Stiri

Marcel Iureș și Mihaela Sîrbu într-o comedie dulce-amară, pe Cinepub.ro

dvd_pack_4_panel + dvd work 15octMarcel Iureș, „erou genial” (Empire) în primul său rol de comedie și Mihaela Sîrbu, „într-un debut formidabil” (Variety), sunt protagoniștii road-movie-ului inedit „Tatăl Fantomă”.

Alături de cei doi, în film mai joacă Valer Dellakeza, Mihai Constantin, Mimi Brănescu, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Nicodim Ungureanu, Vitalie Bantas, Marcello Cobzariu și Mirela Oprișor.

Premiera săptămânii: joi, 17 decembrie, ora 20:30
Tatăl fantomă, r. Lucian Georgescu

Omagiu tandru și nostalgic adus unei epoci apuse, TATĂL FANTOMĂ este un pulp road movie care îmbină stilistic cinema-ul postmodern cu cel clasic. Filmul reprezintă debutul în regia de lungmetraj a lui Lucian Georgescu, și este scris de acesta împreună cu Barry Gifford, fiul unui gangster din Chicago, ”singurul prozator american în viață, posedat de geniu” (Norman Mailer). Filmul, construit neortodox și cu zone largi de improvizație și discontinuitate, povestește peripețiile „Străinului de paradis” Robert Traum. „Visătorul” se întâlnește la „Cinema Paradiso” cu proiecționistul Sami – bătrân prieten al familiei sale, demult plecată din Lumea veche pe noul continent – la capătul unei călătorii plină de aventuri, mister, peripeții comice, întâlniri dramatice și suprarealiste, pentru a găsi în final iubirea – de sine și de ceilalți.

tatal-fantoma

Articole similare

Bookfest 2015: noutățile editurii Publica

Jovi Ene

Stiri de la TIFF 2011 – Proiecţii-eveniment de neratat

Delia Marc

Începe Tea&Coffee Festival 2016

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult