lipsească din raiul pop culture, astfel că publicul va putea afla secretele din spatele unor jocuri ca Arena of Fate de la creatorii sai (Crytek Black Sea), dar și modul în care sunt animați celebrii noștri RObotzi chiar de la “părinții lor”, Creative Monkeyz.

Programul detaliat al evenimentului poate fi consultat la adresa: http://comic-con.ro/ice/schedule/

Biletele pot fi achiziționate de pe Myticket.ro, rețelele Eventim, magazinele Diverta, Vodafone, Orange, Cărturești, Domo, Germanos și librăriile Humanitas.
Pentru informații suplimentare legate de ICE Comic Con 2014 ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact@comic-con.ro.

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (27 aprilie – 3 mai 2015)

Jovi Ene

Inaugurare Librarium Sun Plaza – vino să vezi ceva diferit!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă una dintre cele trei cărți ”Mahatma Gandhi – O viață legendară”, de Romain Rolland! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult