Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Witcher: Blood Origin, Vikings: Valhalla

Netflix anunță distribuția pentru The Witcher: Blood Origin

  • Netflix o prezintă pe Jodie Turner-Smith în rolul Éile în următoarea serie The Witcher: Blood Origin.
  • Descrierea personajului Éile: Éile, o războinică de elită binecuvântată cu vocea unei zeițe, și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima în a fi un muzician nomad. O mare răfuială pe continent o forțează să se întoarcă pe calea sabiei în căutarea răzbunării și răscumpărării.
  • Sinopsis: Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.

  • Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.
  • Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.
  • Despre Jodie Turner-Smith:

Actrița britanică Jodie Turner-Smith este una dintre cele mai căutate actrițe din zilele noastre. Cel mai recent proiect în care a jucat este Queen & Slim, scris de Lena Waithe și regizat de Melina Matsoukas. Turner-Smith joacă alături de Daniel Kaluuya în rolul ‘Queen’.

Turner-Smith mai poate fi văzută în After Yang de la A24, alături de Colin Farrell, precum și în Without Remorse de la Amazon, alături de Michael B. Jordan. Ambele filme vor fi lansate în 2021. Turner-Smith va interpreta și rolul „Anne Boleyn” într-o mini-serie în trei părți pentru postul de televiziune Channel 5 din Marea Britanie.

Printre creditele suplimentare se numără seria Netflix Nightflyers bazată pe romanul lui George R.R. Martin, seria Cinemax Jett alături de Carla Gugino, The Newness, The Last Ship de la TNT, Mad Dogs pentru Amazon și True Blood de la HBO. Turner are o varietate de roluri în producții independente, inclusiv filmul lui Nicolas Winding Refn, The Neon Demon.


Netflix anunta distributia pentru Vikings: Valhalla

VIKINGII: VALHALLA, explorarea explozivă și complet nouă a spectaculoasei saga Vikingii, care se va lansa exclusiv pe Netflix, își anunță distribuția: Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes and Caroline Henderson. Printre alții, revin Pollyanna McIntosh și Asbjørn Krogh Nissen. Mai multe informații despre alți actori și detalii despre personaje sunt disponibile mai jos.

Noul VIKINGII: VALHALLA începe la începutul secolului al XI-lea și relatează aventurile legendare ale unora dintre cei mai faimoși vikingi care au trăit vreodată – Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada și regele normand Wilhelm Cuceritorul. Aceste personaje își vor croi noi cărări în lupta lor pentru supraviețuire, într-o lume aflată într-o continuă schimbare și evoluție. 

Descrierile personajelor:

SAM CORLETT în rolul LEIF ERIKSSON

Un groenlandez crescut la periferia lumii cunoscute, Leif provine dintr-o familie strâns legată de vechile credințe păgâne. Un marinar îndrăzneț și dur, Leif este introducerea noastră într-o lume vikingă care se află în pragul unor schimbări violente.

FRIDA GUSTAVSSON în rolul FREYDIS ERIKSDOTTER

Păgână înverșunată, înfocată și încăpățănată, Freydis este o credincioasă loială „vechilor zei”. La fel ca fratele ei, Leif, ajunge la Kattegat ca o străină, dar devine o inspirație pentru cei cu tradiții vechi.

LEO SUTER în rolul HARALD SIGURDSSON

Născut în nobilimea vikingă, Harald este unul dintre ultimii războinici vikingi. Carismatic, ambițios și chipeș, el este capabil să unească atât adepții lui Odin, cât și creștinii.

BRADLEY FREEGARD în rolul KING CANUTE

Regele Danemarcei. Un lider viking înțelept, priceput și nemilos. Își ține prietenii apoape și dușmanii și mai aproape. Ambițiile sale vor modela cursul istoriei în secolul al XI-lea și îl vor transforma într-un personaj definitoriu al epocii vikingilor.

JÓHANNES JÓHANNESSON în rolul OLAF HARALDSON

Olaf este fratele vitreg al lui Harald. El este un uriaș ambițios; un viking sever și neiertător. Olaf este un creștin care crede în „Vechiul Testament”.

LAURA BERLIN în rolul EMMA OF NORMANDY

Tânără și ambițioasă, Emma a Normandiei face parte din curtea normandă și are sânge de viking. Cu ambiții politice, este una dintre cele mai bogate femei din Europa.

DAVID OAKES în rolul EARL GODWIN

Supraviețuitorul absolut. Consilier șef al regelui Angliei. Născut într-o politică extremistă, căile sale viclene îl duc departe.

CAROLINE HENDERSON în rolul JARL HAAKON 

O mare războinică și un lider tolerant, Haakon stăpânește Kattegat cu fermitate. Deși este păgână, ea a reușit să păstreze Kattegat un oraș deschis către toate credințele într-un moment dificil. Va deveni un mentor puternic al lui Freydis, care este atras de înțelepciunea ei.

Printre personajele recurente se numără:

POLLYANNA McINTOSH în rolul QUEEN ÆLFGIFU – Calculată și ambițioasă, regina Ælfgifu a Danemarcei are un rol de jucat în luptele politice pentru putere care se desfășoară în Europa de Nord. Își folosește farmecul în timp ce promovează interesele patriei sale merciene și încearcă să se afirme în structura de putere în plină dezvoltare a lui Canute.

ASBJØRN KROGH NISSEN în rolul JARL KÅRE – Jarl Kåre reprezintă o amenințare a vechilor căi păgâne.

VIKINGII: VALHALLA este produs de televiziunea MGM și va debuta în exclusivitate pe Netflix. Jeb Stuart, Michael Hirst, Morgan O’Sullivan, James Flynn, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Sheila Hockin și John Weber sunt producătorii executivi. Stuart este, de asemenea, și scenarist. Regizorul premiat Niels Arden Oplev va regiza și va produce primul episod. Alți regizori ai sezonului 1 sunt Stephen St. Leger și Hannah Quinn. Alături de Stuart, în calitate de scenariști, se numără și Vanessa Alexander, Declan Croghan, Eoin McNamee.

Articole similare

Filme noi pe Netflix în februarie 2023

Jovi Ene

Laureaţii celei de a doua ediţii a Galei Industriei de Carte din România BUN DE TIPAR

Jovi Ene

Ultima zi a festivalului One World Romania

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult