Stiri

Gavril Pele Balint | Din iubire pentru fotbal | Documentarul Pelé, pe Netflix

PELÉ x Gabi Balint | Și eu sunt Pelé

„PELÉ” este unul dintre cele mai recente documentare Netflix, o producție originală ce spune povestea legendarului fotbalist Pelé și a drumului său către perfecțiune și către faima incredibilă la care a ajuns.

Pelé a inspirat o lume întreagă prin jocul său, iar influența lui a inspirat părinți din toată lumea să își numească copiii după starul brazilian. Iar marele fotbalist român Gabi Pele Balint este unul dintre ei.

Povestea lui Gavril Pele Balint a fost pusă încă de la început sub semnul legendarului Pelé. Azi, după o carieră de succes, își reamintește cele mai bune momente care îl leagă de idolul său brazilian.

Sinopsis

Acest lungmetraj documentar spune povestea legendarului fotbalist Pelé și a drumului său către perfecțiune și către faima incredibilă la care a ajuns. Cu un acces fără precedent la interviuri cu Pelé, filmul include imagini de arhivă uluitoare și interviuri cu foști coechipieri legendari ai fotbalistului, printre care Zagallo, Jairzinho și Rivellino.  Povestea este o perspectivă asupra celor 12 ani extraordinari în care Pelé, singurul om care a câștigat de trei ori Cupa Mondială, a trecut de la statutul de tânără vedetă din 1958 la cel de erou național în 1970, în vremuri tulburi din istoria Braziliei. PELÉ este regizat de David Tryhorn și Ben Nicholas, fiind produs de Pitch Productions și avându-l drept producător executiv pe Kevin Macdonald, cineastul distins cu premiul Oscar.

În acest video poți găsi povestea din spatele numelui lui Balint, alături de unele dintre cele mai cunoscute momente de success petrecute pe teren:

Articole similare

Un altfel de revelion: În Culise organizează un revelion în teatru

Jovi Ene

Câștigă floarea-recuzită din filmul Little Joe premiat la Cannes – din 6 martie în cinematografe

Jovi Ene

Festivalul Cinemascop s-a încheiat! Cum a fost?

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult