Stiri

Feel it and sing it. Eveniment special: lansarea thriller-ului Slujnica

the-handmaiden-afis-webPe 18 noiembrie, la MoviePlex Plaza România, se anunță temperaturi ridicate. Cu ocazia premierii thriller-ului erotic, Slujnica , va avea loc evenimentul ”Feel it and sing it”.

Evenimentul va începe la ora 18.30 în plină forță cu un concert K-Pop și muzică tradițională coreeană susținut de Raluca Miroi, timp în care cei prezenți se vor bucura să vadă și demonstrații de caligrafie coreeană, iar de la ora 19:00 se va viziona în premieră thriller-ul erotic, ”Slujnica”.

Park Chan- Wook, faimosul regizor al filmelor controversate OldBoy, Lady Vengeance, Thirst și Stoker ( cu Nicole Kidman) a revenit pe marile ecrane cu un thriller erotic ce întrece cu ușurință orice producție de acest tip. Fără nunțe de gri, Slujnica ( The Handmaiden) este o peliculă plină de suspans despre o poveste despre pe două femei care ajung să îi manipuleze pe cei care doresc să le manipuleze.

Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan care se dă drept conte. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct, când între cele două femei se leagă o relație plină de erotism.

Organizatorii evenimentului, cei de la Asociația Culturală Sarang Hanguk și Asociația Macondo promit spectatorilor un eveniment de neuitat. Pentru detalii despre bilete accesați site-ul cinematografului Movieplex Plaza România: www.movieplex.ro

Că vrei suspans sau iubire,

Că vrei să ieși seara și să te simți bine,

 ”The Handmaiden” e pentru tine,

Așa că….nu te abține.

Parteneri: Vice, Men`s Health, Evenimentul Zilei, EVZMonden.ro, Cinemagia, Ziarulmetropolis.ro, psihoo.ro, Cafegradiva.ro, Filme-Carti.ro, @FILM, Movienews.ro, Orasul Meu, Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Articole similare

Concurs: Câștigă cartea ”Constance. Tragica și scandaloasa viață a doamnei Oscar Wilde”, oferită de Editura Humanitas! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Concurs: Câștigă 3 cărți ” Vera Atkins. Povestea celei mai importante agente secrete originare din Romania din al Doilea Razboi Mondial”! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Jurnalele lui George Orwell

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult