Stiri

1 iunie pentru copii mari

1 iunie pentru copii mari

Powered by Uncle Jeb Studio

Nu te-ai mai jucat demult cu baloane iar dacă încerci să sari coarda pici în nas? Vrei un motiv bun să scoţi la lumină jucăria ta preferată? Sau poate doar vrei să iei la o tură maşinuţa teleghidată a nepoţilor tăi?

Ei bine, începând cu 1 iunie, vino la Uncle Jeb Studio cu orice ţi-a fost drag în copilărie: pampoane, şepci colorate, ursuleţul preferat, acadele uriaşe sau chiar o ţeavă de cornete, şi lasă-ne să fotografiem copilul din tine.

Dacă vrei să participi, tot ce trebuie să faci este să ne scrii un mail (coliba@unclejebstudio.ro) sau să ne laşi un mesaj pe Facebook (http://facebook.com/unclejebstudio), în care ne spui ziua şi ora la care ai vrea să vii. Noi o să te aşteptăm, cu bomboane, baloane şi chef de pozat.

Fotografiile sunt gratuite, iar adresa noastră o găseşti aici (str. Maior Dimitrie Giurescu nr. 7, et. 2, ap. 4 (dar interfon 5), sector 1, Bucuresti – langa ASE, intrarea Dorobanti).

Campania durează între 1 şi 15 iunie.

Despre Uncle Jeb Studio:

Fotografiem nunţi, copii, pisici, avioane. Îţi facem poza de profil de Facebook sau albumul de sfârşit de an. Te lăsăm să îţi faci singur poze în studio dacă vrei să înveţi. Fă-ne o vizită, avem ciocolată. Şi căţel.

Pagina de FB a evenimentului: http://www.facebook.com/events/184094421716586/?context=create

Articole similare

Câteva știri din lumea culturală românească (20 – 26 mai 2019)

Jovi Ene

“TATĂL FANTOMĂ” a fost selecționat în competiția oficială a Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons (Belgia)

Jovi Ene

Campania „Dăruiește din suflet pentru suflet” continuă

Jovi Ene

2 comments

Maria 29 mai 2012 at 23:17

ce initiativa draguta

Reply
Jovi 31 mai 2012 at 10:49

O idee minunata, intr-adevar!
Sper sa ajung si eu in perioada promotiei 😉

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult