Stiri

Program Teatrul Arte dell’Anima luna mai

„O noapte furtunoasă” la Godot Cafe-Teatru

Pe 2 și 11 mai, de la orele 20:00, Teatrul Arte dell’Anima vă invită la o altă reprezentație a producției sale: „O noapte furtunoasă” de I. L. Caragiale, în regia lui Florin Liță, de data aceasta la Godot Cafe-Teatru, pe strada Blănari, nr.14 din Centrul Vechi.

O noapte furtunoasă este un spectacol proaspăt, plin de energie și voie bună, ce te va face să râzi în hohote. Are ca punct de pornire gelozia lui Jupân Dumitrache. Această gelozie vine, desigur, la pachet cu felul atotștiutor de a face politică, dar și de a-și exercita meseria. Are un singur țel de neschimbat: să-și păstreze onoarea de familist. Chiriac, om bun la toate în casa sa, știe cel mai bine să aibă grijă de această onoare. Spiridon, băiat de treabă, are grijă tot timpul de profitul său, chiar și în situații „de viață și de moarte”. Veta și Zița, specific genului feminin, iubesc cu patos și se consumă pentru amorul său: una că nu îl poate convinge pe Chiriac, cealaltă pentru o căsnicie eșuată și posibilitatea mai redusă de a se recăsători.

Lumea lui Caragiale este și lumea noastră. Nimic nu s-a schimbat chiar atât de mult. Mulți ar fi tentați să spună că am depășit epoca mahalalei și a limbajului necivilizat, dar oare chiar este așa? Un spectacol exploziv, cu bucurie de joc, în care acești tineri actori însuflețesc atât de bine personajele lor. Dacă vrei și tu să îi vezi, nu trebuie decât să faci o rezervare la nr. de telefon: 0736.414.244!

Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu

Producție: Teatrul Arte dell’Anima

Regie: Florin Liță

Scenografie: Ioana Colceag

Biletele se găsesc la Godot Cafe-Teatru. Rezervări la tel. 0736.414.244. Mai multe detalii și pe adresa teatru@artedellanima.ro sau pe site-ul nostru: www.artedellanima.ro.


„Copii răi” la Teatrul Arte dell’Anima

Copii răi, de Mihaela Michailov, producție a Teatrului Arte dell’Anima, vă așteaptă din nou la sediul Teatrului Arte dell’Anima în datele de 2 și 24 mai, orele 19:00.

Actorii Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop, sub îndrumarea atentă a talentatei regizoare Geanina Hergheligiu, dau naștere unui spectacol în care lumea pe care o cunoaștem cu toții este afișată crud, dar totodată în concordanță cu realitatea. Inspirată dintr-un caz real, lumea pe care aceștia o creionează atât de sincer și curajos la fiecare spectacol, prezintă generația actuală, tineri învățați doar să reproducă comportamentul adulților din jurul lor. Introduce teme de actualitate: relația abuzivă profesor-elev, sistemul educațional deficitar, problema părinților neatenți la nevoile copiilor lor, perpetuarea inconștientă a „pedepsei” ca metodă de educare, dar și timiditatea ce te înlătură din sistem, un sistem în care cei puternici înving și sunt recunoscuți pentru „succesul” lor.

Un spectacol ce redă o lume crudă, dar adevărată, o producție ce trezește în orice spectator conștiința, dar și sentimente de înțelegere, responsabilizare și compasiune.

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă cu brațele deschise la sediul său din strada Făinari, nr. 17D, pentru a urmări împreună un spectacol de excepție, cu actori tineri, dar extrem de talentați, spontani și plini de energie. Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru www.artedellanima.ro, pagina noastră de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima.

Rezervări la 0733 060 033 sau pe teatru@artedellanima.ro

Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop

Regie: Geanina Hergheligiu

Scenografie: Ruxandra Manolovici


„O noapte furtunoasă” la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dellAnima vă invită în datele de 14 și 25 mai, orele 19:00, la o altă reprezentație a producției sale: O noapte furtunoasă în regia lui Florin Liță. Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Vlad Brumaru (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

Un spectacol exploziv, cu multe întorsături de situație, ce te va ține cu sufletul la gură până la final. O lume a mahalalei unde politica se amestecă cu pasiunea, iubirea cu moralitatea și modul de viață este unul impulsiv. Personajele însuflețite atât de bine de acești tineri actori trăiesc intens și nu se gândesc prea mult la consecințe.

O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă,  „O noapte furtunoasă” îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează.

Un carusel de emoții și de încurcături, o punte între trecut și viitor, un spectacol pe care nu trebuie să îl ratezi! Așadar, te invităm pe 14 și 25 mai, orele 19:00, să te destinzi cu un spectacol de zile mari, să râzi și să uiți de problemele de acasă măcar pentru o oră și jumătate!

Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu
Producție: Teatrul Arte dell’Anima
Regie: Florin Liță
Scenografie: Ioana Colceag

Preț: 35 lei
Durată: 1h 20
Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe Facebook prin mesaj sau pe nr. de tel.:
0733060033 sau pe mail: teatru@artedellanima.ro

*Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, între orele 10.00 și 18.00


Spectacole pentru copii la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima vă invită să urmăriți spectacole educative și interactive pentru copii la sediul nostru din strada Făinari, nr. 17D, precum Mica sirenă, Motanul încălțat, etc.

Teatrul Arte dell’Anima crede în educarea copiilor noștri pentru un viitor mai bun. Această educație începe încă de la cele mai fragede vârste, chiar prin poveștile nemuritoare ale copilăriei, precum: Mica sirenă, Motanul încălțat, Iedul cu trei capre, dar și multe altele.

În datele de 17 și 18 mai, Teatrul Arte dell’Anima vă invită să urmăriți povestea unei sirene micuțe ce își dorește din tot sufletul să cunoască lumea: Mica sirenă după H. C. Andersen, producție a Atelierului Magdei!

Tatăl lui Ariel, regele Triton, nu vrea să audă de o asemenea poveste și are motive bine întemeiate. Sirena noastră își petrece toate zilele pe fundul oceanului, alături de prietenul ei, Sebastian, un crab simpatic, asta până într-o zi când salvează un prinț căzut în mare. Ariel se îndrăgostește de prințul Eric și decide să renunțe la coada de sirenă în schimbul picioarelor omenești. Apelează la Ursula, vrăjitoarea mării, ce îi va îndeplini dorința doar în schimbului glasului ei minunat.

Se va descurca Ariel în lumea oamenilor? Va reuși să îl cucerească pe prinț? Dar oare Triton, tatăl ei, cum va reacționa?

O adaptare plină de umor a unei frumoase povești despre o sirenă încăpățânată, un prinț fermecător, o vrăjitoare nemiloasă și un rege cu puteri. Un spectacol cu fragmente muzicale, cântate live de actori, interactiv, actorii inițiind dialog cu copii.

Vă așteptăm așadar și pe voi la o lecție despre peripețiile prin care trece un copil atunci când nu ascultă de părinți, dar și despre asumarea greșelilor și beneficiile recunoașterii acestora!

Producție: Atelierul Magdei, găzduit de Teatrul Arte dell’Anima

Durată: 60 minute

Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru: www.artedellanima.ro  și nu ezitați să ne contactați la 0733 060 033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro!


„Sylvia” la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’ Anima vă invită sâmbătă, 6 mai, orele 19:00 la spectacolul ,,Sylvia”, text scris de A.R. Gurney.

Spectacolul este o comedie romantică, jucată pentru prima dată în 1995 pe Broadway, având-o protagonistă pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York!

Sylvia nu se mai poate întoarce la viața pe care a avut-o înainte de a-l întâlni pe Greg. Cariera lui Greg e în cădere liberă pentru că își petrece tot timpul cu Sylvia, în timp ce Kate, soția lui, e într-o drama tot mai mare. Greg se va confesa chiar și unui străin în parc! Cei doi soți ajung, ca mai toate cuplurile americane și la psiholog!
O fantezie impresionantă, dar și introducerea atentă în mintea unui om ajuns la vârsta de mijloc. Aparția iubirii necondiționate, dar și dispariția afecțiunii într-o relație. O comedie ce te va face să ajungi într-o lume nouă și să-ți deschizi imaginația.

Vino alături de noi în data de 6 mai, orele 19:00 să vedem cine și cum va descurca acest triunghi conjugal aparte! Nu ne crezi? Urmărește teaser-ul spectacolului și lasă-te convins: https://www.youtube.com/watch?v=iDhkQe1VD1o .

Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru www.artedellanima.ro și pagina noastră de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima.

Distribuție:

Oana Cârmaciu / Irina Ștefan
Flavius Călin
Theodora Sandu
Ana Maria Ivan
Vlad Bălan

Regia: prof. asc. dr.Alexandru Jitea

Preț bilet: 30 lei
Bilete și rezervări la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima – 0733.060.033 sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima și la teatru@artedellanima.ro.


„Treapta a noua” la Teatrul Arte dell’Anima

În datele de 12 și 19 mai, orele 19:00, Teatrul Arte dellAnima vă invită la spectacolul „Treapta a noua” la sediul său din strada Făinari, nr 17D, sector 2, București.

Treapta a noua este una din piesele lui Tom Ziegler ce prezintă efectele nocive ale alcoolismului, nevoia de terapie și încercarea disperată a unei alcoolice reabilitate de a-și recăpăta fata pe care a părăsit-o în urmă cu șase ani.

Joanna este o fostă alcoolică, care urmând terapia celor doisprezece pași, se găsește la pragul Pasului al Nouălea, care presupune să-și ceară iertare față de toți cei cărora le-a greșit cu alcoolismul ei. Această iertare o aduce față în față cu fata ei, Melissa. Joanna nu trece singură prin asta, are parte de tot ajutorul „sponsorului” ei A.A., Eleanor, care de altfel îi este și cea mai apropiată prietenă, mutându-se chiar în același bloc cu ea. Discuțiile lor sunt întrerupte de apariția inopinată a uneia din fetele cu care Joanna lucrează, în calitate de consilier voluntar. Tracy este o toxicomană adolescentă, și ea la rândul ei, părăsită de mama ei.

Va reuși Joanna să capete iertarea fiicei ei? Cum se vor termina toate acestea rămâne să vedeți de la orele 19:00 în datele de 12 și 19 mai la Teatrul Arte dellAnima. Patru tinere actrițe își vor dezveli sufletul în fața dumneavoastră, născând în inimile dumneavoastră un amalgam de sentimente: de la iertare, înțelegere și compasiune, la furie, dar și amuzament. Fiecare distribuție este unică, deci, prin urmare, aveți șansa de a redescoperi spectacolul de fiecare dată, dar și de a-l trăi alături de fiecare dintre actrițe. Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru www.artedellanima.ro, pagina noastră de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima. Rezervări la 0733 060 033 sau pe teatru@artedellanima.ro.

Distribuție 12 mai: Joanna: Carla Mihai, Melissa: Gloria Melu, Eleanor: Corina Bunghez, Tracy: Andreea Mera.

Distribuție 19 mai: Joanna: Bianca Oprea, Melissa: Roxana Văduva, Eleanor: Ioana Nicolae, Tracy: Andreea Mera.

Producție: UNATC, găzduit de Teatrul Arte dell’Anima

Regie: Mihaela Bețiu

Scenografie: Mihaela Popescu

Preț: 30 lei

Durată: 1h 30

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București

Rezervările se fac la nr. de tel.: 0733.060.033 sau pe mail: teatru@artedellanima.ro

*Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, între orele 10.00 și 18.00


„Copii răi” – producție a Teatrului Arte dell’Anima în cadrul FITN Arad– ediția a 5-a

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou de la Arad în data de 10 mai, orele 18:00 la Sala Marionete a Teatrului Clasic Ioan Slavici din Arad, pentru a viziona spectacolul „Copii răi” de Mihaela Michailov, în regia talentatei Geanina Hergheligiu.

Actorii Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru și Alin Potop, sub îndrumarea atentă a regizoarei Geanina Hergheligiu, dau naștere unui spectacol în care lumea pe care o cunoaștem cu toții este afișată crud, dar totodată în concordanță cu realitatea.

Inspirat dintr-un caz real, COPII RĂI este  un spectacol-manifest al generaţiei „copy-paste”, al generaţiei „la un click distanță” împotriva sistemului educaţional din şcoli dar şi de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune. Relația abuzivă profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metodă de educație, problema părinților neatenți, problema bullying-ului, a asocierii procesului educațional cu suferința, a conceptelor predate, dar neaplicate, problema copilului de nivel slab care ajunge să fie anihilat de un sistem în care doar „eroii” contează, sunt teme prezente în spectacol.

Textul are la bază povestea reală a unei eleve de 11 ani, ţinută în clasă cu mâinile legate la spate, ca pedeapsă, de către profesoara de istorie, fiind umilită și agresată apoi de către colegii de clasă. Personajul (Fetița) are 11 ani, aflându-se în perioada delicată a pre-adolescenţei care se manifestă plenar; lumea se dilată şi nevoile de identitate şi respect sunt uriaşe. La această vârstă, copiii sunt pe tărâmul fragil dintre copilărie şi adolescenţă; corpul lor pare dezvoltat şi matur, dar sufletul le este mai degrabă crud.

Un spectacol ce redă o lume crudă, dar adevarată, o producție ce trezește în orice spectator conștiința, dar și sentimente de înțelegere, responsabilizare și compasiune.

Mai jos, puteți urmări un teaser al spectacolului: https://www.youtube.com/watch?v=hWIj5-FmqUk , dar și întregul program al Festivalului de Teatru Nou de la Arad: http://teatrulclasic.ro/news/fitn5-programul/

Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop

Regie: Geanina Hergheligiu

Scenografie: Ruxandra Manolovici

Light & Sound design: Alexandru Bibere
Mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani.

Teatrul Arte dell’Anima – Din suflet pentru Artă!

Articole similare

Noutăţile editurii Cartea Copiilor la Bookfest 2018

Jovi Ene

Noutăți săptămânale Netflix: The Killer, One Piece, Sex Education: Sezonul 4

Jovi Ene

Festivalul de arte performative Caleido anunță ediția a V-a: 27 noiembrie – 1 decembrie la Timișoara

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult