Stiri

Un nou premiu literar: CARTEA DISCRETĂ a anului

ARCCA va decerna miercuri, 11 decembrie, de la ora 18, la Librăria Humanitas Kretzulescu, Premiul CARTEA DISCRETĂ a anului (2018), aflat la prima ediție.

Premiul, în valoare de 10.000 de lei, are menirea de a recompensa un autor pentru un volum care, deși valoros, nu a avut parte de recunoașterea meritată. Există, din păcate, asemenea cazuri, iar „Cartea Discretă” încearcă să îndrepte într-o oarecare măsură această situație, aducând în atenția publicului un număr de cinci cărți nominalizate.

Juriul este format din:

Radu Vancu (președinte)

Simona Sora

Ciprian Măceșaru

Cărțile nominalizate vor fi anunțate luni, 2 decembrie.

Parteneri media: Radio România Cultural, BookHub, Filme și Cărți, O mie de semne.

Articole similare

„Şi s-au dus ca vântul…” – Film documentar și expoziție despre Teatrul Baraseum

Delia Marc

Nominalizari premiile Oscar 2012

Jovi Ene

Scriitori de top la FILIT 2022. Primele nume au fost publicate de către organizatori

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult