Stiri

Editura All: Cele mai vândute titluri de la Târgul de carte Gaudeamus

“Cheia”, continuarea bestsellerului “Sanctus”, de Simon Toyne, se află pe primul loc în topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Târgul de carte Gaudeamus 2012.

Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.

Kirkus Reviews

O poveste cu Horaţiu, de Doina Papp este a doua cea mai căutată carte din standul ALL.

O poveste cu Horaţiu încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului se află tot o biografie: Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe…Calea Victoriei. Maria Capelos într-o discuţie amicală cu Alexandru Arşinel.

Citind amintirile sale sincere, veţi cunoaşte un om, nu numai un artist, care evocă trei epoci istorice prin care a trecut, fiind prin argumentele invocate mai convingător decât orice carte de istorie banală. Îşi pune pe tavă sufletul prin relatarea unei biografii neştiute de nimeni.

Ileana Lucaciu

Articole similare

ZANZIBAR II: Imagini și povești de viață

Jovi Ene

Protest față de calomnierea Bursierilor Institutului Cultural Român

Delia Marc

Câteva știri din lumea filmului românesc (24 – 30 septembrie 2018)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult