Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă un pachet de 3 cărți pentru sănătatea familiei, oferite de Editura NICULESCU! – ÎNCHEIAT!

COVER Mama Fara Grij [2016]Concursul săptămânii, alături de Editura NICULESCU:

Partenerii noștri de la Editura NICULESCU oferă celui mai norocos dintre voi un pachet de trei cărți pentru sănătatea copilului, format din următoarele cărți: ”Mamă fără griji. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!”, de Rachel Macy Stafford, ”Ghidul complet al îngrijirii copilului (0-5 ani)”, de Lilian Leistner și ”Enciclopedia sănătăţii familiei”, de Dr. Heike Kovacs, Birgit Kaltenthale.

Despre cărți:

”Mamă fără griji. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!”, de Rachel Macy Stafford: Rachel Macy Stafford le oferă cititorilor săi sfaturi şi metode simple, uşor de pus în aplicare şi motivante pentru a renunţa la acei factori care ne distrag atenţia de la lucrurile neesenţiale şi de a ne îndrepta atenţia către lucrurile cu adevărat importante din viaţă. Din momentul în care şi-a lansat blogul, Hands Free Mama, în anul 2010, munca lui Rachel s-a făcut cunoscută în publicaţii celebre, precum USA Today, TIME.com, The Huffington Post şi Reader’s Digest.

Popularitatea blogului său a atins 1 000 000 de vizitatori pe lună. Hands Free Mama este prima ei carte şi, aşa cum veţi descoperi, Rachel este o scriitoare în adevăratul sens al cuvântului. Poveştile din carte nu numai că vi se vor părea de-a dreptul delicioase, dar vă veţi regăsi cu siguranţă în ele şi vă vor servi ca sursă de inspiraţie pentru a nu vă mai sabota şi pentru a vă simţi fericiţi în propria viaţă. Cartea nu este o reţetă generală a fericirii, ci un îndrumar pentru a vă găsi propria cale către o existenţă autentică, împlinită. Deşi vocaţia lui Rachel este cea de mamă, motiv pentru care copiii ei au fost sursa principală de inspiraţie pentru această carte, absolut oricine poate beneficia de pe urma ei, deoarece ne vorbeşte despre ce înseamnă cu adevărat a trăi în prezent, despre cum se pot vedea miracolele care ne însoţesc la fiecare paşi, despre puterea de a ne bucura de darurile nepreţuite ale vieții.

COVER Ghidul Complet al Ingrijirii Copilului 0-5 AniGhidul complet al îngrijirii copilului (0-5 ani)”, de Lilian Leistner: Cartea sorei Lilian de îngrijire a copilaşului îi ajută pe părinţi să se descurce de minune încă de la început cu bebeluşul lor, constituind un ghid de încredere pentru aceştia în primii ani ai copilăriei. Folosind o metodă holistică şi totodată pragmatică, sora Lilian abordează toate grijile unui părinte, în cadrul unor capitole tematice precum: cunoaşte-ţi bebeluşul cu adevărat; colicile; alăptatul, hrănitul cu biberonul şi înţărcatul; primele alimente pentru bebeluş; somnul; introducerea disciplinei; folosirea toaletei; erupţia primilor dinţişori; etapele importante în creştere; remedii homeopate; primul ajutor; mersul în călătorie cu bebeluşul şi cu copilul mic; ce opţiuni au părinţii care lucrează. Sora Lilian împărtăşeşte această metodă bazată pe bogata sa experienţă, prezentată într-un stil accesibil şi uşor de pus în practică, pentru că oferă sfaturi utile oricărui părinte.

COVER Enciclopedia Sanatatii Familiei-”Enciclopedia sănătăţii familiei”, de Dr. Heike Kovacs, Birgit Kaltenthale: In aceasta enciclopedie sunt prezentate pe larg cele mai cunoscute metode terapeutice si cauzele aparitiei simptomelor in cazul unei serii intregi de boli si afectiuni, oferindu-se in acelasi timp si metode de tratament prin automedicatie, cu medicamente consacrate sau cu preparate nonmedicamentoase. Deoarece contine si sfaturi utile in cazul imbolnavirii copiilor, precum si metode de prim ajutor, consideram ca aceasta lucrare nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunei familii. Domeniile abordate sunt: medicina traditionala, homeoterapie, fitoterapie, medicina traditionala chineza, medicina indiana Ayurveda, terapie Kneipp, aromaterapie.

Pentru a câștiga pachetul de cărți oferit, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Care este genul dvs. preferat de carte?

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana duminică, 24 aprilie 2016, inclusiv, iar castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi pachetul de 3 cărți, oferit de Editura NICULESCU.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (25 aprilie 2016): Câștigătorul a fost tras la sorți prin Random.org

12Câștigătorul este:

Andreea L. – nu a răspuns în termenul de 3 zile.

Laura Mitoc.

Felicitări!

Articole similare

Centenarul Filmului Românesc a pornit de la Iași și va ajunge în 85 de localități din România și 15 din Republica Moldova

Jovi Ene

Genul programului: povești din viitor | Februarie pe Netflix

Jovi Ene

Semnal TV filme: weekend 24 – 26 decembrie 2010

Delia Marc

21 comments

Adrian Florin Cotutiu 18 aprilie 2016 at 10:27

Non-fictiunea e genul meu preferat de carte.

constantin maricica 18 aprilie 2016 at 10:30

Prefer cartile de interes familial, dar iubesc lectura in general

radu 18 aprilie 2016 at 11:16

imi plac cartile de tip construieste/repara singur, do-it-yourself

Andreea L. 18 aprilie 2016 at 12:45

Imi plac cartile pt copii

Cornelia 18 aprilie 2016 at 15:21

Prefer beletristica, dar am inceput sa citesc si jurnale, memorii.

Calin Ionut 18 aprilie 2016 at 16:28

Îmi plac cărțile polițiste și cele despre diverse sporturi:alergare, ciclism,triatlon…

Oana Constantinescu 18 aprilie 2016 at 17:27

Istorie si nordic noir.

Lazar Adrian 18 aprilie 2016 at 17:53

Genul meu preferat de carte este fictiune!

Alina S 18 aprilie 2016 at 19:47

Fictiune.

Vlad F 18 aprilie 2016 at 20:42

Ghiduri turistice, geografie

glodeanu-carata catalina 18 aprilie 2016 at 22:05

citesc orice carte imi pica in mana dar preferatele mele raman romanele de orice fel

Anca Lazar 19 aprilie 2016 at 00:07

Dezvoltare personala

Stefan C. 19 aprilie 2016 at 09:30

Dezvoltare personala 🙂

Csoka Eugen 19 aprilie 2016 at 13:13

Beletristica

Laura Mitoc 19 aprilie 2016 at 13:45

Beletristica e genul meu preferat. Desi in ultima vreme am citit multe biografii si carti dezvoltare personala. 🙂

Maria 19 aprilie 2016 at 16:52

Medicina si nutritia sportiva

Ana Dragomir 19 aprilie 2016 at 20:51

Beletristica

Mihai Tanasie 20 aprilie 2016 at 03:23

Umanistica(istorie, literatura), gramatica

Gabriela Verșan 20 aprilie 2016 at 05:54

Jurnale, memorii, autobiografii.

Thea 20 aprilie 2016 at 17:28

In general merg pe beletrictica, dar in ultima vreme m-am axat mai mult pe psihologie si autocunoastere.

Iuliana 24 aprilie 2016 at 22:14

Cartile psihologice – informative si interactive.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult