Stiri

Tango cu stil în Cafeneua Actorilor

A doua piesă din stagiunea de toamna a Teatrului InDart, Tango, Monsieur? , se va juca la Cafeneua Actorilor pe data de 8 decembrie de la ora 20:00

Tango, Monsieur? de Aldo lo Castro, comedie in stilul pieselor bulevardiere franceze, are in centrul ei patru femei convocate la vila aceluiasi domn, in aceeasi zi si la aceeasi ors. Trsdate in dragoste, cele patru hotarasc sa se razbune pe Don Juan-ul necredincios.

Bogdan Gagu, printr-o regie atenta, scrupuloasa si energica, a pus in scena un excelent Tango, Monsieur. Piesa a fost transpusa captivant si placut prin prestatia extraordinara a actorilor(splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltura cu momentele si ritmul impuse de regizor.”, spunea Aldo lo Castro cu referire la piesa Tango, Monsieur in regia lui Bogdan Gagu.

Una de exceptie, distributia piesei reuneste o serie de actori tineri si talentati ca Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Gulutanu, Maria Magdalena Chihaia, Alin Brancu, Catalin Stelian si Alexandru Isfan.

In plus, Razvan Plaiasu ca scenograf, Catalina Tabacaru ca designer de costume si Raluca Craciun ca make-up artist contribuie nemasurat la intregirea viziunii regizorului. Aranjamentele muzicale realizate de Dan Simion potentează atmosfera tragi-comica a piesei.

Cafeneaua Actorilor – parcul Tineretului Debarcader 1. Rezervari la tel: 0724 147 432

Articole similare

Programul lunii ianuarie cu spectacolele Teatrului Arte dell’Anima

Jovi Ene

Urban Eye Film Festival, primul festival de film despre oameni și orașele lor

Jovi Ene

Cel mai bine vandute titluri ale editurii Nemira la Gaudeamus 2015!

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult