Stiri

Proiectie “Life of Brian” la un ceai

logoCa în fiecare vineri seară de la ora 19:30 la ceainăria “La un ceai” de pe strada Luigi Cazzavillan nr 25 va avea loc proiecția unui film bun. De data aceasta, pe 3 Mai, ceainăria v-a pregătit o proiecție specială și tematică. Așa că în preajma sărbătorilor de Paște “la un ceai” vi se propune un film ce aruncă o lumină îndrăzneață și comică asupra multor pilde biblice: “Life of Brian”, un film realizat de simpatica echipă de umoriști britanici: Monty Python.Brian, un simplu om din popor este confundat cu Mesia. De aici începe un lung șir de întâmplări care îi va face pe mulți să râdă în hohote, iar pe alții să își pună câteva semne de întrebare.

Dacă vă e pe plac umorul englezesc și vreți să fiți martorii unei abordari inteligente și comice, dacă sunteți maleabili la satiră atunci nu ratați Life of Brian în compania unei porții generoase de limonadă. Găsiți evenimentul proiecției pe Facebook aici.

INTRAREA ESTE LIBERA!
Puteti face rezervări la numărul 0734 195 395

lifeofbrian
harta

Articole similare

Program octombrie 2017 – Teatrul Arte dell’Anima

Jovi Ene

Noi apariții la Editura Humanitas

Jovi Ene

Editura Nemira la Bookfest 2017 cu multe noutăți și evenimente

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult