Stiri

Noutățile Netflix ale săptămânii: House of Cards, Jessica Jones, Lost in Space

Ultimul sezon House of Cards, disponibil din toamnă pe Netflix

Claire Underwood (Robin Wright) preia controlul Biroului Oval în ultimul sezon al cunoscutului thriller politic House of Cards (ro. Culisele Puterii), disponibil pe Netflix din toamna acestui an. 

Despre House of Cards

Serialul House of Cards este produs de studiourile MRC (studiourile din spatele seriei Netflix Ozark) și este prima producție originală Netflix. Producătorii executivi sunt Melissa James Gibson, Frank Pugliese, Robin Wright, David Fincher​, Joshua Donen​, Dana Brunetti​, Eric Roth​, Michael Dobbs​ și Andrew Davies​.

În anul 2013, House of Cards a devenit primul serial original online și a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru “Outstanding Directing for a Drama Series”. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii, un premiu AFI, patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA, patru nominalizări la premiile Producers Guild, două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Actorii Diane Lane și Greg Kinnear se vor alătura distribuției din ultimul sezon al serialului. Aceștia vor fi alături de Robin Wright, dar și de Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott și Boris McGiver în cel de-al șaselea și ultim sezon al producției originale.


13 episoade, 13 artisti si un detectiv particular cu atitudine

isprezece artiste din întreaga lume sunt pe cale să îți zdruncine lumea. Pentru a descoperi cele treisprezece ilustrații care evidențiază spiritul și esența fiecărui episod din Sezonul 2, urmărește pagina de Facebook Jessica Jones.

Despre Jessica Jones

Jessica Jones (Krysten Ritter), detectiv particular în New York, începe să își pună viața în ordine, după uciderea lui Kilgrave, opresorul ei. Cunoscută în întregul oraș ca fiind un ucigaș cu super puteri, Jessica Jones este pusă față în față cu un nou caz. În ciuda reticenței ei, noul caz o pune în ipostaza de a se cunoaște mai bine pe ea însăși, aceasta fiind nevoită să caute anumite răspunsuri în propriul trecut.

Lui Krysten Ritter (Jessica Jones) i se alătură o distribuție impresionantă, care îi include pe Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse), dar și nume noi precum Janet McTeer, J.R. Ramirez și nu numai.

Jessica Jones este un titlu original Netflix marca Marvel, care este produs de Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter), Raelle Tucker (True Blood), Jim Chory (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist) și Jeph Loeb (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist).


Netflix lanseaza trailerul serialului LOST IN SPACE (lansarea pe 13 aprilie)

PERICOLUL ÎI VA GĂSI

NETFLIX LANSEAZĂ TRAILERUL SERIALULUI LOST IN SPACE, CARE ARE LANSAREA GLOBALĂ PE 13 APRILIE

Pregătește-te să pornești într-o aventură de neuitat alături de familia Robinson. Urmărește trailerul serialului LOST IN SPACE (ro. Pierduți în spațiu), care are lansarea astăzi, la 50 de ani de la difuzarea pe TV a seriei SF cu același nume.

DESPRE LOST IN SPACE

Noul serial original Netflix, Lost in Space, este o reinterpretare modernă a seriei SF din anii 60. Cu 30 de ani în viitor, colonizarea în spațiu devine realitate, iar membrii familiei Robinson se numără printre cei testați și aleși să înceapă o viață nouă într-o lume mai bună. Atunci când coloniștii sunt întorși din drumul spre noua lor casă, aceștia se găsesc nevoiți să creeze alianțe noi și să lucreze împreună pentru a putea supraviețui într-un mediu străin, care este periculos și aflat la ani lumină de la destinația lor inițială.

În călătorie li se mai alătură doi străini, reuniți de împrejurări și de abilitatea lor comună de a înșela. Este vorba despre carismaticul și manipulatorul Dr. Smith (Parker Posey) și despre Don West (Ignacio Serricchio), un muncitor iscusit care nu ar fi intenționat să se alăture coloniei sau să se prăbușească pe o planetă pierdută.

Din distribuția serialului fac parte TOBY STEPHENS (Black Sails, Die Another Day) în rolul lui John Robinson și MOLLY PARKER (House of Cards, Deadwood) în rolul lui Maureen Robinson. În rolul copiilor joacă TAYLOR RUSSELL (Falling Skies) – Judy, MINA SUNDWALL (Maggie’s Plan, Freeheld) – Penny și MAX JENKINS (Sense8, Betrayal), care îl interpretează pe Will Robinson.

Noul serial Netflix este produs de Legendary Television și este scris de Matt Sazama și Burk Sharpless (Dracula Untold, Last Witch Hunter). Zack Estrin (Prison Break) este producătorul executiv al serialului.

Producția originală Lost in Space a fost creată de Irwin Allen.

Articole similare

Semnal TV filme: weekend 15 – 17 iunie 2012

Delia Marc

Primul eveniment #Fiidiferit #Citeste

Jovi Ene

Cinema în aer liber, săptămâna 2 – thrillere și un film de animație

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult