Stiri

„Și caii se împușcă, nu-i așa?” în cadrul Stagiunii de vară Teatru în TVR

Spectacolul de licență „Și caii se împușcă, nu-i așa?”, dramatizare de Ștefana Samfira după romanul lui Horace McCoy după romanul cu același nume ajunge în data de 18 iunie, de la orele 20:30 la Teatru în TVR – stagiunea de vară, din Calea Dorobanți, nr. 191, intrarea pe la Troiță.

Spectacolul a fost premiat în Gala Absolvenților pentru cel mai bun spectacol, premiu acordat întregii distribuții, precum și șase premii pentru rolurile de cel mai bun actor/actriță, fie în rol principal, fie în rol secundar, actori ce se regăsesc și în distribuția acestui spectacol: Ștefan Mihai, Cosmina Olariu, Vlad Nicolici, Nicoleta Moscalenco, Iulia Dinu și Andrei Atabay.

Doi actori tineri și necunoscuți – Gloria si Robert, pe care viața i-a adus pe același drum din întâmplare … sau nu, se înscriu la un Maraton de Dans, din dorința de a atrage atenția asupra lor, a unor producători sau a unor regizori si din nevoia de a câștiga bani. Acțiunea se petrece in 1935, în plină criză economică – Marea Depresiune (după prăbușirea bursei de valori de pe Wall Street, a urmat cea mai lunga si cea mai profundă criză economică, care a continuat până la începutul celui de-al Doilea Război Mondial). Concurenții trebuie să danseze săptămâni de-a rândul, și să participe la tot felul de “evenimente”- regizate , pentru a atrage publicul plătitor. Ei trec printr-un chin inimaginabil în încercarea lor de supraviețuire. Cei doi tineri – Robert si Gloria- se luptă să se adapteze, alături de ceilalți și să reușească, dar în timp ce Robert rezistă agățându-se de visul lui de a deveni regizor, Gloria se adâncește din ce în ce mai tare în depresia în care au aruncat-o toate încercările eșuate din viața ei. Totul este acompaniat de muzica live a band-ului Blue Night Shadow.

Durata: 2 ore și jumătate

Locație: Calea Dorobanților 191, Intrarea Dorobanți (Troiță)

Preț bilet: 25 de lei

Rezervări pe Pagina de Facebook Și caii se împușcă, nu-i așa?, pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la telefon 0733 060 033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Biletele se pot achiziționa de la casa de Bilete a TVR cu o oră înainte de începerea spectacolului.

DISTRIBUȚIE:

Gloria – COSMINA OLARIU

Robert –ȘTEFAN MIHAI

Rocky – EDUARD BURGHELEA

Rollo – RADU MATEUCĂ

Lt. Stedna – GABRIEL VATAVU

Velma – RALUCA IURAȘCU

Mary – BIANCA ANASTASIU

Vee – MIHNEA ȘTEFAN

Ruby – IULIA DINU

Mario – CĂTĂLIN NICOLAU

Dna. Layden – NICOLETA MOSCALENCO

James – NICOLAE DUMITRU

Dna. Higby & Jacky – CRINA LINȚĂ

Dna. Wicher & Alice – CARMEN GÂLCĂ

Fredy –THEODOR MARCU

Maxwell – NICOLAE DUMITRU

Kid – ANDREI ATABAY

Preotul – VLAD NICOLICI

Trupa „Blue Night Shadow” – Vlad Nicolici, Eduard Tudorache, Cristian Vasile
Light design: Mihai Mitrea

Spectacol Licență, anul III – Clasa Prof.univ.dr. Florin Zamfirescu

Coordonator proiect: Lect. Univ. dr. Ștefana Samfira

Articole similare

Se lansează Primul Târg Online de Carte cu toate cărțile la reducere permanent: Librex.ro

Jovi Ene

Concurs: Castiga cartea “Litera din scrisoarea misterioasa”, de Alex. Leo Serban, oferita de Editura Polirom

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (20 – 26 martie 2017)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult