Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă două cărți oferite de Târgul de carte cu discount Kilipirim! – ÎNCHEIAT!

FirminDe miercuri până vineri, în fiecare zi, puteți câștiga două cărți oferite de Târgul de carte cu discount Kilipirim!

Nu uitați că, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015, are loc o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România: KILIPIRIM. Evenimentul va avea loc la Unirea Shopping Center, etajul 2, Aripa Călăraşi, zilnic între 10.00 şi 21.30, intrarea fiind liberă.

Cărțile oferite la concursul de azi sunt Firmin”, de Sam Savage și ”Bucurați-vă de viață”, de Yan Lianke.

Despre cărți:

”Firmin”, de Sam Savage, Editura Polirom: Firmin, eroul cartii omonime, s-a nascut intr-un cartier sarac din Bostonul anilor ’60, la subsolul unei librarii. Acolo invata incetul cu incetul sa citeasca, drept urmare a ingurgitarii paginilor rupte din Veghea lui Finnegan, cu care mama lui a captusit culcusul numeroasei sale familii. Instrainindu-se tot mai mult de ai sai din pricina talentelor lui exceptionale, dar incapabil sa comunice cu oamenii dupa a caror companie tinjeste, Firmin isi da seama ca ii e sortit sa duca o viata singuratica, desi foarte bogata la nivel imaginativ. Totusi, in urma unui sir de peripetii si cu un dram de noroc, el reuseste sa se bucure de afectiunea unui scriitor excentric si de frumusetea femeilor, incercind sa supravietuiasca in haosul demolarilor si modernizarii cartierului, care tulbura traiul rozatoarelor si al locatarilor umani deopotriva.

bucurati-va-de-viata_1_fullsize”Bucurați-vă de viață”, de Yan Lianke, Editura All, Colecția Strada Ficțiunii: Totul începe cu un eveniment climatic neobișnuit, de inspirație mistică. În Shouhuo, un sat uitat din rărunchii munților Balou, oamenii trăiau departe de ochiul vigilent al guvernului. Mâncare aveau din belșug, la fel și motive pentru a se considera pe deplin fericiți. Până când culturile și traiul lor sunt amenințate de un viscol care nu mai contenește timp de șapte zile în miezul verii. Zăpada le-a distrus recoltele şi i-a condamnat la foamete. Dar, prefectului Liu îi vine o idee salvatoare pentru săteni și profitabilă pentru cariera sa: să cumpere trupului îmbălsămat al lui Lenin din Rusia și să-l instaleze într-un mausoleu în China. Turiștii ar urma să vină buluc, garantându-le bunăstarea și consfințind căsătoria simbolică dintre capitalism și comunism.

Întrebare concurs:

Ce cărți v-ați cumpărat de la edițiile anterioare ale Târgului de carte cu discount Kilipirim?

Condiţii de participare:

  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.), pe platforma de comentarii de pe site sau pe cea via Facebook;
  • dați Like la pagina de Facebook Filme-carti.ro, dacă nu ai făcut-o deja, și share la acest concurs;
  • caştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin intermediul Random.org, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată.

Asteptam comentariile dvs. pana la sfârșitul zilei de 29 octombrie 2015, iar castigatorul va fi anunțat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail. Premiul se va ridica de la Târgul de carte Kilipirim pentru cei din București și va fi expediat prin poștă pentru cei din provincie.

Succes!

Concursuri Online

Later edit (29 octombrie 2015): Tragerea la sorți a avut loc astăzi:

12Câștigător: Cristina A.

Felicitări!

Articole similare

Cum să începi 2016 cu o faptă bună. Pune o carte la temelia societăţii

Jovi Ene

Tradiția vie a spiritualității creștine – dincolo de dogmatism și prejudecăți

Jovi Ene

Claude Lelouch spune povestea unor Iubiri din trecut

Jovi Ene

13 comments

Lazar Adrian 29 octombrie 2015 at 11:32

Razboiul batranilor de JOHN SCALZI

Anca L. 29 octombrie 2015 at 11:33

Saga Umbrelor de ORSON SCOTT CARD.

Anton Sava 29 octombrie 2015 at 12:31

Jose Saramago-Pluta de piatra

glodeanu-carata catalina 29 octombrie 2015 at 12:37

niciuna

Mihai Tanasie 29 octombrie 2015 at 12:58

Saga Umbrelor de ORSON Scott Card

Ema 29 octombrie 2015 at 13:16

Anul trecut, la ultima editie, mi-am cumparat Tristeti de lamaie de Julian Barnes si primele doua volume din The maze runner.

Cristina A 29 octombrie 2015 at 16:00

Recunosc, nu am mai fost in ultimii doi ani la Kilipirim, din pacate.

Stefania 29 octombrie 2015 at 20:57

Nu am cumparat, pentru ca nu am ajuns in Bucuresti la ultima editie, insa mi-ar fi placut sa achizitionez cartile lui Eric Emmanuel Schmitt.

liliana 29 octombrie 2015 at 22:06

Ioana Parvulescu – Viata incepe vineri

Radu 29 octombrie 2015 at 22:13

Daca imi amintesc bine (am luat carti si de la bookfest cam in aceeasi perioada anul trecut) am achizitionat Cosmos, de Carl Sagan.

Iulia Victorita 29 octombrie 2015 at 22:14

Markus Zusak – Hotul de carti

Ursu Vasile-George 29 octombrie 2015 at 22:28

Jose Saramago – Pestera

cosmin birlan 30 octombrie 2015 at 08:30

anul trecut am luat Doctor Sleep al lui Stephen King de la editura Nemira.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult