Stiri

Întâlnire cu scriitorul Cosmin Perța la Essenza Caffé Sibiu

Cosmin PertaVineri, 30 octombrie, de la 19:00, vă invităm în Essenza Caffe, la a doua ediție „Serile de carte Essenza”, unde vom sta de vorbă cu scriitorul Cosmin Perța despre proză și ultimul său roman recent publicat, „În urmă nu mai e nimic” (Ed. Polirom, 2015).

Moderator: Andrei Ruse

Intrarea liberă (locuri limitate!)

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/540326556133666/

Parteneri media: Librăria Humanitas Constantin Noica Sibiu, Zile si Nopti Sibiu, Hyperliteratura, Serial Readers, filme-carti.ro

***

COSMIN PERŢA, poet, prozator, eseist, s-a născut în 1982, în localitatea Vişeu de Sus, Maramureş. A absolvit Facultatea de Litere, Universitatea din Cluj. Masterat şi doctorat în literatură la Universitatea Bucureşti.

A publicat volumele de versuri: Zorovavel, Ed. Grinta, 2002, Santinela de lut, Ed. Vinea, 2006, Cântec pentru Maria, Ed. Vinea, 2007, Bătrânul, o divină comedie, Ed. Charmides, 2009, Fără titlu, Ed. Paralela 45, 2011. De asemenea, a publicat romanul Întâmplări la marginea lumii, Ed. Cartea Românească, 2007, volumul de proză Două povestiri, Ed. Tracus Arte, 2010, eseul Introducere în fantasticul de interpretare, Ed. Tracus Arte, 2011 şi monografia Radu G. Ţeposu, rafinament şi intuiţie, Ed. MNLR, 2012.

Articole similare

Evenimentul editorial al anului 2014 la Editura Herald!

Jovi Ene

Mari Törőcsik, starul cinematografiei maghiare, omagiată la TIFF 2012

Jovi Ene

Editura Polirom a publicat cel de-al IV-lea volum al seriei Samuel Beckett

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult