Recomandari Stiri

Recomandari lectura – 1 noiembrie 2012

„Cum ar putea înţelege bolile omului cel care nu ştie nimic despre alimentaţie?” (Hipocrate)

Editurile si librariile se intrec si in aceasta saptamana in reduceri, asa ca ne intrecem si noi in recomandari:

Editura Nemira te invită la reduceri: 35% reducere pt colectiile Babel si Yorick:

-Cei mai interesanţi autori contemporani, precum Julian Barnes, John Banville sau John Barth, cu o reducere de 35%Promoţia este valabilă până la data de 5 noiembrie 2012 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

-Fascinanta lume a teatrului, unde poveştile aşteaptă să prindă viaţă! Nemira îţi oferă 35% reducere la colecţia Yorick şi „cele mai importante şi mai frumoase lucrări care s-au scris de când primul actor a păşit pe scenă şi până astăzi”. George Banu, Zeami, Peter Brook şi Eugenio Barba sunt doar câţiva dintre autorii Yorick, pe care Nemira te invită să îi descoperi. Promoţia este valabilă până la data de 5 noimebrie 2012 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

Libris.ro are o noua carte la reducerea saptamanala de 50%: Sa tai in piatra vie„, de Abraham Verghese, Editura Litera: „Shiva şi Marion, gemeni identici, vin pe lume din relaţia secretă a unei călugăriţe indiene cu un chirurg englez, într-un spital al unei misiuni din Etiopia. Uniţi la nivelul capului, cei doi sunt separaţi în ultimul moment. Rămaşi orfani de mamă în ziua în care se nasc şi părăsiţi de tată în aceeaşi zi, cei doi copii împărtăşesc o legătură supranaturală şi aceeaşi pasiune pentru medicină și se maturizează pe fondul tulburărilor politice care zguduie Etiopia în anii 1960–1970. „

Studiul China, o carte doar pentru cunoscatori, este descris dupa cum urmeaza: „studiul nutrițional cel mai exhaustiv efectuat până în prezent, cu implicațiile sale asupra alimentației, pierderii în greutate și sănătatea pe termen lung, poate fi considerat unul dintre cele mai importante volume despre nutriție. Poate fi cea mai convingătoare dovadă referitoare la prevenirea bolilor de inimă, a cancerului și a altor boli ale europenilor printr-o nutriție adecvată. Parcurgerea cărții este lejeră, termenii medicali sau nutriționali sunt simpli și ușor de înțeles, comparațiile și stilul „sfătos“ de povestitor este deosebit de agreabil”. Reducerea este de 50% la libraria online Elefant.ro.

Recomandari de la Partenerii nostri:

Azi, Curtea Veche Publishing vă invită la o demonstrație de gătit pornind de la volumul  „Rețete Vegane Fără Foc” de Ligia Pop, prima carte ce aduce în atenția publicului românesc stilul de alimentație raw vegan. Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Continental (Calea Victoriei, nr. 56, Sala Grigorescu, etaj 4), începând cu ora 19.00. Demonstrația de gătit va fi realizată de autoare alături de Izabela Pănescu, iar la evenimentul ce va dezbate un astfel de stil de alimentație vor mai participa Iren Arsene și Alexandru Micu.

Puteţi comanda cartea de la librariile online, de aici (10% reducere) sau de aici.

-de la Editura Publica: „Intrată de-acum în cel de-al cincilea an de existenţă, depresiunea în care ne-am afundat cu toţii nu dă semne să înceteze prea curând. Mai toate cărţile de economie scrise în această perioadă pun următoarea întrebare: „Cum s-a ajuns la aşa ceva?”. În cea mai recentă lucrare a sa, Opriţi această depresiune – acum!, Paul Krugman, laureat al Premiului Nobel pentru economie, ne propune o abordare nouă: „Şi acum ce facem?” Cartea e la reducere 5%, pe site-ul editurii.

Articole similare

În spatele coperților #2. Ce-a vrut să spună Marius Chivu?

Jovi Ene

Traducerea şi receptarea operei lui Amos Oz în România

Delia Marc

Nonfiction Polirom la Gaudeamus 2017

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult