Recomandari Stiri

Recomandări cărți Crăciun (III)

475Sărbătoarea Crăciunului este momentul ideal să ne amintim de valorile spirituale, să încercăm să înțelegem cu adevărat puterea rugăciunii, tainele bisericești și învățăturile duhovnicești. Din acest motiv, Editura Nemira vă oferă o promoție specială în acest weekend: 38% reducere pentru colecțiile Byzantivm, Porta Magica și Religio. Dăruiește-le celor dragi cărți ce hrănesc spiritul și sufletul.

Byzantivm este o colecţie unică în spaţiul românesc ce îşi propune să ofere publicului lucrări de istorie, cultură, spiritualitate şi artă bizantine care să vină în întâmpinarea celor interesaţi de Imperiul care a gravitat timp de mai bine de o mie de ani în jurul oraşului lui Constantin cel Mare, faimosul Constantinopol.

Colecție ce poartă numele unuia dintre cele mai importante monumente ezoterice din Europa, amplasat la Roma, Porta Magica oferă o colecție de o minuțioasă erudiție, ce întregește tabloul aventurii universale a spiritului și oferă cititorului puncte de reper în labirintul misterioaselor practici și curente de gândire.

Religio vă aduce o serie de înaltă ținută, alcătuită din studii interdisciplinare ale unor autori consacrați. Religio are în vedere religiile monoteiste, dar și pe cele orientale, pe care le abordează atât diacronic, cât și sincronic.

Promoția este valabilă până pe 17 decembrie. Profitați acum și Nemira vă oferă transport gratuit pentru comenzi de minim 100 lei.

475

Articole similare

Thriller-ul lui Almodovar, „La piel que habito”, proiectat în premieră la Bucureşti

Jovi Ene

Lansare de carte ”Homeopatie în psihoterapie – remedii în terapia cognitiv-comportamentală”

Jovi Ene

„Sot si sotie”: trei cupluri de scriitori in dialog la Cafe Carturesti Verona

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult