Stiri

Noutăți săptămânale Netflix: Spellbound, Squid Game: Sezonul 2

Netflix lansează teaser trailerul oficial pentru Spellbound

De la co-regizorul Shrek și creatorul Toy Story vine Spellbound, o nouă aventură animată plină de magie, cu Rachel Zegler, John Lithgow, Jenifer Lewis, Nathan Lane, Tituss Burgess, Javier Bardem și Nicole Kidman. Spellbound apare pe Netflix pe 22 noiembrie.

DESPRE SERIAL

Filmul Spellbound urmărește aventurile lui Ellian, fiica tânără și tenace a conducătorilor regatului Lumbria, care trebuie să pornească într-o misiune îndrăzneață pentru a-și salva familia și regatul, după ce o vrajă misterioasă îi transformă părinții în monștri. Pelicula este regizată de Vicky Jenson (Shrek), cu o coloană sonoră originală semnată de compozitorul distins cu premiul EGOT, Alan Menken (Beauty and the Beast), versurile aparținându-i lui Glenn Slater (Tangled). Filmul Netflix produs de Skydance Animation, Spellbound are o distribuție vocală de zile mari, cu Rachel Zegler, Nicole Kidman, Javier Bardem, John Lithgow, Jenifer Lewis, Nathan Lane și Tituss Burgess în rolurile principale. După un scenariu de Lauren Hynek, Elizabeth Martin și Julia Miranda, pelicula Spellbound îi are ca producători pe John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg, Bruce Anderson și Linda Woolverton pentru Skydance Animation.

Regizat de: Vicky Jenson

Scris de: Lauren Hynek & Elizabeth Martin și Julia Miranda

Produs de: John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg, Bruce Anderson pentru Skdance Animation

Companie de producție: Skydance Animation

Muzică de: Alan Menken

Piese de: Alan Menken și Glenn Slater

Cu: Rachel Zegler, John Lithgow, Jenifer Lewis, Tituss Burgess, Nathan Lane cu Javier Bardem și Nicole Kidman


Squid Game: Sezonul 2 are premiera pe 26 decembrie, doar pe Netflix

Adevăratul joc începe cu cel de-al doilea sezon din Squid Game, din 26 decembrie 2024.

Ultimul sezon se va lansa în 2025. Doar pe Netflix

Netflix a anunțat astăzi că sezonul 2 va avea premiera pe 26 decembrie 2024 și că ultimul sezonul va veni în 2025. Această noutate a fost transmisă fanilor de pretutindeni printr-o scrisoare scrisă de Hwang Dong-hyuk, producătorul executiv, scenaristul și regizorul serialului.

DESPRE SEAZONUL 2: 

  • Sinopsis: La trei ani de la câștigarea competiției, jucătorul 456 rămâne hotărât să găsească oamenii din spatele jocului și să pună capăt sportului vicios creat de aceștia. Folosind averea câștigată pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun începe din cel mai evident loc: încearcă să caute bărbatul în costum care joacă ddakji în metrou. Când eforturile lui dau în sfârșit rezultate, calea către distrugerea organizației se dovedește a fi mai mortală decât și-a imaginat: pentru a pune capăt jocului, trebuie să reintre în competiție. Regizorul Hwang Dong-hyuk, care a făcut istorie la cea de-a 74-a ediție a Primetime Emmys®, devenind primul asiatic care a câștigat premiul pentru cea mai bună regie pentru un serial dramatic, conduce din nou serialul ca regizor, scenarist și producător. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun și Gong Yoo își reiau rolurile din primul sezonul alături de noi membri ai distribuției, printre care Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin -uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri și Won Ji-an.
  • Data de lansare: 26 decembrie 2024
  • Scris și regizat de: Hwang Dong-hyuk
  • Producători executivi: Kim Ji-yeon, Hwang Dong-hyuk
  • Companie de producție: Firstman Studio

Articole similare

Premiera săptămânii pe Cinepub.ro: Baloane de curcubeu (1982)

Jovi Ene

Lansări de carte Editura Meteor Press la Bookfest 2015

Jovi Ene

5 seriale post-apocaliptice de pe Netflix, pentru încă o lună de auto-izolare

Iulia Dromereschi

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult