Editorial Recomandat

Deducțiile stelare ale lui Benedict Cumberbatch

IMG. 12013 devine treptat un an de referință în cărțile oricărui fan al lui Benedict Cumberbatch. Cu nu mai puțin de 5 filme și mai multe piese radio, criticii și fanii (mai ales fetele, cunoscute sub numele de Cumberladies) din întreaga lume vor sta pironiți de ecrane, urmărind variațiunile artistice create un Sherlock-mai-puțin-mort. Aș vrea să pot spune că vom primi și sezonul 3 din preaiubitul serial britanic anul acesta, însă, din păcate, Hartwood și BBC s-au hotărât să ne ofere experiența completă post-Reichenbach, cu așteptarea de trei ani inclusă (doar doi în cazul nostru totuși).

E un sentiment extraordinar să poți urmări evoluția unui actor pe care îl admiri (adori), să îl poți vedea din ce în ce mai cunoscut și mai urmărit. Top Gear a avut aproape 5 milioane de telespectatori britanici și o audiență de cel puțin 3 milioane prin live-streaming în cadrul episodul în care Benedict i-a tras un pumn demn de Hollywood lui Jeremy Clarkson (deși a condus mai lent decât Warwick Davis). Glumele pe seama numelui lui și cele 78.948 de jocuri de cuvinte posibile rămân favoritele tuturor, însă lumea îl observă, îl ascultă și îl susține. A devenit cititorul preferat, detectivul iubit și dragonul așteptat de toți.

La doar 37 de ani, singurul lucru care îi lipsește pentru a-i definitiva statutul de megastar este un Oscar. Și sincer, cred că The Fifth Estate i-ar putea asigura unul.

benedict-cumberbatch--an-infographic_5225a0d22c618

Sursa: Visual.ly.

Articole similare

Ianuarie în filme şi în muzică

Delia Marc

Fragment din ”Papa Nicolau şi alte povestiri foarte, foarte scurte”, de Roxana Dumitrache

Jovi Ene

Eveniment: Mircea Cărtărescu la Ploieşti

Codrut

2 comments

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult