Recomandat Stiri

Concurs: Filme-carti.ro si ProVideo.ro va ofera DVD-ul “Dacii”

Filme-carti.ro si ProVideo.ro va ofera in aceasta saptamana un concurs de marca, cu o intrebare simpla, in urma careia veti castiga un DVD original care contine filmul „Dacii”.

„Odată cu filmul Dacii, Sergiu Nicolaescu debuta ca regizor. Rezultatul este un film impresionant, apocaliptic, cu o distributie si o figuratie coplesitoare, reprezentativa pentru toate filmele sale istorice. Decebal (Amza Pellea) este dispus sacrificiului suprem pentru a pastra integritatea poporului sau. Fiul sau, Cotyso (Alexandru Herescu), este daruit zeilor, spre disperarea lui Decebal si a fiicei sale Meda (Marie-Jose Nat). Septimius Severus (Pierre Brice), un tanar roman devotat tarii sale adoptive, va fi pus sa aleaga intre originile sale de sange si ceea ce ii fusese spus de catre tatal sau.”

Pentru a castiga DVD-ul original “Dacii”, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Scena din Dacii

Care este filmul tau preferat regizat de Sergiu Nicolaescu si de ce?

Asteptam comentariile dvs. pana vineri, 17 septembrie 2010, inclusiv, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi DVD-ul.

Succes!

Pentru mai multe filme regizate de Sergiu Nicolaescu click aici!

Later edit (19 septembrie 2010): Concursul s-a incheiat, multumim tuturor pentru participare.

Tragerea la sorti a avut loc astazi, de data aceasta castigatorul a fost ales prin cel mai simplu mod, cel al site-ului www.random.org. Prin intermediul Sequence Generator, am generat o secventa de la 1 la 74 (numarul comentariilor de la acest concurs), cu precizarea ca castigatorul este comentariul cu numarul respectiv in ordinea cronologica a trimiterii lui (si asta pentru ca unii comentatori au dat reply la comentariile precedente, nu au scris un simplu mesaj fara legatura cu celelalte).

Iata castigatorul:

Castigator asadar comentatorul cu numarul 29 – Andreea Mihaela Lazar – pe care o vom contacta prin e-mail pentru informatii cu privire la locul unde va primi DVD-ul. Ea ne-a facut urmatorul comentariu: „Mie mi-a placut Poker; mi se pare unul din cele mai bune filme dupa ’89..in ciuda criticilor… Chiar daca doare, asta-i adevarul: Romania a ajuns o tara de mafioti. Filmul reflecta foarte bine societatea romaneasca ajunsa in faliment dupa 20 de ani de democratie. Mi-a placut foarte mult prestatia lui Jojo!”

Felicitari!

Articole similare

Concurs: Câștigă trei cărți ”Mai români decât românii”, oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT

Jovi Ene

Concurs: Câştigă 3 carti „Hotel Universal”, de Simona Sora, oferite de Editura Polirom

Jovi Ene

Sweet Bird of Youth (1962)

Jovi Ene

78 comments

onica emil 13 septembrie 2010 at 11:05

Filmul meu preferat este Carol I .. pentru ca este un film din care ai ce invata .. inveti despre istoria tarii tale.. 🙂

Reply
dumitrescu oana maria rodica 13 septembrie 2010 at 11:10

Nea Marin miliardar cred ca este cel mai bun film romanesc ..m-am uitat la el de aproape il stiu pe dinafara si tot m-as mai uita nu te saturi de un asemenea film ..e mai batran ca mine acest film el e in 1979 si eu sunt nascuta in 1989 …insa e un film bun la care te binedispui automat…inca are succes desi a trecut atata timp.. nota 100 pentru acest film

Reply
m4ri4n 13 septembrie 2010 at 11:23

Cu mainile curate. pentru ca multe elemente de casadorie au fost folosite pentru prima data in cinematografia mondiala.

Reply
Mihai Cucu 13 septembrie 2010 at 12:21

De departe cel mai bun film al regizorului Sergiu Nicolaescu este ” Mihai Viteazul ” .
Acest raspuns l-a dat chiar si regizorul in cadrul unui interviu subliniind faptul ca in zilele noastre i-ar fi imposibil sa mai aiba parte de un numar atat de mare de figuranti cum a dispus la realizarea acestui film .
Eu , personal , vad in „Mihai Vitezu ” un ” Gladiatorul ” productie romaneasca .

Reply
Mihai Cucu 13 septembrie 2010 at 12:22

🙂 „Mihai Viteazul „

Reply
Allyna80 13 septembrie 2010 at 12:44

Supravietuitorul in regia lui Sergiu Nicolaescu, pentru ca reprezinta un film deosebit, mai ales pentru ca rolul principal a apartinut tot regizorului care a jucat extraordinar rolul unui adevarat supravietuitor, ce trece cu calm si sange rece peste toate incercarile, un om uns cu toate alifiile si norocos din cale-afara. Un film extraordinar ce a incununat cu succes atat talentul de regizor cat si cel de actor, un film emotionant, interesant si cu final neasteptat.

Reply
irina 13 septembrie 2010 at 12:53

nea MARIN MILIARDARUL,l-am vizionat de multe ori si de de fiecare data cu mare placere,e o comedie f. buna si de varsta mea..:0

Reply
Barbu Florina Ramona 13 septembrie 2010 at 12:55

Nea Marin miliardar imi place foarte mult. E o comedie tipic romaneasca dar foarte buna

Reply
Mihai Ginta 13 septembrie 2010 at 13:07

Dacii este filmul meu preferat

Reply
Rusu Alexandru 13 septembrie 2010 at 14:45

Sergiu Nicolaescu a schimbat cinematografia romana, asemanatoare spectacolelor de teatru la aceea vreme, aducand-o la un nivelul filmelor occidentale de atunci. Filme precum Dacii, Mihai Viteazul, Nemuritorii, Pentru patrie, Nea Marin miliardar, Noi cei din linia intai, Mircea, Coroana de foc mi-au placut cel mai mult.Toate filmele lui au fost frumoase.

Reply
Cristian F 13 septembrie 2010 at 20:05

Cel mai bun film este desigur comedia „Nea Marin miliardar”. Nu contest ca si unele filme istorice sau de actiune au valoare dar cred ca nu se ridica nici unul la nivelul lui „Nea Marin miliardar. Filmul „Dacii” m-a impresionat si el – poate tot datorita lui Amza Pellea ! Aproape ca le-as da aceeasi nota la ambele filme .

Reply
elena 13 septembrie 2010 at 20:32

Orient Express e printre filmele mele preferate ..Doua epoci,doua povesti.

Reply
Stefan Danut Cristian 13 septembrie 2010 at 21:08

Filmul meu preferat regizat de Sergiu Nicolaescu este Mihai Viteazu, datorita impresionantelor desfasurari de forte.

Reply
Stefan Cristina 13 septembrie 2010 at 21:09

filmul meuu preferat regizat de Sergiu Nicolaescu este Dacii, deoarece incaa din copilarie m-a fascinat istoria poporului nostru.

Reply
Stoica Cosmina 13 septembrie 2010 at 22:24

Nemuritorii. Acest film prezinta visul Unirii, sec 17 din istoria tarii…si de asemenea joaca si actori importanti ca de ex stimabilul Amza Pelea sau Ion Besoiu.

Reply
Juanyto 14 septembrie 2010 at 00:13

„Mihai Viteazul” mi se pare cel mai reusit. Probabil cel mai de seama film romanesc istoric.

Reply
surasdesoare 14 septembrie 2010 at 08:37

Mie imi plac filmele cu Nea Marin -Amza Pelea.
Aceste filme ma binedispun, ma destrezeaza, ma relaxeaza, ma fac sa uit de greutatile de zi cu zi.

Reply
Dan 14 septembrie 2010 at 08:37

„Mihai Viteazul” cel mai bun film istoric romanesc din toate timpurile!!!

Reply
claudia 14 septembrie 2010 at 09:07

Prefer serialul Pistruiatul,pentru ca mi-a incantat copilaria.

Reply
Catalin 14 septembrie 2010 at 10:10

Filmul Dacii este unul dintre cele mai preferate filme istorice. Iubesc mult acest gen de film. Constat ca in prezent se realizeaza tot mai putine filme istorice si de aceea filmele realizate de marele regizor Sergiu Nicolaescu, raman adevarate comori ale cinematografiei.

Reply
Alina 14 septembrie 2010 at 10:12

Toate sunt preferatele mele insa cel mai mult imi place „15” ! Este un film rupt din realitate iar cei care n-au apucat revolutia de la 1989 o pot vedea exact asa cum a fost ea: cu toate nedreptatile care au existat si inca exista!!

Reply
constantin paul 14 septembrie 2010 at 10:52

cred ca ccel mai bun film a fost NEA MARIN MILIARDAR.poate ca este singurul film de comedie regizat de sergiu nicolaescu!are de ” toate” comedie,bataie,aventura si nu in ulimul rand a adunat aproape toti marii actori romani!pacat ca nu a mai incercat acest gen de film!

Reply
Costi 14 septembrie 2010 at 12:22

‘Carol I’ pentru ca a fost o personalitate marcanta din istoria noastra.

Reply
Andreea Mihaela Lazar 14 septembrie 2010 at 13:07

Mie mi-a placut Poker; mi se pare unul din cele mai bune filme dupa ’89..in ciuda criticilor… Chiar daca doare, asta-i adevarul: Romania a ajuns o tara de mafioti. Filmul reflecta foarte bine societatea romaneasca ajunsa in faliment dupa 20 de ani de democratie. Mi-a placut foarte mult prestatia lui Jojo!

Reply
codrut constantinescu 14 septembrie 2010 at 14:12

Niciunul caci sergiu Nicolaescu este unul dintre cei mai mediocri regizori romani din toate timpurile, lipsit de originalitate, protocronist. Lamentabil. Si cu toate acestea procesul de selectie „adevarat” din Romania ce incurajeaza „valorile” a pompat sume enorme de bani in el. Sa mi se spuna cate premii importante a luat Sergiu si cele 200 de filme ale lui. Premii adevarate de cinematografie nu urzica de aur de la vanju jos…

Reply
giulia 14 septembrie 2010 at 16:09

nea marin miliardar. l-am vazut si l-am revazut si tot m-as uita la el in continuare.

Reply
geta 14 septembrie 2010 at 17:03

imi place filmul dacii ,pentru ca regele carol I a fost cel mai bun conducator al romaniei

Reply
PIROS AUREL 14 septembrie 2010 at 17:30

MIHAI VITEAZUL – film istoric reusit

Reply
Ghinda Tatiana 14 septembrie 2010 at 18:20

Cel mai mult mi-a placut Nea Marin Miliardar o comedie reusita,un film excelent, l-am vazut de nenumarate ori; si in ciuda acestui fapt de cate ori il revad ma distrez si ma amuz la fel de copios ca la prima vizionare. Stiu replicile pe dinafara si cu toate astea l-as mai revedea de nenumarate ori.
Foarte multe faze comice in acest film, dintre care tin sa amintesc, cea in care Mob Boss ( Jean Constantin) aluneca pe scari, si se uita spre echipa lui suparat si zice ”Neatentilor” :)). Sau inca o faza la fel de tare: atunci cand unul din oamenii lui Mob Boss imparte cartile, iar acesta zice imediat: ”5 asi”, la care ceilalti ”Cum?”, iar el: ”Cu mine ”. Da, foarte bun filmul, si trebuie sa-l amintesc si pe maestrul Sergiu Nicolaescu care a facut o treaba de milioane (ca intotdeauna)
Pacat, ca o parte din actorii de atunci din film nu mai sunt printre noi. O comedie nemaipomenita, un film de nota 10+.

Reply
Marginean Alina 14 septembrie 2010 at 18:27

Un film regizat de Sergiu Nicolaescu este Colectia Amza Pelea imi place foarte mult si as revedea-o cu drag

Reply
dreamwind55 14 septembrie 2010 at 19:00

Cand eram mica ma topeam dupa Nea Marin. Dupa aceea „impuscam” si eu impreuna cu comisarul Moldovan prin curtea blocului. Mihai Viteazul lui Amza Pellea e o icoana, un simbol al cinematografiei romane. Apoi, dupa ce am vazut Accidentul am ramas marcata „de ce-ai dat, ba de ce-ai dat?” Greu de ales. Votez insa cu „Dacii” o coproductie cu Franco London Films, cu mari vedete de pe atunci…

Reply
cristidana 14 septembrie 2010 at 21:33

Nea Mărin miliardar a fost si va ramane una din cele mai bune comedii ramanesti si se poate revedea intotdeauna cu placere.

Reply
Agrigoroae Mihaela 14 septembrie 2010 at 21:43

Cel mai mult imi place filmul Orient Express, regizat de Servgiu Nicolaescu deoarece imi plac filmele de epoca

Reply
marin gabriel 14 septembrie 2010 at 21:50

nea marin miliardar, mircea, noi cei din linia intii, mihai viteazul sunt filme care vor fi urmarite de multe generatii viitoare. respect maestre

Reply
vintilescu daniel 14 septembrie 2010 at 22:13

FILMUL DACII CRED CA ESTE CEL MAI BUN L-AM VAZUT 3-4 ORI

Reply
BIRAU ELENA 14 septembrie 2010 at 22:14

MIHAI VITEAZUL FILMUL SUPER

Reply
Onet Ciprian 14 septembrie 2010 at 22:41

stil holliwoodian, ca desfasurare de forte umane, materiale si financiare, costume de epoca, numar de actori profesionisti, ce urmareste cu acuratete biografia domnitorului Tarii Romanesti (1593 – 1601), care si-a scos tara de sub suzeranitatea Imperiului Otoman, in 1595; a cucerit Transilvania, in1599, devenind conducatorul ei, apoi preia conducerea Moldovei de pana la Nistru, in 1600, unind cele 3 principate romanesti in acelasi an si moare tragic un an mai tarziu. Amza Pellea, grandios in rolul central titular al filmului face unul dintre rolurile vietii sale, ce va ramane de referinta in cinematografia romaneasca si in constiinta a milioane de spectatori romani si straini. Este secondat prin roluri antologice de o pleiada de mari actori ai scenei si filmului autohton: Colea Rautu ( convingator, ca intotdeauna, in sultanul Murad al III lea), Ioana Bulca ( prea patetica ca doamna Stanca, sotia voievodului ). Olga Tudorache ( o forta actoriceasca in Teodora Cantacuzino, mama domnitorului ), Constantin Codrescu ( magistral in rolul Alexandru cel Rau ), Sergiu Nicolaescu ( regizorul filmului si interpretul cam teatral si exagerat in stilul de capa si spada al lui Selim Pasa ), Ilarion Ciobanu ( Stroe Buzescu ), Florin Piersic ( Preda Buzescu ), Septimiu Sever ( Radu Buzescu ), toti trei corecti in rolurile fratilor Buzesti, Irina Gardescu ( extraordinara ca Rossana ), Nicolae Secareanu ( foarte bun in Sinan Pasa ), Gyorgy Kovacs ( actor de mare forta de compozitie, ca de obicei, in cardinalul Andrei Bathory, unul dintre actorii filmului romanesc neapreciat la justa valoare, putin cunoscut cinefililor ), Ion Besoiu ( patrunzator in personajul Sigismund Bathory ), Aurel Rogalschi ( de remarcat in rolul imparatul Rudolf al II lea ), Emmerich Schaffer ( convingator in generalul George Basta, alt actor nepus in evidenta suficient prin roluri pe masura), Emanoil Petrut ( vocea lui Mihai Viteazul ). Filmul, chiar vazut sau revazut in zilele noastre, isi pastreaza aceeasi prospetime si forta ca in anul premierei, 1970.
Inca si acum la 30 de ani de la premiera filmului multi regizori cunoscuti considera filmul „O adevarata capodopera cinematografica internationala”.

Reply
Onet Ciprian 14 septembrie 2010 at 22:43

O capodopera de film, o reusita artistica, o super productie in 2 serii, in stil holliwoodian, ca desfasurare de forte umane, materiale si financiare, costume de epoca, numar de actori profesionisti, ce urmareste cu acuratete biografia domnitorului Tarii Romanesti (1593 – 1601), care si-a scos tara de sub suzeranitatea Imperiului Otoman, in 1595; a cucerit Transilvania, in1599, devenind conducatorul ei, apoi preia conducerea Moldovei de pana la Nistru, in 1600, unind cele 3 principate romanesti in acelasi an si moare tragic un an mai tarziu. Amza Pellea, grandios in rolul central titular al filmului face unul dintre rolurile vietii sale, ce va ramane de referinta in cinematografia romaneasca si in constiinta a milioane de spectatori romani si straini. Este secondat prin roluri antologice de o pleiada de mari actori ai scenei si filmului autohton: Colea Rautu ( convingator, ca intotdeauna, in sultanul Murad al III lea), Ioana Bulca ( prea patetica ca doamna Stanca, sotia voievodului ). Olga Tudorache ( o forta actoriceasca in Teodora Cantacuzino, mama domnitorului ), Constantin Codrescu ( magistral in rolul Alexandru cel Rau ), Sergiu Nicolaescu ( regizorul filmului si interpretul cam teatral si exagerat in stilul de capa si spada al lui Selim Pasa ), Ilarion Ciobanu ( Stroe Buzescu ), Florin Piersic ( Preda Buzescu ), Septimiu Sever ( Radu Buzescu ), toti trei corecti in rolurile fratilor Buzesti, Irina Gardescu ( extraordinara ca Rossana ), Nicolae Secareanu ( foarte bun in Sinan Pasa ), Gyorgy Kovacs ( actor de mare forta de compozitie, ca de obicei, in cardinalul Andrei Bathory, unul dintre actorii filmului romanesc neapreciat la justa valoare, putin cunoscut cinefililor ), Ion Besoiu ( patrunzator in personajul Sigismund Bathory ), Aurel Rogalschi ( de remarcat in rolul imparatul Rudolf al II lea ), Emmerich Schaffer ( convingator in generalul George Basta, alt actor nepus in evidenta suficient prin roluri pe masura), Emanoil Petrut ( vocea lui Mihai Viteazul ). Filmul, chiar vazut sau revazut in zilele noastre, isi pastreaza aceeasi prospetime si forta ca in anul premierei, 1970.
Inca si acum la 30 de ani de la premiera filmului multi regizori cunoscuti considera filmul “O adevarata capodopera cinematografica internationala”.

Reply
i4ever 14 septembrie 2010 at 23:16

Nu pot sa aleg doar un film. Diferenta dintre alegerile mele nu o pot face datorita genurilor in care apartin . „Nea Marin miliardar” este o comedie de valoare, una dintre cele mai reusite filme de comedie romanesti. Nici in anul 2010 nu si-a pierdut valoarea. O alta capodopera a lui Sergiu Nicolaescu care m-a fascinat a fost filmul „Supravietuitorul”. Am ramas cu o idee in minte ce ma determinat sa incerc multe lucruri ( in sensul bun al cuvantului) , bazandu-ma si testandu-mi norocul ( nu a fost la fel de absurd sau incredibil ca cel din Supravietuitorul).
Felicitari maestrului Sergiu Nicolaescu!

Reply
Alex 14 septembrie 2010 at 23:57

Filmul preferat din suita celor regizate de catre Sergiu Nicolaescu este cu siguranta „15”, in special datorita incrucisarii realismului cu fantasticul, cat si pentru distributia formidabilului Cristian Iacob in rolul lui Marinica.

Reply
stefan m. 15 septembrie 2010 at 00:17

cum spune un antevorbitor, nu poti alege. toate filmele lui au fost excelente, fiecare diferit, fiecare altfel. Oricare din noi a stat la un mom dat cu sufletul la gura sa vada desfasurarea evenimentelor asa cum le stiam noi din cartile de istorie… dar toate au avut alt farmec in filmele domnului Sergiu Nicolaescu, maestru in fata si in spatele camerei.

Reply
Smarandoiu Marina 15 septembrie 2010 at 11:03

Prefer serialul ,,Pistruiatul”,pentru ca mi-a incantat copilaria!

Reply
Jurca Dragoş 15 septembrie 2010 at 22:40

„Poker”. Patru băieți chiulesc de la școală și încep să-și petreacă timpul jucând poker. Cu trecerea anilor, joaca de-a pokerul devine tot mai serioasă, consolidându-le prietenia. Ajunși la maturitate, Claudiu, Titel, Horia și Marcel trec acum drept senatorul descurcăreț, chirurgul cu relații, mafiotul întreprinzător, respectiv arhitectul plin de bani. În spatele jocurilor lor de zi cu zi, precum tranzacțiile cu cacao sau afacerile cu pitici de grădină, băieții ascund învârteli grele.

Reply
rusu ciprian 15 septembrie 2010 at 22:47

Filmul meu preferat regizat de Sergiu Nicolaescu este „Noi cei din linia intai”, datorita unor adevaruri spuse in film referitor la cucerirea Budapestei, lucruri pe care inainte de revolutie nu le puteai spune.

Reply
serban eugenia 15 septembrie 2010 at 22:49

Filmul preferat de mine regizat de Sergiu Nicolaescu este „Nea Marin miliardar”, o comedie spumoasa pe care imi face placere intotdeauna sa o revad.

Reply
rusu liliana 15 septembrie 2010 at 22:53

Mie imi place „Mihai Viteazu” pentru ca in sfarsit datorita lui am fost cunoscuti in cinematografia mondiala. Totul in film este grandios, de la costumele de epoca, la actori si la subiectul istoric ales.

Reply
Carmen Laura 16 septembrie 2010 at 01:29

Nea Marin miliardar, pentru ca sunt fan filme in general, dar cel mai mult imi plac comediile.

Reply
Elena Mihaela Iancu 16 septembrie 2010 at 20:17

Mi-a placut foarte mult filmul Pistruiatul deoarece m-a ajutat sa vad realitatea anilor de comunism de care eu nu am avut parte, din fericire.

Reply
Cristina Cîmpeanu 16 septembrie 2010 at 23:24

Filmul „Nea Marin Miliardarul” l-am urmarit cand eram mica si e preferatul meu. Am ras de m-am prapadit 🙂

Reply
Costea Alexandra 17 septembrie 2010 at 03:25

imi place „Dacii”, deoarece sunt foarte pasionata de istorie

Reply
alin 17 septembrie 2010 at 08:54

Nea Marin miliardar, care mi-a marcat copilaria cu replici celebre.

Reply
camelia 17 septembrie 2010 at 08:59

Am preferat tot timpul Nea Marin miliardar fiindca e genul de comedie la care nu poti sa-ti stapanesti rasul.

Reply
costel 17 septembrie 2010 at 09:00

Chiar daca bunicul imi spunea mereu filmul asta e de propaganda eu il urmaream episod cu episod.

Reply
florian 17 septembrie 2010 at 09:00

Nimic nu se compara cu Nea Marin miliardar!

Reply
florin 17 septembrie 2010 at 09:02

Mult timp nu am stiut ca filmul Nea Marin miliardar a fost regizat de Nicolaescu dar n-am piedut nici-o ocazie sa-l revad.

Reply
gheorghe 17 septembrie 2010 at 09:03

Dacii, fiindca era primul film istoric de asemena avengura pe care l-am vazut pe micul ecran.

Reply
gabriela 17 septembrie 2010 at 14:02

Pe mine m-a tulburat atat de tare „Atunci i-am condamnat pe toți la moarte” incat pot trece cu usurinta peste celelalte filme.

Reply
ion 17 septembrie 2010 at 14:06

In primavara lui 1989 aveam sa vad la cinematograf filmul RINGUL, care se apropia foarte tare de genul de film care cu greu putea fi vazut pe video-Rocky.

Reply
ramona 17 septembrie 2010 at 14:08

Eu apreciez Orient Express.

Reply
gheorghe 17 septembrie 2010 at 14:09

Cel mai grandios spectacol cinematografic romanesc: Mihai Viteazul

Reply
ionut 17 septembrie 2010 at 14:11

Chiar daca nu respecta adevarul istoric, „Noi, cei din linia întâi” m-a marcat datorita bunicului meu, care imi povestise tot soiul de intamplari din cel de-al doilea razboi mondial.

Reply
Mihai C 17 septembrie 2010 at 15:33

-filmul „Dacii” pentru ca e film istoric

Reply
eleonora_c 17 septembrie 2010 at 15:34

„Mihai Viteazul”- e foarte bine regizat

Reply
NIculescu Ileana Catalina 17 septembrie 2010 at 19:22

Mihai Viteazul – pentru atmosfera

Reply
Jovi 18 septembrie 2010 at 09:34

Multumim tuturor pentru participarea la concurs.
In acest week-end va fi desemnata si persoana care a castigat DVD-ul cu filmul „Dacii”.

Reply
Jovi 19 septembrie 2010 at 21:07

Andreea Mihaela Lazar este castigatoarea concursului nostru. Felicitari!

Reply
Sandu 22 septembrie 2010 at 22:13

sunt multe si e greu sa mentionez doar unul…spun Mihai Viteazul pentru ca imi plac filmele istorice

Reply
Jovi 22 septembrie 2010 at 22:19

Din pacate, concusul s-a incheiat de vineri. Te asteptam la alte concursuri!

Reply
Dinculeana Ellis 19 octombrie 2010 at 20:56

Mie cel mai mult mi-a placut filmul Atunci i-am condamnat pe toti la moarte pentru ca acest film este un film filosofic si greu de inteles.

Reply
Jovi 19 octombrie 2010 at 21:00

Din pacate, acest concurs s-a incheiat de mult. Importanta este insa parerea dvs. 😉

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult