Stiri

Filme noi pe Netflix în septembrie 2024

Septembrie – bonjour et bienvenue! Stilul și estetica pariziană nu doar că rămân și luna aceasta, ba chiar tranzitează și duc… la Roma! Cu alte cuvinte, luna asta ți-am pregătit: Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2, un nou capitol din rom-com-ul american creat de Darren Star, cu Lily Collins în rolul principal; The Perfect Couple, un nou serial american de mister, bazat pe bestseller-ul cu același nume de Elin Hilderbrand, cu Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning și Eve Hewson în rolurile principale; His Three Daughters, povestea tensionată, emoționantă și amuzantă a dinamicii de familie, unde Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen și Carrie Coon joacă trei surori care de reîntâlnesc pentru a-și îngriji tatăl suferind.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, o dramă fascinantă de la Ryan Murphy și Ian Brennan, care analizează viețile fraților Menendez, doi criminali condamnați; Midnight at the Pera Palace: Sezonul 2, un nou capitol din seria turcească de mister, unde personajele călătoresc în timp pentru a repara haosul; Uglies, o distopie futuristă cu standarde de frumusețe forțate, unde o adolescentă aflată în așteptarea unei operații estetice pornește în căutarea prietenei ei dispărute.
 
În plus, primul sezon din Lasă-mă, îmi place! Camera 609 și sezoanele 1-2 din Mangalița, precum și seria Prison Break & filmele Gemini Man, Seven, Somewhere, Hitman și Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves vin pe platformă, așa că nu uita să le adaugi în lista ta!

Titlurile lunii: 

The Perfect Couple – SERIAL NETFLIX

Amelia Sacks este pe cale să se căsătorească cu un băiat aparținând uneia dintre cele mai bogate familii din Nantucket. În ciuda faptului că nu este de acord cu această alianță, viitoarea ei soacră, celebra scriitoare Greer Garrison Winbury, nu s-a uitat deloc la bani în timpul pregătirilor pentru ceea ce se dorește a fi nunta sezonului, asta până când pe plajă este găsit un cadavru. Pe măsură ce secretele ies la iveală, se desfășoară o investigație cât se poate de reală, care pare a fi desprinsă din paginile unuia dintre romanele scrise de Greer. Pe neașteptate, toată lumea devine suspectă.

| Regizoare și producătoare executivă: Susanne Bier

| Realizatoare și producătoare executivă: Jenna Lamia

| Autoare și producătoare executivă: Elin Hilderbrand

| Producători executivi: Shawn Levy și Josh Barry de la 21 Laps Entertainment, Gail Berman și Hend Baghdady de la The Jackal Group, Nicole Kidman și Per Saari de la Blossom Films

| Cu: Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Billy Howle, Dakota Fanning, Meghann Fahy, Ishaan Khattar, Jack Reynor, Sam Nivola, Mia Isaac, Donna Lynne Champlin, Isabelle Adjani

DIN 5 SEPTEMBRIE 2024

Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2 – SERIAL NETFLIX

Viața lui Emily în Paris poate fi dramatică, dar ea este pregătită să facă alegeri îndrăznețe pentru a obține tot ce își dorește de la orașul și bărbatul visurilor ei.

În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii. Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile.

| Creator / Producător executiv / Scenarist: Darren Star

| Producători executivi: Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown, Robin Schiff

| Co-producători executivi: Stephen Brown, Grant Sloss, Joe Murphy

| Producători: Ryan McCormick, Raphaël Benoliel, Lily Collins, Jake Fuller

| Produs de: MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media

| Cu: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount

PARTEA 1 DISPONIBILĂ ACUM

PARTEA 2 DIN 12 SEPTEMBRIE 2024

His Three Daughters – FILM NETFLIX

Portretul tensionat, emoționant și amuzant al dinamicii de familie spune povestea a trei surori înstrăinate care se reunesc într-un apartament din New York pentru a-și îngriji tatăl suferind și pentru a încerca să își repare relația destrămată.

Scenaristul și regizorul Azazel Jacobs (French Exit, The Lovers) ne aduce această poveste dulce-amară și pe alocuri amuzantă despre un cap de familie ajuns la bătrânețe și cele trei fiice adulte ale sale, care vin să îi stea la căpătâi în ultimele lui zile de viață. Katie (Carrie Coon) este mama autoritară a unei adolescente îndărătnice; nonconformista Christina (Elizabeth Olsen) este o altfel de mamă, care nu a mai stat până acum departe de copilul ei, iar Rachel (Natasha Lyonne) este o amatoare de pariuri sportive și droguri recreaționale, care nu s-a mutat niciodată din apartamentul tatălui lor, spre marea nemulțumire a surorilor ei vitrege. Acestea au o altă viziune despre calitatea de mamă și despre lume în general. Continuând această explorare abilă a dinamicii familiei restrânse, Jacobs spune povestea surorilor pe parcursul a trei zile pline de emoții contradictorii. Norii negri ai sfârșitului implacabil se arată la orizont, nemulțumirile răbufnesc, iar dragostea își face loc prin crăpăturile unui cămin ce stă să se destrame.

| Creator / Regizor / Scenarist: Azazel Jacobs

| Producători executivi: Danielle Renfrew Behrens, Carrie Coon, Peter Friedland, Elizabeth Olsen, Maya Rudolph, Neil Shah

| Producători: Matt Aselton, Lia Buman, Tim Headington, Azazel Jacobs, Diaz Jacobs, Marc Marrie, Duncan Montgomery, Alex Orlovsky, Jack Selby, Mal Ward

| Cu: Natasha Lyonne   , Elizabeth Olsen, Carrie Coon, Jovan Adepo, Jasmine Bracey, Jose Febus, Rudy Galvan, Randy Ramos Jr., Jay O. Sanders

DIN 20 SEPTEMBRIE 2024

Titluri originale Netflix:

DISPONIBIL ACUM

Diner Out – JOC NETFLIX

Ludo King: Netflix – JOC NETFLIX

Netflix Stories: Emily in Paris – JOC NETFLIX

Snake.io – JOC NETFLIX

2 SEPTEMBRIE 2024

Chestnut vs. Kobayashi: Unfinished Beef – EVENIMENT LIVE – Chestnut vs Kobayashi: Pe viață și pe carne      

Pe 2 septembrie, urmărește în direct competiția supremă de devorat hotdogi, în care se confruntă Joey Chestnut, campionul en-titre, și rivalul său Takeru Kobayashi.

3 SEPTEMBRIE 2024

Last One Standing: Season 3 – SERIAL NETFLIX – De-a râsul-plânsul: Sezonul 3   

Pe locuri, fiți gata, vorbiți! Un nou grup de comedianți sunt protagoniștii unei drame yakuza plină de răsturnări de situație. Cine va ajunge până la finalul poveștii?

Phil Wang: Wang in There, Baby! – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Phil Wang urcă pe scena Shakespeare’s Globe din Londra, cu teme arzătoare, precum orezul reîncălzit, inteligența caracatițelor și importanța verificării faptelor.

Untold: Hope Solo vs. U.S. Soccer – DOCUMENTAR NETFLIX – Povești din sport: Hope Solo vs fotbalul din SUA          

Hope Solo, câștigătoarea Cupei Mondiale, vorbește despre ascensiunea anevoioasă pe culmile fotbalului feminin, printre scandaluri și tensiuni cu fostele colege de echipă.

4 SEPTEMBRIE 2024

Outlast: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Outlast: Câștigăm împreună: Sezonul 2

O nouă serie de concurenți pleacă în Alaska, în sălbăticie, pentru premiul de 1 milion de dolari, dar ca să câștige, trebuie să lucreze în echipă și să evite sabotajul.

5 SEPTEMBRIE 2024

Apollo 13: Survival – DOCUMENTAR NETFLIX – Apollo 13: Supraviețuirea         

Cu filmări și interviuri originale, documentarul spune povestea tensionată a misiunii Apollo 13 și a încercărilor disperate de a-i aduce pe astronauți teferi acasă.

Caught in the Web: The Murders Behind Zona Divas – DOCUMENTAR NETFLIX – Zona Divas: Crimele din umbra site-ului          

În tenebrele orașului Ciudad de Mexico, tinere aflate în căutarea stabilității sunt atrase pe un site de exploatare sexuală, lucrurile degenerând într-o serie de crime.

6 SEPTEMBRIE 2024

Disco, Ibiza, Locomía – FILM NETFLIX

Pe scena anilor ’80 din Ibiza, un grup de prieteni ajung pe culmile gloriei cu excentrica trupă Locomía, testându-și relația, identitățile și carierele.

Rebel Ridge – FILM NETFLIX

Un fost pușcaș marin înfruntă corupția dintr-un orășel când poliția locală confiscă pe nedrept geanta cu banii de care el are nevoie pentru a plăti cauțiunea vărului său.

Selling Sunset: Season 8 – SERIAL NETFLIX – Apusul e de vânzare: Sezonul 8

Eleganță, încleștări înverșunate, case uluitoare. Așa arată viața de zi cu zi a Grupului Oppenheim care are un nou agent și se desparte de un prieten drag.

9 SEPTEMBRIE 2024

Hot Wheels Let’s Race: Season 2  – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Hot Wheels: Să ne-ntrecem!: Sezonul 2

Presiunea stă să-i doboare pe puștii de la Hot Wheels, care încearcă să salveze Garajul Suprem de un nou pilot care conduce o mașină cu puteri speciale!

10 SEPTEMBRIE 2024

Ahir Shah: Ends – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Aclamatul comedian Ahir Shah urcă pe scena Royal Court Theatre, să ne spună părerea bunicului lui despre clasă, familie și multiculturalism în Marea Britanie.

Jack Whitehall: Fatherhood with My Father – SERIAL NETFLIX – Jack Whitehall: Tata mă învață să fiu tată         

Jack Whitehall și tatăl său pornesc într-o călătorie în jurul lumii pentru a afla răspunsuri la întrebările care îl macină pe comediantul devenit la rândul său tată.

11 SEPTEMBRIE 2024

Boxer – FILM NETFLIX – Boxerul polonez           

Având doar soția alături, un tânăr boxer promițător fuge din Polonia comunistă pentru a-și atinge visul de a deveni cel mai mare luptător din istorie.

Technoboys – FILM NETFLIX

Sunt aprigi, legendari și au revenit! Dar sunt complet pierduți. O trupă de băieți în căutarea euforiei se confruntă cu o lume care pare necunoscută.

The Circle: Season 7 – SERIAL NETFLIX – The Circle: Statele Unite: Sezonul 7     

Noii participanți concurează pentru premiul de 100.000 de dolari folosind urzeli iscusite, tactici necurate și mutări decisive, în cel mai intens sezon de până acum.

12 SEPTEMBRIE 2024

Ángel Di María: Breaking Down the Wall – DOCUMENTAR NETFLIX – Ángel Di María: Am depășit obstacolul 

Documentarul spune povestea vieții și carierei legendarului fotbalist argentinian, de la originile modeste până la momentul în care a devenit campion mondial.

Billionaire Island – SERIAL NETFLIX – Insula miliardarilor      

Lipsită de scrupule, proprietara unei crescătorii norvegiene de somoni vrea să preia prin forță un rival local pentru a deveni cel mai mare producător din lume.

Into the Fire: The Lost Daughter – DOCUMENTAR NETFLIX – În foc: Fiica pierdută    

O mamă se zbate într-un labirint de întrebări fără răspuns după ce descoperă că fiica pe care a dat-o spre adopție cu mulți ani în urmă a dispărut.

Midnight at the Pera Palace: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Pera Palace, miezul nopții: Sezonul 2    

Esra se întoarce din nou într-un trecut periculos. De data aceasta, ea ajunge în anii ’40 și începe să-și caute cu disperare mama biologică.

13 SEPTEMBRIE 2024

Officer Black Belt – FILM NETFLIX

Un luptător de arte marțiale talentat și altruist se pune în slujba legii și își unește forțele cu un agent supraveghetor pentru a preveni infracțiunile.

Sector 36 – FILM NETFLIX – Sectorul 36      

După dispariția mai multor copii în mâinile unui criminal în serie din Sectorul 36 din Delhi, un polițist corupt e nevoit să desfacă ițele cazului cu orice preț.

Uglies – FILM NETFLIX – Urâții   

Într-o distopie futuristă cu standarde de frumusețe forțate, o adolescentă aflată în așteptarea unei operații estetice pornește în căutarea prietenei ei dispărute.

16 SEPTEMBRIE 2024

CoComelon: Season 11- SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE – Cocomelon: Să cântăm!: Sezonul 11     

Relaxează-te cu această colecție liniștitoare de cântece tandre în care apar JJ, familia și prietenii lui, precum și favoritul tuturor, câinele Bingo!

17 SEPTEMBRIE 2024

Culinary Class Wars – SERIAL NETFLIX – Bătălia claselor culinare

De la chefi de restaurant la amatori, oameni pasionați de gust, care au diverse profesii, concurează într-o competiție culinară acerbă.

Live From The Other Side with Tyler Henry – EVENIMENT NETFLIX LIVE – În direct din lumea de dincolo, cu Tyler Henry 

În acest serial săptămânal, mediumul Tyler Henry schimbă vieți oferindu-le oaspeților săi speranță, vindecare și răspunsuri îndelung așteptate, în sesiuni emoționante.

18 SEPTEMBRIE 2024

Envious – SERIAL NETFLIX – Invidioasă        

După o despărțire devastatoare, Vicky încearcă să-și păstreze visul de căsătorie căutând o nouă iubire, trecând printr-un proces profund de autodescoperire.

What’s Next: The Future with Bill Gates – DOCUMENTAR NETFLIX – Ce urmează: Viitorul cu Bill Gates       

În acest documentar, Bill Gates, filantrop și vizionar în domeniul tehnologiei, explorează provocările și soluțiile inovatoare care vor modela lumea în următorii ani.

19 SEPTEMBRIE 2024

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story – SERIAL NETFLIX – Monștri: Povestea fraților Lyle și Erik Menendez           

O dramă fascinantă despre crime reale care analizează viețile fraților Menendez, doi criminali condamnați, și uciderea brutală a părinților lor în Beverly Hills, în 1989. Un nou capitol al serialului-antologie despre „monștri” creat de Ryan Murphy și Ian Brennan. 

The Queen of Villains – SERIAL NETFLIX – Regina ticăloaselor       

În nebunia anilor ’80, o tânără blajină devine luptătoare profesionistă însetată de sânge și de răfuieli haotice, întorcând o țară întreagă împotriva ei.

Twilight of the Gods – SERIAL NETFLIX – Amurgul zeilor

Regele muritor Leif și războinica Sigrid se îndrăgostesc, ceea ce atrage mânia lui Thor asupra lor. Cei doi pornesc într-o misiune necruțătoare de răzbunare.

20 SEPTEMBRIE 2024

KLASS 95: The Power of Beauty – SERIAL NETFLIX – KLASS 95: Puterea frumuseții 

O tânără ambițioasă lansează o agenție de modelling de top, hotărâtă să schimbe vieți. Dar puterea și dragostea nu sunt pentru cei slabi de inimă.

26 SEPTEMBRIE 2024

A True Gentleman – FILM NETFLIX – Un adevărat gentleman

O escortă masculină șarmantă își vede viața dată peste cap după ce se îndrăgostește, iar asta îl provoacă să descopere care-i sunt cu adevărat dorințele și nevoile.

Bangkok Breaking: Heaven and Hell – FILM NETFLIX – Bangkok Breaking: Între rai și iad         

În timp ce luptă pentru supraviețuire, un salvator devotat încearcă s-o salveze pe fiica răpită a unui magnat imobiliar dintr-o serie de situații mortale.

Everything Calls for Salvation: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Toți vrem să fim salvați: Sezonul 2       

Făcând eforturi disperate să-și păstreze fiica și noul post la spitalul de psihiatrie, Daniele trebuie să depășească multe obstacole pentru a duce o viață obișnuită.

Nobody Wants This – SERIAL NETFLIX – Nimeni nu vrea asta     

În acest serial de comedie cu Kristen Bell și Adam Brody, atracția romantică dintre o prezentatoare de podcast și un rabin proaspăt burlac este la cote maxime.

27 SEPTEMBRIE 2024

Lisabi: The Uprising – FILM NETFLIX – Lisabi: Revolta

Iată povestea legendară a unui erou popular, care s-a răsculat împotriva unui imperiu opresiv și a luptat pentru propria libertate, schimbând cursul istoriei yoruba.

Rez Ball – FILM NETFLIX

În Chuska, New Mexico, o echipă de baschet formată din liceeni se confruntă cu o provocare. Echipa trebuie să fie mai unită ca niciodată pentru a-și împlini marele vis.

We Were Kings – SERIAL NETFLIX – Am fost regi    

Un cartier plin de viață din Ciudad de Mexico este condus de trei indivizi foarte uniți, până când o tragedie neașteptată îi transformă în rivali pe doi dintre ei.

Will & Harper – DOCUMENTAR NETFLIX – Will și Harper  

Când prietenul lui Will Ferrell, Harper, se identifică drept femeie transsexuală, cei doi pleacă într-o călătorie pentru a se apropia și a o dezvălui pe adevărata Harper.

ÎN CURÂND

An Invisible Victim: The Eliza Samudio Case – DOCUMENTAR NETFLIX – Victimă invizibilă: Cazul Elizei Samudio          

Un fotbalist cunoscut amenință o femeie însărcinată cu copilul lui. Faima lui face ca strigătele ei de ajutor să rămână fără ecou și totul se transformă într-o tragedie.

Divorce – FILM NETFLIX – Divorțați          

În încercarea de a valida anularea căsătoriei lor după mai bine de douăzeci de ani, foștii soți ajung la mila bisericii.

The Great Indian Kapil Show: Season 2 – SERIAL NETFLIX – Marele spectacol indian al lui Kapil: Sezonul 2

Comediantul Kapil Sharma vine cu un nou sezon cu invitați celebri și râsete din tot sufletul, asezonate cu șarmul său indian.


Titluri licențiate Netflix

1 SEPTEMBRIE 2024

Don Juan

Gemini Man

Lakeview Terrace

Seven

Somewhere

Superhero Movie

The Case Against Ferro

The Fast and the Furious

The Fighting Musketeers

The First Purge

The Grudge

The Night Before

The Secret Killer

Vengeance of the Three Musketeers

Venom

2 SEPTEMBRIE 2024

2 Fast 2 Furious

3 SEPTEMBRIE 2024

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

4 SEPTEMBRIE 2024

Fast & Furious

Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Prison Break: Sezoanele 1-5

5 SEPTEMBRIE 2024

Barbie & Stacie to the Rescue

Fast Five

6 SEPTEMBRIE 2024

Fast & Furious 6

7 SEPTEMBRIE 2024

Furious 7

Just Mercy

8 SEPTEMBRIE 2024

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles 2

The Day After Tomorrow

The Fate of the Furious

9 SEPTEMBRIE 2024

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

15 SEPTEMBRIE 2024

Aloha

Gifted

The Boy in the Striped Pajamas

16 SEPTEMBRIE 2024

Abominable

For a Good Time, Call…

Sing

The Purge

The Purge: Anarchy

The Purge: Election Year

The Visit

20 SEPTEMBRIE 2024

The Resident: Sezoanele 1-5

22 SEPTEMBRIE 2024

Annabelle

Annabelle Comes Home

Annabelle: Creation

Brothers

Pulp Fiction

23 SEPTEMBRIE 2024

Hitman

25 SEPTEMBRIE 2024

Mangalița: Sezoanele 1-2

26 SEPTEMBRIE 2024

Star Trek

Star Trek Beyond

Star Trek Into Darkness

29 SEPTEMBRIE 2024

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Articole similare

Lansările Editurii Herald la Gaudeamus 2017

Jovi Ene

MediaPro Distribution este distribuitorul oficial al filmelor Warner Bros. Pictures in Romania

Jovi Ene

Povestea unui personaj 6: Maria Capelos despre Doamna T

Jovi Ene

Leave a Comment

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult