Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: The Diplomat, One Hundred Years of Solitude, The Night Agent

Netflix lanseaza trailerul oficial pentru sezonul 2 din The Diplomat

Sezonul 2 din serialul The Diplomat se lansează pe 31 octombrie, doar pe Netflix.

Despre The Diplomat, sezonul 2:

Apelul se aude din casă.

Locuințe impunătoare. Secrete de stat. Trădări de rang înalt. Bârfe importante. De la showrunner-ul, creatoarea și producătoarea executivă Debora Cahn, The Diplomat, seria nominalizată la Emmy, se întoarce cu al doilea sezon. Cu Janice Williams, Alex Graves și Keri Russell ca producători executivi. Din distribuție fac parte și Ali Ahn, Rory Kinnear și Ato Essandoh.

O explozie mortală din inima Londrei zguduie viața ambasadoarei Statelor Unite, Kate Wyler (Keri Russell). În timp ce se chinuie să-și refacă viața, echipa sa se destramă și frica sa cea mai mare se adeverește: atacul care a adus-o în Marea Britanie nu a venit de la niște adversari, ci a pornit chiar din interiorul Guvernului britanic. În timp ce Kate este în căutarea adevărului, singurul său aliat este aproape-fostul soț, Hal Wyler (Rufus Sewell), destul de viu și destul de implicat. Se confurntă cu o căsnicie din ce în ce mai încordată, o dinamică destul de complexă cu Ministrul Britanic al Afacerilor Externe Austin Dennison (David Gyasi), dar și cu o vizită amenințătoare de la Vicepreședinta Grace Penn (Allison Janney).


One Hundred Years of Solitude are premiera pe 11 decembrie, pe Netflix

Serialul, format din două părți a câte opt episoade fiecare, va debuta cu primul capitol pe 11 decembrie 2024.

Bazat pe capodopera lui Gabriel García Márquez și regizat de Laura Mora și Alex García López, One Hundred Years of Solitude (Un Veac de Singurătate) reprezintă unul dintre cele mai ambițioase proiecte audiovizuale din istoria Americii Latine. Serialul a fost filmat în întregime în Columbia, cu sprijinul familiei laureatului Nobel.

În cuvintele regizorilor:

„Ca regizor de film cu origine columbiană, a fost o onoare și o provocare uriașă să lucrez la un proiect la fel de complex și care poartă la fel de multă responsabilitate ca One Hundred Years of Solitude (Un Veac de Singurătate), un proiect în care ne-am străduit să înțelegem diferența dintre limbajul literar și audiovizual, precum și să reușim să construim imagini care să conțină frumusețea, poezia și profunzimea unei opere care a marcat întreaga lume. Am făcut-o cu dragoste și respect pentru roman, cu sprijinul unei echipe tehnice și umane excepționale”, a declarat Laura Mora.

„Regizarea acestui proiect a fost atât o provocare, cât și o aventură; la urma urmei, în viață, asumarea riscurilor este necesară pentru a da sens la ceea ce facem. Când m-am scufundat în adaptarea One Hundred Years of Solitude (Un Veac de Singurătate), intenția mea a fost să creez ceva autentic, care să aibă statura unei producții internaționale, pentru că povestea o merită”, a adăugat Alex García López.

One Hundred Years of Solitude (Un Veac de Singurătate) Partea 1:
Titlu: One Hundred Years of Solitude
Titlu localizat: Un Veac de Singurătate

Părți: 2
Episoade: 8 episoade (P1) + 8 episoade (P2)
Regizorii primei părți: Alex García López (episoadele 1, 2, 3, 7, și 8) și Laura Mora (episoadele 4, 5, și 6)
Producători executivi: Diego Ramírez Schrempp, Juliana Flórez Luna, Andrés Calderón, Josep Amorós, Carolina Caicedo, Alex García López, Laura Mora, José Rivera, Rodrigo García, Gonzalo García Barcha
Compania de producție: Dynamo
Scenariști: José Rivera, Natalia Santa, Camila Brugés, și Albatros González
Consultant pentru scenariu: Maria Camila Arias
Directori de imagine: Paulo Pérez și María Sarasvati
Designeri de producție: Bárbara Enríquez și Eugenio Caballero
Designer de costume: Catherine Rodríguez
Directori de casting: Yolanda Serrano și Eva Leira
Muzică: Camilo Sanabria și Juancho Valencia
Editori: Irene Blecua și Miguel Schverdfinger
Stilist de makeup și coafură: Helmuth Karpf
Supervizor pentru efecte vizuale: Jose Luis Orozco
Asistenți de regie:
 Jeiver Pinto Vargas și Nataly Valdivieso Gómez
Locații de filmare: Departamentele La Guajira, Magdalena, Cesar, Cundinamarca și Tolima în Colombia

Despre One Hundred Years of Solitude (Un Veac de Singurătate):

Căsătoriți împotriva dorinței părinților lor, verii José Arcadio Buendía și Úrsula Iguarán lasă satul în urmă și pornesc într-o lungă călătorie în căutarea unui nou cămin. Însoțiți de prieteni și aventurieri, călătoria lor culminează cu întemeierea unui oraș utopic pe malul unui râu de pietre preistorice pe care îl botează Macondo. Câteva generații din neamul Buendía vor marca viitorul acestui oraș mitic, chinuit de nebunie, iubiri imposibile, un război sângeros și absurd, precum și frica de un blestem teribil care îi condamnă, fără speranță, la un veac de singurătate.

Publicată în 1967, One Hundred Years of Solitude (Un Veac de Singurătate) este una dintre operele emblematice ale lui Gabriel García Márquez, laureat al Premiului Nobel pentru Literatură în 1982. Considerată o capodoperă a literaturii hispano-americane și a celei universale și care a primit o recunoaștere internațională, cartea a vândut peste 50 de milioane de exemplare și a fost tradus în peste 40 de limbi.


The Night Agent se reinnoieste cu sezonul 3. Sezonul 2 va fi lansat in 2025

Sezonul 2 din The Night Agent (Agentul de Noapte), produs de Sony Pictures Television, se întoarce pe Netflix în 2025.

The Night Agent (Agentul de Noapte) va avea și un al treilea sezon, alcătuit din 10 episoade. Filmările vor începe la Istanbul la finalul anului 2024 și vor continua la New York în 2025.

Sezonul 1 din The Night Agent (Agentul de Noapte) a fost cea mai urmărită producție Netflix în 2023, iar în prezent se situează pe locul 7 în topul celor mai urmărite producții Netflix în limba engleză din toate timpurile, cu numărul uluitor de 98,2 milioane de vizualizări în primele 91 de zile. În prima lună de la lansare, serialul s-a clasat pe locul 1 în Top 10 Global timp de patru săptămâni consecutive și pe locul 1 în Top 10 pentru 87 de țări.

Despre The Night Agent (Agentul de Noapte):

Bazat pe romanul lui Matthew Quirk, The Night Agent (Agentul de Noapte) este un thriller de acțiune sofisticat, bazat pe personajele sale și centrat pe povestea lui Peter Sutherland, un agent FBI inferior ale cărui eforturi de a-l salva pe Președinte în Sezonul 1 îi oferă ocazia de a deveni agent de noapte în Sezonul 2. Însă atunci când începe să lucreze în organizația secretă Night Action, Peter va intra într-o lume în care pericolul este peste tot, iar încrederea este insuficientă.

Creator / Showrunner / Producător Executiv: Shawn Ryan (The Shield, S.W.A.T.), alături de MiddKid Productions

Producători Executivi pentru Sezonul 2: Marney Hochman, Paul Bernard, Munis Rashid, Guy Ferland, Exhibit A Films: Seth Gordon, Julia Gunn, Project X Entertainment: David Beaubaire, Paul Neinstein, William Sherak, Nicole Tossou, James Vanderbilt

Articole similare

Bookfest Junior 2019: cu peste 60 de evenimente doar pentru copii și adolescenți

Jovi Ene

Cea mai noua aparitie la Editura Herald: Hara – Centrul vital al omului, de Karlfried Graf Durckheim

Jovi Ene

Expozitie de fotografie – OHRID 2014

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult