Stiri

Noutățile Netflix ale săptămânii: 13 Reasons Why, trailer și imagini

Sezonul 2 din 13 Reasons Why va fi disponibil pe Netflix din 18 Mai

Casetele au fost doar începutul. Povestea continuă cu cel de-al doilea sezon, care va fi disponibil pe Netflix din 18 mai.

Despre 13 Reasons Why (Cele Treisprezece Motive):

Sezonul doi prezintă drumul complicat al personajelor spre vindecare și recuperare. Liceul Liberty High se pregătește de proces, însă cineva încearcă din răsputeri să păstreze ascuns adevărul despre moartea lui Hannah. O serie de fotografii polaroid îi ajută pe Clay și pe colegii săi să descopere un secret revoltător, dar și o consiprație menită să mușamalizeze totul.

Resurse pentru sezonul doi:

Pentru lansarea sezonului 2, pe site-ul 13ReasonsWhy.info vor fi adăugate noi resurse, inclusiv un ghid de discuții și o nouă serie de clipuri video în care se vorbește despre hărțuire, agresiune și abuzul de droguri. Vă încurajăm să explorați aceste instrumente și să direcționați cititorii către 13ReasonsWhy.info dacă au nevoie de ajutor sau asistență.

13 Reasons Why (Cele Treisprezece Motive) pe Netflix: netflix.com/13reasonswhy

Netflix lanseaza primele imagini pentru sezonul 2 din 13 Reasons Why

Casetele au fost doar începutul.

Despre 13 Reasons Why (Cele Treisprezece Motive):

Sezonul doi prezintă drumul complicat al personajelor spre vindecare și recuperare. Liceul Liberty High se pregătește de proces, însă cineva încearcă din răsputeri să păstreze ascuns adevărul despre moartea lui Hannah. O serie de fotografii polaroid îi ajută pe Clay și pe colegii săi să descopere un secret revoltător, dar și o conspirație menită să mușamalizeze totul.

Cel de-al doilea sezon va fi disponibil pe Netflix din 18 mai.

Detalii pentru sezonul doi:

Pentru lansarea sezonului 2, pe site-ul 13ReasonsWhy.info vor fi adăugate noi informații, inclusiv un ghid de discuții și o nouă serie de clipuri video în care se vorbește despre hărțuire, agresiune și abuzul de droguri. Vă încurajăm să explorați aceste instrumente și să direcționați cititorii către 13ReasonsWhy.info dacă au nevoie de ajutor sau asistență.

13 Reasons Why (Cele Treisprezece Motive) pe Netflix: netflix.com/13reasonswhy

Articole similare

Concurs: Câștigă trei cărți ”Şaman”, de Adina Dabija, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

Jovi Ene

Stagiunea Teatru în TVR – Teatrul Arte dell’ Anima în august 2016

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (11 – 17 ianuarie 2016)

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult