Stiri

Două scurtmetraje de Mirona Radu, pe Cinepub.ro

Cinepub aduce în lumina reflectoarelor virtuale producții marca UNATC (ficțiune, documentar, animație și experimental) realizate de foști studenți ai facultății de film. Producțiile realizate în cadrul UNATC au străbătut croaziera festivalieră atât în România, cât și în afară. O parte din scurtmetrajele realizate de studenți au fost selectate în cadrul Festivalului Filmul de Piatra, CineMAiubit, TIFF, Timishort Festival, Festivalul de Film Horror&Fantastic Lună Plină, Porto International Student Film Festival, Zagreb Short Festival, Dublin International Short Film Festival și Cannes (iar lista poate continua).

Săptămâna aceasta, două scurtmetraje realizate de o tânără regizoare, absolventă UNATC, Mirona Radu: Povești în cești de ceai și Pentru Ana. Cu drag, Moș Crăciun. Ce au în comun cele două scurtmetraje în afară de faptul că sunt realizate de aceeași regizoare? Ambele reflectă povești concentrate despre cum ajung oamenii să se schimbe de-a lungul vieții.

Filmele pot fi vizionate pe Cinepub.ro, aici:

Povești în cești de ceai 

Pentru Ana. Cu drag, Moș Crăciun

Articole similare

Concurs: Premii 3 cărţi “Vieţile paralele”, de Florina Ilis

Jovi Ene

Invitație la teatru: Tango la Bordello

Jovi Ene

TRIP TALKS 1 AN: In Amazon, pe urmele Avatarului

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult