Stiri

Iarna asta, Netflix vine cu producții perfecte de urmărit alături de cei dragi | NETFLIX WINTER TALES

Primiți cu colindul? Luna asta, Netflix te colindă cu numeroase producții potrivite pentru vremea friguroasă, numai bune de urmărit alături de cei dragi. Echipează-te cu o ciocolată caldă și o pătură călduroasă și alege unul dintre aceste titluri perfecte pentru sezonul sărbătorilor de iarnă. Poți începe cu: A Boy Called Christmas, o poveste magică despre originea lui Moș Crăciun, după cartea omonimă de Matt Haig; Love Hard, o comedie romantică reconfortantă ce redă încercările unei tinere de a găsi iubirea adevărată, cu Nina Dobrev în rolul principal; Robin Robin, o aventură muzicală pentru întreaga familie, ce spune povestea unei păsări care pleacă într-o călătorie de descoperire a sinelui, distribuția vocilor incluzând-o și pe Gillian Anderson.

Pe lângă acestea, poți încerca și unele dintre cele mai îndrăgite seriale Netflix (Dash & Lily, Home for Christmas, Snowpiercer) sau filme Netflix (A Christmas Prince, The Christmas Chronicles, The Princess Switch). Îți propunem și o serie cu unele dintre cele mai urmărite comedii Netflix (Over Christmas), filme de dragoste pentru cei mai romantici dintre noi (Holidate), drame pentru iubitorii de piele de găină (Three Days of Christmas), titluri cu întorsături de situație (Deadwind), documentare care să-ți antreneze curiozitatea (Pretend it’s a City), dar și unele dintre cele mai fermecătoare producții pentru întreaga familie (Klaus).

Toate acestea și încă multe altele te așteaptă să le dai play!


Noi pe Netflix

FILM NETFLIX – A Boy Called Christmas

Pornit într-o călătorie pentru a-și găsi tatăl și a aduce acasă darul speranței, neînfricatul Nikolas își întâlnește destinul într-un ținut magic, locuit de spiriduși.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – A Castle For Christmas

O scriitoare americană încearcă să cumpere un castel scoțian de la un duce morocănos care ezită să vândă, însă tranzacția vine cu unele surprize pentru cei doi.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Blown Away: Christmas

Cinci concurenți revin și umplu atelierul cu creații festive în acest concurs cu temă de sărbători. Miza constă în 10.000 de dolari și titlul de cel mai bun sticlar.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Christmas Flow

O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei?

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories

Charlie și noul lui prieten, Yetilda D. Yeti, pornesc împreună într-o aventură amețitoare prin zăpadă!

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – David and the Elves

Un elf istovit și suprasolicitat fuge în lumea reală unde încearcă să descopere magia Crăciunului cu ajutorul unui băiețel cu care se împrietenește.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Elves

Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Love Hard

După ce-l întâlnește pe Făt-Frumos online, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de km să-i facă o surpriză de Crăciun, dar cea surprinsă va fi ea.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – SINGLE ALL THE WAY

Peter îi cere celui mai bun prieten să se dea drept iubitul lui în vizita de Crăciun la părinți, dar planul și sentimentele lor se schimbă când aceștia fac pe pețitorii.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Robin Robin

În acest scurtmetraj stop-cadru, o pasăre crescută de șoricei se întreabă care e locul ei pe lume și pleacă într-o călătorie îndrăzneață pentru a-l descoperi.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – The Claus Family

Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – The Princess Switch 3: Romancing the Star

O relicvă neprețuită de Crăciun este furată, iar Margaret și Stacy, sosia ei, apelează la îndrăzneața Fiona, copia fidelă a lui Stacy, și la fermecătorul ei fost iubit.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Waffles + Mochi’s Holiday Feast

Lumea se adună acasă la Waffles și Mochi, pentru un festin de Ghețuș, sărbătoarea de iarnă a păpușilor. Există o singură problemă: Ghețușul nu există!

DISPONIBIL ACUM

NETFLIX COMEDY SPECIAL – Carolin Kebekus: The Last Christmas Special

Carolin Kebekus expune bătăile de cap din perioada Crăciunului, de la mahmureli oribile până la agonia calendarelor de advent sau la disparitatea cadourilor între sexe.

DIN 8 DECEMBRIE

FILM NETFLIX – Grumpy Christmas

Excursia la plajă a familiei o ia razna atunci când Servando și Alicia, încăpățânata mătușă a Almei, intră într-o competiție teribilă pentru a controla Crăciunul.

DIN 21 DECEMBRIE

FILM NETFLIX – 1000 Miles from Christmas

Aventură de Crăciun, comedie romantică și povestea unui bărbat trecut de 30 de ani care învață, cam fără tragere de inimă, să se lase purtat de spiritul Crăciunului.

DIN 24 DECEMBRIE


Comedii

FILM NETFLIX – A Family Reunion Christmas

Acest sitcom despre o familie din Seattle care trebuie să se readapteze la traiul simplu din Georgia revine cu un al doilea sezon.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Home for Christmas

Sătulă de comentariile enervante la adresa stării ei civile, Johanne, veșnic singură, încearcă să găsească în 24 de ore un partener pe care să-l aducă acasă de Crăciun.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Just Another Christmas

Blocat într-o buclă temporală unde e mereu Crăciun, un familist convins care urăște sărbătoarea învață lecții importante despre ceea ce contează cu adevărat în viață.

DISPONIBIL ACUM

Just Friends

La ani buni după liceu, fostul băiat grăsuț și cumsecade se întoarce acasă de sărbători și se întâlnește cu fosta lui iubire pentru care încă mai are sentimente.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Merry Happy Whatever

Un tată intransigent trece prin stresul sărbătorilor după ce fiica lui îl aduce acasă de Crăciun pe noul ei iubit. Cu Dennis Quaid.

DISPONIBIL ACUM

New Year’s Eve

În această comedie romantică plină de vedete, ajunul Anului Nou aduce împreună destinele unui grup newyorkezi, de la un desenator BD-uri, până la un bucătar.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Over Christmas

Bastian este un ratat care revine acasă de Crăciun și află că fosta iubită are o relație cu fratele lui, cu care se ceartă până când descoperă un alt secret de familie.

DISPONIBIL ACUM


De dragoste

FILM NETFLIX – A Christmas Prince

Crăciunul vine mai repede pentru o tânără jurnalistă aspirantă care este trimisă în străinătate pentru o știre de senzație despre un prinț superb pe cale să devină rege.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – DASH & LILY

De Crăciun extremele se atrag, în vreme ce cinicul Dash și optimista Lily schimbă mesaje și provocări într-un jurnal pe care și-l pasează unul altuia în New York.

DISPONIBIL ACUM

Four Christmases

Doi tineri îndrăgostiți sunt nevoiți să-și petreacă primul Crăciun împreună, vizitându-și într-o singură zi toți părinții divorțați.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Holidate

Doi celibatari își propun să se dea drept iubit și iubită pe perioada tuturor sărbătorilor din an. Dar ce se întâmplă când sentimentele se strecoară în acest aranjament?

DISPONIBIL ACUM

Midnight at the Magnolia

Sătui să fie singuri de sărbători, doi străini se înțeleg să fie perechea celuilalt la evenimentele din an. Însă sentimentele adevărate nu întârzie să-și facă apariția.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Operation Christmas Drop

O asistentă bățoasă a unui om politic se îndrăgostește de căpitanul inimos al unei baze a forțelor aeriene americane de la tropice, pe care venise să o închidă.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – The Holiday Calendar

O fotografă talentată cu un job neplăcut moștenește un calendar antic advent, care ar putea să prezică viitorul – și să o îndrepte spre iubire.

DISPONIBIL ACUM


Drame

12 Gifts of Christmas

O artistă săracă găsește de lucru ca personal shopper pentru un director stresat care devine fermecat, dar nu numai de abilitatea ei de a cumpăra cadouri de sărbători.

DISPONIBIL ACUM

About a Boy

Will este un londonez elegant și iresponsabil, care își inventează un fiu imaginar și vânează posibile partenere de sex la terapia pentru părinți singuri.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas

Bright Fields se pregătește pentru Balul Vâscului, o podoabă spartă o ajută pe Zoe să descopere un secret de familie, iar Gaby ajunge la mila noii șefe, Mia.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Holiday in the Wild

După ce soțul o părăsește, o newyorkeză pretențioasă pleacă singură într-un safari african și își găsește un nou scop în viață. Cu Kristin Davis și Rob Lowe.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Holiday Secrets

În acest serial din trei părți, o reuniune de Crăciun devine o poartă spre trecut, explorând aspectele complicate și intime ale unei istorii de familie.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – The Princess Switch

Când un pastry chef din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că arată aproape identic, gândesc un plan de Crăciun pentru a face schimb de locuri.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Three Days of Christmas

Patru surori au parte de drame și secrete în familie în trei perioade de timp diferite, însă mereu în ziua de Crăciun.

DISPONIBIL ACUM


Cu întorsături de situație

SERIAL NETFLIX – Deadwind

La doar câteva luni după o pierdere tragică, detectivul Sofia Karppi anchetează uciderea unei femei în care este implicată și o companie de construcții din Helsinki.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Erased

Satoru își găsește mama ucisă, iar puterea lui de a călători în timp îl duce cu 18 ani în urmă pentru a împiedica moartea ei și a celor trei colegi de clasă.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – I’m Thinking of Ending Things

Nimic nu este așa cum pare atunci când o femeie cuprinsă de îndoieli legate noul său iubit pleacă împreună cu acesta la ferma izolată a părinților lui.

DISPONIBIL ACUM

Întregalde

Trei prieteni care vor să ducă ajutoare umanitare într-o zonă rurală rămân blocați în pădure, ceea ce le pune la încercare noțiunile despre caritate.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Snowpiercer

Terra a înghețat, iar ultimii supraviețuitori trăiesc într-un tren imens care străbate globul. Ei se străduiesc să coexiste în ciuda echilibrului social precar.

DISPONIBIL ACUM

Tata mută munții

Când fiul său dispare în timpul unei drumeții montane, un ofițer de informații retras din activitatea sa nu se va da în lături de la nimic și va risca totul pentru a-l găsi.

DISPONIBIL ACUM 

The Revenant

În anul 1820, un vânător de blănuri luptă să rămână în viață pentru a se răzbuna pe un mercenar nemilos care l-a lăsat să moară pe malul râului Missouri.

DISPONIBIL ACUM


Documentare

Being Elmo: A Puppeteer’s Journey

Whoopi Goldberg spune povestea remarcabilă a creatorului lui Elmo, Kevin Clash, începând cu cartierul muncitoresc din Baltimore, până la emisiunea de copii „Strada Sesam”.

DISPONIBIL ACUM

DOCUMENTAR NETFLIX – Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker

Acest documentar este dedicat producției musicalului-fenomen creat în fiecare an de Academia de Dans Debbie Allen din Los Angeles.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Jack Whitehall: Travels with My Father

Jovialul comic Jack Whitehall și Michael, conservatorul său tată, povestesc despre călătoriile lor pline de peripeții într-un nou sezon al acestei comedii fără scenariu.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – Love on the Spectrum

Pentru oricine poate fi greu să-și găsească iubire. Pentru tinerii cu autism, descoperirea lumii imprevizibile a întâlnirilor se dovedește a fi și mai complicată.

DISPONIBIL ACUM

DOCUMENTAR NETFLIX – Pretend It’s a City

Cutreierați străzile din New York și fascinanta minte a lui Fran Lebowitz, scriitoare sarcastică, umoristă și naratoare, în compania lui Martin Scorsese.

DISPONIBIL ACUM

SERIAL NETFLIX – The Toys That Made Us

Cei aflați în spatele celor mai cunoscute francize de jucării din istorie discută despre ascensiunea și, uneori, decăderea propriilor creații de milioane de dolari.

DISPONIBIL ACUM

DOCUMENTAR NETFLIX – The Witcher: A Look Inside the Episodes

Fă o incursiune detaliată în firele narative și temele care animă primul sezon al serialului The Witcher, având-o drept ghid pe creatoarea sa, Laurren S. Hissrich.

DISPONIBIL ACUM


Pentru întreaga familie

FILM NETFLIX – Angela’s Christmas

După ce merge la biserică alături de ai săi în Ajunul Crăciunului, micuța Angela are o idee extraordinară. O poveste înduioșătoare, bazată pe opera lui Frank McCourt.

DISPONIBIL ACUM

Ernest & Celestine

Această simpatică dramă animată adaptată după o serie populară de cărți pentru copii portretizează prietenia dintre o șoricioaică orfană și un urs nonconformist.

DISPONIBIL ACUM

Hugo

Într-o gară din Paris, locuiește un orfan care se ferește de scorțosul șef de gară, cunoaște un cineast legendar și își găsește cheia propriului destin.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Jingle Jangle: A Christmas Journey

La zeci de ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata lui precoce îi bate la ușă.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – Klaus

Un poștaș detașat într-un orășel înghețat din nord îl descoperă pe Moș Crăciun. Un lungmetraj animat regizat de Sergio Pablos. Cu Jason Schwartzman și J.K. Simmons.

DISPONIBIL ACUM

FILM NETFLIX – The Christmas Chronicles

Doi frați își unesc forțele cu Moș Crăciun într-o aventură… la înălțime. Un nou film clasic de Crăciun, semnat de realizatorii filmelor „Harry Potter” și „Singur acasă”.

DISPONIBIL ACUM

The Polar Express

O poveste de suflet în care un băiat își găsește credința în spiritul sărbătorilor după o călătorie cu trenul la Polul Nord, chiar în ajun de Crăciun.

DISPONIBIL ACUM

Articole similare

Lansarea volumului Carte de bucate regale

Jovi Ene

Chris Pine, in rol principal in OUTLAW KING, o noua productie Netflix

Jovi Ene

Cărțile anului 2019 de la Editura Litera

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult