Stiri

PSIHOatelier: IUBIREA DE SINE, cu psih. clinician Ligia Moise

PrintLuni, 5 octombrie 2015, Journey Pub (str. George Enescu nr. 25)

Sala Sky Dome, orele 19.00

Participare: 20 ron

FB:  https://www.facebook.com/events/1115662068458869/

Ca să mă pot iubi trebuie să înțeleg „obiectul iubirii”. Trebuie să știu cine sunt, de unde vin, care sunt elementele care mă definesc pentru ca astfel să am o imagine cât mai detaliată și clara despre mine. Este ca și cum m-aș apuca de un puzzle și fiecare amintire – bună sau mai puțin bună -, fiecare om întâlnit, fiecare întâmplare de care devin conștient mă vor ajuta să îmi formez o hartă mentală a ceea ce sunt. Și așa, ușor, ușor voi ști de unde am plecat și voi afla unde vreau să ajung bucurându-mă de călătorie. Haideți să începem călătoria cu un prim pas luni, 5.09. 2015, la Journey Pub. 
Ligia Moise, psiholog clinician

Cu o pregătire mixtă, medical și umanistă, Ligia Moise este psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor. Este trainer acreditat de CNFPA și deține un titlu de Master în Psihoterapii Cognitiv Comportamentale. În prezent, pe lângă activitatea psihoterapeutică, se dedică și cauzelor umanitare ca psiholog voluntar în programul pentru asistarea femeilor victime ale violenței domestic, program desfășurat de Asociația Anais.

* Participarea la atelier se face pe bază de donație sugerată: 20 ron. Fondurile reprezintă susținerea participantilor pentru efortul psihoterapeutului și pentru acomodarea în sală.

Durata atelierului interactiv: aproximativ 2 ore
Locație: Journey Pub, sala Sky Dome (sala cu norișori)
Locuri: în limita a 90 de participanți
Rezervări: 0752 285 286

Contact organizare: Andreea Tincea, PR evenimente culturale 0747817938

PARTENERI MEDIA: Emotional Spa, Metropotam.ro, B24Fun, Zilesinopti, Bookuria.info, OrasulMeu.ro, Romania Pozitiva, Filme-carti.ro

Print

Articole similare

Acces gratuit la filme clasice și evenimente în cadrul Classy Film Festival

Jovi Ene

Nichita Stănescu – 80 de ani de la naștere. Expoziție omagială

Delia Marc

Bucharest Short Film Festival 2021

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult