Recenzii filme si carti

Recenzii despre filme si carti

Delia

Articol publicat de Delia pe 8 Iulie 2010
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (12 votes cast)

Delia-158x300Delia Marc-M-am nascut in Bucuresti, in 28 ianuarie 1948.

Primii ani de invatatura i-am facut intr-o scoala NUMAI de fete! La liceu mi-am scos parleala, Caragiale era plin de baieti. In 1966 a trebuit sa aleg o facultate de pe urma careia sa-mi castig painea fara sa ajung in stagiu “la tara”. Si am ales Electrotehnica, prima din brosura-indrumar pentru admitere.

N-a fost tocmai ce mi-am dorit, dar mi-a disciplinat mintea si mi-a pus in mana instrumentele necesare ca sa pot invata toata viata ceva nou si interesant.

Imi place sa invat, sa privesc, sa ascult. Muzica, film, carte, excursii, fotografie, prieteni, mereu ceva nou cladit pe repere vechi, traditionale si solide.

Articole pe Filme-carti.ro

5 Raspunsuri la “Delia”

 1. Bun gasit,
  Va propun spre publicare articolul meu Rumania, Romania, cu ocazia prezentarii Festivalul Filmului Evreiesc din Romania.

  http://www.revistanoinu.com/Rumania-Rumania-sau-Romania-New-York-ului-interbelic.html

  Numai bine,
  Gabriel Gherasim
  http://www.revistanoinu.com/index.php?option=com_comprofiler&task=userProfile&user=76&Itemid=100006

 2. adina says:

  Buna Delia,
  Sper sa nu gresesc dar cred ca tu ai lasat comm aici http://cinefillebookeeper.blogspot.ro/2012/09/castiga-cartea-istoria-snobismului.html
  asa ca daca nu gresec felicitari si trimite-mi te rog un email cu adresa ta 🙂 Merci

 3. Silvia says:

  Stimata doamna,

  Am citit recenzia dumneavoastra despre filmul Margarethei von Trotta, “Hannah Arendt”, intelegind ca ati vazut filmul fara sa cititi macar un fragment din scrierile respectivei doamne. Tocmai marturisirea dumneavoastra ma uimeste: cum este posibili sa se emita pareri, opinii, fara sa se cunoasca subiectul analizei?! Totusi, presupun ca pentru a scrie aceasta recenzie v-ati documentat de pe internet, cea mai la indemina si extrem de facila sursa de cunoastere, atunci de ce nu ati incercat sa cititi citeva scrieri ale doamnei, personajul principal al filmului? Se gasesc la liber, pe internet, si atunci opiniile dumneavoastra – copiate din replicile filmului – ar fi fost fundamentate si bazate pe propriile dumneavoastra cunoasteri. cam greu sa intelegi cind nu cunosti.

Parerea voastra

Ultimul vostru articol

Booking.com

FOTOVIVA - Fotografie de nunta si portret

Fotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premiumFotografie de nunta premium
Fotografie de nunta premium