Actorul din bibliotecă
Ce se poate întâmpla noaptea, când toate luminile unei biblioteci se sting? Oare cărţile pot prinde viaţă? Credeţi că personajele voastre preferate duc o existenţă palpabilă în sala unei biblioteci întunecate? Ce aţi spune dacă statuile ce împodobesc un asemenea spaţiu s-ar trezi peste noapte şi ar trăi poveşti de viaţă ca şi voi? Întrebări… întrebări… întrebări… Răspunsurile le veţi găsi doar alături de Tadeus Mincă (actor) şi Mihai Dunărinţu (violonist) în one-man-showul muzical “Actorul din bibliotecă”.
Odată cu lansarea acestui proiect, compania independentă “Teatrul Nostru” îşi propune crearea unui altfel de spectacol, unui alfel de teatru. Trăim în “epoca regizorului”. Dar noi ne dorim să readucem în prim-plan actorul. Să recreăm actorul-vedetă. Astfel, “Actorul din bibliotecă” este al doilea spectacol al “Teatrului Nostru” care aduce în lumina rampei personalitatea creatoare a actorului şi permite publicului să intre în culisele realizării actului teatral. “Actorul din bibliotecă” este o provocare, atât pentru privitor, cât şi pentru interpreţi. Alăturarea unui instrumentist live – în acest caz, un tânăr violonist (Mihai Dunărinţu – student anul IV la Conservatorul din Bucureşti, clasa maestrului Gabriel Croitoru) de mare talent – actorului care dă viaţă diverselor personaje va provoca imaginaţia publicului, dar şi puterea de muncă a celor doi artişti.
Veniţi să vedeţi “Actorul din bibliotecă” – nu veţi regreta. Veţi râde, veţi plânge, veţi fi amuzaţi, vă veţi relaxa, veţi învăţa. Dar, cel mai important, veţi pleca acasă mai bogaţi, mai gânditori şi veţi fi, cu siguranţă, transformaţi!
Actorul din bibliotecă – un one-man-show muzical
(texte de William Shakespeare, A.P. Cehov, Matei Vişniec, George Topârceanu, Claudia Postelnicescu şi o canava de commedia dell’arte)
Distribuţia:
Statuia actorului – Tadeus Mincă
Statuia violonistului – Mihai Dunărinţu (anul IV, Conservatorul din Bucureşti, clasa Gabriel Croitoru)
Scenariu şi concept – Tudor Sicomaş
Design grafic – Sebastian Ghiţă
Soț de vânzare, după Mihail Zadornov
Teatrul Arte dell’ Anima vă invită cu drag marți, 24 Noiembrie 2015, de la ora 20:00 la spectacolul Soț de vânzare.
Este o piesă plină de umor și de situații neașteptate. Trioul conjugal din perspectiva unui foarte talentat autor rus, care a trăit mult timp în America, reușind să combine, fericit, cele două tradiții: cea occidentală, mai frivolă, cu cea slavă plină de viață și dramatism.
Distribuția:
Maria Radu
Ana Odagiu / Alexandra Salceanu
Marius Gîlea
Regia: Marius Gîlea
Teatrul Arte dell’ Anima vă invită cu drag joi, 26 Noiembrie 2015, de la ora 20:00 la spectacolul Iubirea e un lucru foarte mare.
Vă așteptăm la o comedie…sau mai bine zis – la o nuntă la a doua vedere!!! Cât de repede se pot îndrăgosti și căsători doi tineri, precum Tanța și Costel? Nimic nu conteaza, atunci când “Iubirea e un lucru foarte mare”. Asa sa fie oare?
Regia: Marius Gîlea
Distribuție: Adina Stoica, Daniel Hara, Ioana Marcoiu
,,Dragoste și Căpșuni”, după David Hare
Distribuția: Ana Odagiu, Alex Zob
Regia: Marius Gilea
Coregrafia:Andreea Novac
Traducere: Iulia Lumanare
Afiș: Silvana Frinculescu și Adi Bulboacă
,,Dragoste și Căpșuni” explorează diferite teme,printre care și inutilitatea legăturilor care se bazează pe sex, dorința și pe versatilitatea comportamentului uman, care ne arată cine suntem de fapt și cum ne modificăm în funcție de persoana cu care intrăm în contact sau de momentul în care ne aflăm. Textul are o putere erotică mare, fără a fi indecent și are capacitatea de a te pune pe gânduri. Este o comedie interpretată de doi tineri și talentați actori, care au norocul de a da viață mai multor personaje.
Imaginativ! Vizual! Exploziv! Plin de umor! Hot!