Stiri

Editura Vremea la Gaudeamus 2023

Vă așteptăm la Târgul de carte GAUDEAMUS 2023!

În perioada 22-26 noiembrie, ne găsiți la Romexpo, Pavilionul Central. V-am pregătit surprize minunate, cărți nou-nouțe, autori de marcă, reduceri de preț și cadouri sub formă de cărți excepționale. Ne găsiți la standul nr. 201, nivel 4.50.

Noutăți Gaudeamus: 

Amintirile Bucureștilor: bărbieri, frizeri, coafori

O carte despre Vechiul București, prin prisma unui aspect inedit: podoaba capilară.
De la istoria meseriei de bărbier în Bucureștiul de altădată, la cosmetice și ustensile, atmosferă și întâmplări pitorești – un volum de neratat.

Ăsta-s eu, Victor Rebengiuc

Întâlnire cu Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români – această carte dezvăluie o viață dedicată scenei de teatru și de film, dar și un om vesel, optimist, echilibrat, pasionat de meserie, punctual și disciplinat. Un om obișnuit.

Capcana unui compromis. Securitatea și arheologia 1946-1947

Jurnalista Oana Stănciulescu dovedește cât de nocivă a fost implicarea Securității în domeniul arheologiei: pașii, mijloacele și instrumentele prin care statul comunist ddorea să influențeze cercetarea arheologică.

Articole similare

Lansarea campaniei ”Te așteptăm în librărie!” 2013

Jovi Ene

Câteva știri din lumea culturală românească (21 – 27 mai 2018)

Jovi Ene

A patra zi la TIFF 2011

Delia Marc

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult