Recomandat Stiri

Concurs: Câștigă două pachete ”Sînt o babă comunistă!” (cartea + invitație dublă la film), oferite de Editura Polirom! – ÎNCHEIAT!

coperta_Sint o baba comunista!_editie limitataConcurs! Din nou!

De data aceasta, vă oferim două pachete ”Sînt o babă comunistă!” (cartea semnată de Dan Lungu, în ediție limitată, plus o invitație dublă la film). Invitația la film este valabilă începând cu data de 24 august 2013, pentru Cinema City din Sun Plaza, București. 

Sînt o babă comunistă!, bestsellerul semnat de Dan Lungu, va apărea săptămîna aceasta, în ediţie limitată, la Editura Polirom. Evenimentul va preceda premiera absolută a ecranizării romanului în regia lui Stere Gulea, cu Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea şi Ana Ularu în rolurile principale. O producţie MediaPro Pictures, filmul Sînt o babă comunistă! va fi lansat de MediaPro Distribution din 23 august, în cinematografele din toată ţara.

Sînt o babă comunistă! se bucură de trei ediţii româneşti apărute la Editura Polirom (2007, 2010, 2011), disponibile şi în format digital. Versiunea franceză a cărţii a fost dublu nominalizată la Premiile Europene Jean Monnet (Franţa, 2008), iar cea poloneză la premiul „Angelus”  pentru literatură central europeană, în 2011. În 2009 a fost cel mai tradus roman românesc al anului, apărînd în limbile franceză, germană, spaniolă, maghiară, bulgară, poloneză, italiană, turcă, fiind în curs de apariţie în greacă şi slovenă.

Sînt o babă comunistă! te provoacă să zîmbeşti, să rîzi în hohote, să te întristezi, dar mai ales să-ţi întrerupi, pentru cîteva clipe, lectura şi să ieşi afară spre a te convinge că realitatea e altfel, că oamenii sînt altfel.

afis A2Filmul, realizat după un scenariu semnat de Lucian Dan Teodorovici, Vera Ion şi Stere Gulea, prezintă povestea Emiliei (Luminiţa Gheorghiu), o femeie obişnuită dintr-un oraş de provincie, aflată în febra pregătirilor pentru vizita fiicei ei, emigrată în Canada. Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci cînd fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ceea ce ar fi trebuit să fie o întîlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tînărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sînt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoarea familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Pentru a castiga unul din cele două pachete oferite, va rugam sa răspundeţi la următoarea întrebare:

Ce roman se află în topul ecranizărilor preferate și de ce? (menționați în răspuns și localitatea de domiciliu)

Condiţii de participare :

  • folosiţi o adresă de e-mail validă;
  • lasati un SINGUR comentariu (de pe aceeași adresă de e-mail, de pe același IP, etc.);
  • câştigătorii vor fi desemnați, dintre cei care respectă condițiile de participare și răspund la întrebarea formulată, prin tragere la sorti prin intermediul Random.org;
  • dacă unul dintre cei doi câștigători/ambii câștigători ai pachetelor nu pot ajunge la film, atunci premiul constând în invitație dublă la film se redistribuie la următoarele persoane de la tragerea la sorți.

Asteptam comentariile dvs. pana marți, 20 august 2013, inclusiv, iar castigatorii vor fi anuntati pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde vor primi fiecare pachetul ”Sînt o babă comunistă!” (cartea semnată de Dan Lungu, în ediție limitată și o invitație dublă la filmul cu același nume).

Succes!

Concursuri Online

Later edit (21 august 2013): Tragerea la sorti a avut loc astazi, cei trei castigatori fiind alesi prin intermediul site-ului www.random.org. Am generat o secventa de la 1 la 66 (numarul comentariilor valabile de la acest concurs), cu precizarea ca am asezat comentariile în ordinea cronologică, iar castigatoare sunt comentariile care au respectat condițiile de participare.

Câștigătorii sunt:

123-comentatorul  – Adrian Stoica”Fight club! Recunosc ca prima data am vazut filmul si am fost pacalit de titlu. Voiam sa vad cafteala. Nu am fost dezamagit, dar nici nu am inteles pe deplin povestea. Nici nu stiam ca a fost facut dupa o carte. La vreun an, chiar 2, am dat peste carte, am revazut filmul si totul s-a legat in mintea mea. Mi s-a parut senzational cum Pahliuk si-a imaginat banii ca un halou care poate fi distrus atat de simplu. Poate am avea nevoie de asta.”;

-comentatorul – Mihai Pop – Bucuresti. ”Pe aripile vantului¨, 1939, cu Clark Gable si Vivien Leigh, regia Victor Fleming, un film care a intrat in istoria cinematografiei mondiale, ecranizare a romanului cu acelasi nume semnat de Margaret Mitchell. Un roman exceptional, transpus magistral intr-un mare film, castigator a numeroase premii Oscar, un clasic, un film pentru toate generatiile de cinefili…”.

Dacă unul dintre cei doi câștigători nu poate ajunge la film, invitațiile duble se vor distribui următorului câștigător disponibil din lista de mai sus!

Felicitari!

Articole similare

Câștigătorii Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” – ediția a IV-a. 2013

Jovi Ene

Comedia „Bună! Ce faci?” ajunge la Constanţa

Jovi Ene

Concurs: Câștigă unul dintre cele trei vouchere de 50 lei, valabile pe Cartepedia!

Jovi Ene

73 comments

Anca 14 august 2013 at 10:25

Marele Gatsby – datorita scenariului, costumelor, coloanei sonore si mai ales…lui Leonardo di Caprio:)

andreea 14 august 2013 at 10:28

Parfumul- pentru ca atat filmul, cat si cartea au fost superbe

Ionut R. 14 august 2013 at 10:29

Cel mai mult mi-a placut ecranizarea ruseasca in 10 episoade dupa romanul „Idiotul” de Dostoievski. Mi se pare ca actorii din distributie sunt foarte bine selectati pentru rolurile pe care le joaca, iar scenariul respecta fiecare detaliu al operei si nu omite nimic.

Ionut R,
Iasi.

suceveanu stefan 14 august 2013 at 10:29

The help- pentru ca puncteaza aspecte importante si te ” prinde de scaun” pana la final

Bumbaru Daniel 14 august 2013 at 11:03

In topul preferintelor se afla Marele Gatsby de Francis Scott Fitzgerald. Am vazut trailerul si m-am apucat sa citesc cartea, iar dupa am vazut filmul. N-as putea spune in ce masura filmul corespunde cartii insa mie mi-a placut!

Galati

Stefan 14 august 2013 at 11:16

Cred ca in topul preferintelor este Fight Club. Ecranizarea magistrala nu a facut decat sa arate lumii ce scriitura de geniu se afla in cartile lui Chuck Palahniuk. Sunt convins ca dupa vederea filmului foarte multi au citit cartea si odata aflati acolo, au simtit acea pofta nestavilita atunci cand citesti cartile lui Palahniuk. Pur si simplu nu te poti opri 🙂

Multumesc,
Stefan.
Bucuresti.

Andreea M. 14 august 2013 at 11:30

Mi-a plăcut filmul „Dorian Gray” (2009) și la scurtă vreme de la vizionarea lui am citit și cartea scrisă de Oscar Wilde. Cu fiecare rând pe care-l citeam mi se derulau în minte scenele din film. Cel mai important este că regizorul a încercat să respecte narațiunea cărții, redând cu fidelitate acțiunea romanului, păstrând chiar și din replicile personajelor din carte.

Iași

Mada 14 august 2013 at 11:44

Harry Potter, J.K. Rowling. De ce? Seria reprezinta una din cartile copilariei mele, iar filmele le-au respectat cu exactitate, facandu-ma sa iubesc personajele si mai mult. Practic, cand Harry Potter s-a terminat (ultimul film, 2011), o parte din copilarie s-a incheiat si ea. 🙂

Bucuresti.

Daniel I. 14 august 2013 at 11:44

Fight Club cu siguranta,am fost si inca sunt un fan al lui Chuck Palahniuk,iar dintre toate ecranizarile dupa carti aceasta imi pare a ajunge la un echilibru perfect intre carte si film

Iasi

Emil Calinescu 14 august 2013 at 12:06

As zice Zorba Grecul ca si carte straina, iar de la noi e concurenta intre Morometii (ca tot e regizat de Stere Gulea) si Toate Panzele Sus.

La Zorba Grecu, oricat de buna ar fi cartea, muzica filmului e inegalabila.

Ioana 14 august 2013 at 12:19

P.S. I Love You e unul dintre acele filme pe care il revad cu drag de fiecare data. Replici memorabile, actori exceptionali, actiune incitanta si o lectie de viata care te invata ca indiferent cu ce greutati te infrunti, mereu apar motive sa te bucuri de tot ce e frumos.

Cefalan Dragos 14 august 2013 at 12:19

Parfumul- pentru ca atat filmul, cat si cartea au fost bine structurate

Mariana A. 14 august 2013 at 12:30

Mi-a placut ecranizarea pentru „Portocala mecanica”, mi s-a parut ca Malcolm McDowell a surprins perfect esenta personajului principal si a intamplarilor prin care trece. Localitatea de domiciliu: Slobozia, jud. Ialomita.

Mihai T. 14 august 2013 at 12:49

Marele Gatsby pentru ca are un continut ce fascineaza si te transforma intr-un alt om. Localitatea de domiciliu, Drobeta-Turnu-Severi.

pauna oana 14 august 2013 at 12:51

Mi-a placut foarte mult filmul Blindness realizat dupa cartea lui Saramago,Eseu despre orbire.Trebuie sa recunsoc ca nu as da cartea pe film,dar din cate am vizionat pana acum,e cel mai bun film adaptat dupa ideea cartii.[Strejnicu,jud.Prahova]

Roxana 14 august 2013 at 12:52

E greu de ales mai ales când majoritatea sunt extrem de reuşite!!
Mi-a plăcut ecranizarea filmului Jane Eyre, datorităîn primul rând poveştii,dar şi actorilor, costumelor,muzicii.
Localitate:Drăguşeni, Jud. Suceava

Ana Mănescu 14 august 2013 at 13:17

The Painted Veil – pentru adaptare, peisaje, costume și Edward Norton.

București

Victor Dascalu 14 august 2013 at 13:24

De departe:A Streetcar Named Desire.
Pelicula este o transpunere fidela a naratiunii lui Tenesse Williams, cu Marlon Brando si Vivien Leigh de exceptie.
Bucuresti

Pintilie Lorena Mihaela 14 august 2013 at 13:44

Un veac de singuratate -un roman scris de G.G. Marquez- are o ecranizare superba!!! Mi-a placut sa regasesc in carte secvente din film si in film-pasaje din carte.

Pintilie Lucian 14 august 2013 at 14:17

Ultima carte ecranizata care mi-a placut a fost Life of Pi.Ecranizarea a urmat destul de bine firul narativ al romanului si a impresionat prin efectele folosite.Romanul impresioneaza prin povestea in sine.
Iasi, Jud. Iasi

Dina Claudia 14 august 2013 at 14:43

„Harry Potter,J.K. Rowling” deoarece am iubit cartile si indeosebi filmele. Mi.au placut foarte mult filmele doarece in primul rand am retrait momentele din carti, in al doilea rand datorita actorilor care au jucat personajele din carti memorabil si in ultimul rand actiunea incitanta ce te fascineaza si iti da impresia ca te aflii in acele locuri.

Cumpanasu Maria Claudia 14 august 2013 at 14:47

„The Notebook”, un film si o carte pline de emotie, un exemplu de iubire care trece peste tot si pe care si-ar dori-o oricine!

Geta M. 14 august 2013 at 15:12

Undeva în top 5 aş plasa The Hours după Michael Cunningham, în regia lui Stephen Daldry, pentru distribuţia inspirată (Meryl Streep, Julianne Moore, Nicole Kidman), îndeosebi pentru interpretarea lui Nicole Kidman (făcând un rol atipic), dar mai ales pentru dramatismul bine dozat. Un film tulburator, deloc patetic.

Geta M.

Bidianu Dan Valentin 14 august 2013 at 17:03

The Hobbit pentru ca ma fascineaza universul lui J. R. R. Tolkien

Cluj-Napoca

Alexandra. 14 august 2013 at 18:50

Harry Potter – J.K. Rowling, deoarece filmele au venit ca o completare minunata a lumii prezentata in carti. 🙂

Alexandra. 14 august 2013 at 18:51

Oras: Roman 😀

Catalina 14 august 2013 at 19:45

The Notebook – atat cartea cat si filmul prezinta o poveste de iubire emotionanta, un exemplu de putere de a lupta pentru fiinta iubita.

Georgiana Cretu 14 august 2013 at 22:45

Nasul / The Godfather (1972) – este considerata cea mai buna ecranizare a tuturor timpurilor. Nasul este o ecranizare dupa un roman de Mario Puzo, dar recunosc ca nu am citit cartea asa ca nu pot spune prea multe despre ea. Am vazut in schimb toate cele trei serii ale filmului in care Francis Ford Coppola ne introduce in istoria unei familii siciliene de mafioti din New York. Filmul a cucerit atat publicul cat si criticii si a castigat 3 premii Oscar succesul datorandu-se atat povestii cat si interpretarii de exceptie a actorilor Marlon Brando si Al Pacino.

Vaslui

Alina S 14 august 2013 at 22:46

„Carrie” de Stephen King, pentru ca, mai presus de crimele sangeroase descrise, vorbeste despre sensibilitate, inocenta, vointa, umilinta si ura.
Cluj – Napoca

Noemi Pripon 15 august 2013 at 02:44

The Notebook. Actorii au jucat memorabil, astfel filmul a iesit mai bun decat cartea. Rar asa ceva.
Cluj- Napoca

Flore Daniel 15 august 2013 at 08:22

Mi-a plăcut crl mai mult ecranizarea romanuluim „Frati de cruce”după care s-a făcut piesa de teatru „Elling” si filmul cu aceladi nume”Frati de cruce”

Nemo E. 15 august 2013 at 13:37

Mi-a placut ecranizarea cartii Marele Gatsby,pentru ca fascineaza actiunea plina de suspans.

Nemo E. 15 august 2013 at 17:28

Drobeta-Turnu-Severin.

Curieru I. 15 august 2013 at 13:45

Frati de cruce, pentru ca ofera o pista de intelegere a acestor categorii de oameni.

Curieru I. 15 august 2013 at 18:02

Turnu-Severin

Taerel E. 15 august 2013 at 13:48

Parfumul, pentru ca a reusit sa-mi starneasca curiozitatea si placerea neasteptata.

Taerel E. 16 august 2013 at 16:05

Am revenit la acest concurs si am constatat ca mai trebuia ceva scris. localitatea. Sper sa nu fiu descalificata! Dr.Tr. Severin, Mh.

Paul Stefan 15 august 2013 at 13:51

Dorian Gray, pentru ca la inceput nu mi-a placut , dar pana la urma si-a atins scopul sa-mi transmita ceva interesant.

Paul Stefan 20 august 2013 at 18:21

Am uitat sa trec localitatea de domiciliu, iertare
Dr. Tr. Severin

Alexandra 15 august 2013 at 13:57

The Reader, de Bernhard Schlink.
De ce? Pentru că e suspans, dramă şi m-a pus pe gânduri. Dacă Hana Schmitz ar fi recunoscut că nu ştie să scrie şi să citească viaţa ei ar fi luat o altă întorsătură?
O poveste fără happy-ending.

Localitate : Bistriţa

sanzianul 15 august 2013 at 14:52

Ecranizarea mea preferata este Cititorul de catre Bernhard Schlink.
Spre deosebire de alte carti, regizorul a fost fidel cartii suta la suta. Chiar daca vezi intai filmul, si apoi citesti cartea, nu strica cu nimic esenta cartii.
Sunt din Pascani-Iasi

Gica C. 15 august 2013 at 17:24

Cititorul, Bernhard Schlink. De ce? M-a impresionat in mod deosebit.
Drobeta-Turnu-Severin, Mehedinti.

Eugenia 16 august 2013 at 10:31

The Notebook- pentru frumusetea povestii dintre cei doi protagonisti. Craiova-jud Dolj

Miron Raluca 16 august 2013 at 12:50

Parfumul- pentru ca atat filmul, cat si cartea au fost bine structurate jud. Piatra NEamt

Radu D. 16 august 2013 at 15:51

Parfumul, pentru ca fiecare parte a actiunii a fost bine gandita si a fascinat pe fiecare dintre noi. Drobeta-Turnu-Severin, MH.

Adrian 17 august 2013 at 12:07

Baiatul cu pijamale in dungi- o poveste emotionanta care zugraveste atat de bine otrocitatile din Al Doilea Razboi Mondial… Craiova-jud Dolj

Ioana 17 august 2013 at 14:05

Marele Gatsby, varianta 2013. Personajele sunt frumoase se se respecta cartea. Campina – jud. Prahova

Flore Daniel 18 august 2013 at 07:18

Mi-a plăcut cel msi mult romanul”Frati de cruce”,după care s-a făcut piesa de teatru”Eling”,si filmul”Frati decruce”Acest roman este asemănător în cea mai mare măsură iesei de teatru si fimului,în care se prezintă viata din scolile speciale a copiilor cu probleme de sănătate.Autorii piesei de teatru si filmului s-au inspirat foarte mult pe baza romanului identic cu acestea

Adela D 18 august 2013 at 15:32

Hannibal pentru Anthony Hopkins care joaca magistral

Cristina A. 18 august 2013 at 15:48

Marele Gatsby in regia lui Baz Luhrmann se afla in topul ecranizarilor preferate deoarece timp de mai bine de 2 ore te face sa simti agitatia si stralucirea lumii din America anilor ’20, The Jazz Age.

Cristina A. 18 august 2013 at 15:49

Bucuresti

Ionescu Aneta 19 august 2013 at 08:53

Marele Gatsby,pentru scenariul fabulos,care a fost transpus cu maiestrie in film.

Adrian Balan 19 august 2013 at 09:27

Urzeala Tronurilor de George RR Martin

alex 19 august 2013 at 09:41

Pe aripile vantului, un film excelent regizat. Gaesti

rosca raluca daniela 19 august 2013 at 12:29

Urzeala Tronurilor de George RR Martin

Matcu Sebastian 19 august 2013 at 12:39

Harry Potter, J.K. Rowling. De ce? Seria reprezinta una din cartile copilariei mele, iar filmele le-au respectat cu exactitate, facandu-ma sa iubesc personajele si mai mult. Practic, cand Harry Potter s-a terminat (ultimul film, 2011), o parte din copilarie s-a incheiat si ea.
Dorohoi judetul. Botosani

Borca Mircea 19 august 2013 at 12:40

Trilogia Bourne dupa cartile lui Robert Ludlum.Chiar daca filmele sunt departe de subiectul cartilor , suspansul si actiunea merita sa fie vazute , mai ales de cei care nu au citit cartile.Constanta

andrra82 19 august 2013 at 15:13

„Cei trei muschetari” il addor in toate ecranizarile!
Andreea-Brasov

Staicu Ionela Mariana 19 august 2013 at 16:07

„Stapanul Inelelor” este preferatul meu…cand am citit cartea imi puteam imagina personajele, locatia, dar filmul a fost peste asteptari ca grafica, firul povestirii, personaje..etc…un film super

Malina 19 august 2013 at 18:17

„Les Miserables” din 2012, dupa romanul lui Victor Hugo, are o distributie excelenta , la fel si interpretarea.

Mihai Pop 19 august 2013 at 18:23

Bucuresti

¨Pe aripile vantului¨, 1939, cu Clark Gable si Vivien Leigh, regia Victor Fleming, un film care a intrat in istoria cinematografiei mondiale, ecranizare a romanului cu acelasi nume semnat de Margaret Mitchell. Un roman exceptional, transpus magistral intr-un mare film, castigator a numeroase premii Oscar, un clasic, un film pentru toate generatiile de cinefili…

Becze Melinda 19 august 2013 at 18:58

Interviu cu un vampir.
Miercurea Ciuc

Iulia T 19 august 2013 at 19:21

„Le feu follet” (în traducerea românească „Focuri vii”), romanul lui Pierre Drieu La Rochelle, are două adaptări cinematografice: una din 1963, cu același nume, și alta recentă, numită „Oslo 31 august” și care este preferata mea. Spre deosebire de prima adaptare, mult mai fidelă cărții, și deci sumbră, „Oslo 31 august” păstrează dramele existențiale ale personajului, dar scaldă totul într-o lumină de sfârșit de vară, asociată cu idile, nostalgii și singurătate.

Iulia T 19 august 2013 at 19:25

Bucuresti.

Petru-Ionut 19 august 2013 at 20:15

Gone with the wind…pentru acuratetea si modul in care a fost ecranizat un roman atat de fundamental pentru umanitate.

Adi 19 august 2013 at 20:56

Morometii. Pentru ca reda realitatea din acea perioada. Atat romanul cat si ecranziarea sunt la superlativ. Locuiesc in Bucuresti.

RUXANDRA MIHAILESCU 19 august 2013 at 22:33

Consider ca romanul ” Pe aripile vantului ” cat si ecranizarea lui cu numai putin celebri Vivien Leigh si Clark Gable sunt in topul preferintelor mele pentru interpretarea exceptionala a acestora, actiunea povestii si nu in ultimul rand pentru peisajele si luxul secolului IX.

Moldovan Georgiana 19 august 2013 at 22:36

„Fight Club”. Deoarece in ciuda faptului ca aceasta carte bate filmul, are detaliile care te face sa te uiti si la film, doar ca de foarte multe ori pana sa prinzi tot ceea ce a vrut autorul sa transmita si sa intelegi povestea asa cum trebuie ea inteleasa.

Girneata Mihaela Catalina 20 august 2013 at 09:33

Mandrie si prejudecata (2005) – O carte de dragoste minunata ecranizata cu ajutorul unor actori talentati!

Mihaela Munteanu 20 august 2013 at 09:55

Breakfast at Tiffany’s al lui Truman Capote, deoarece filmul este o ecranizare destul de fidela a cartii iar Audrey Hepburn face un rol delicios, de milioane, in care reda toate trairile interioare atat de natural si cu un farmec extraordinar. a fost un roman iubit de mine la momentul in care l-am descoperit, cu ajutorul filmului, desigur, pe care l-am vazut pentru prima data in copilarie si pe care il revad mereu cu placere, fara sa ma plictisesc vreodata. (Bucuresti)

Adrian Stoica 20 august 2013 at 10:01

Fight club! Recunosc ca prima data am vazut filmul si am fost pacalit de titlu. Voiam sa vad cafteala. Nu am fost dezamagit, dar nici nu am inteles pe deplin povestea. Nici nu stiam ca a fost facut dupa o carte. La vreun an, chiar 2, am dat peste carte, am revazut filmul si totul s-a legat in mintea mea. Mi s-a parut senzational cum Pahliuk si-a imaginat banii ca un halou care poate fi distrus atat de simplu. Poate am avea nevoie de asta.

Mintoiu Verginia Anisoara 20 august 2013 at 12:49

„Pe aripile vantului”(1939) – “Filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografica a Hollywood-ului”, asa cum a fost supranumit de catre criticii de specialitate, este ecranizarea romanului cu acelasi nume semnat de Margaret Mitchell. Cistigator a 9 Premii Oscar printre care si cele pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita intr-un rol principal si cel mai bun regizor, filmul a marcat generatii intregi de consumatori de film de lung-metraj de buna calitate; cu Clark Gable si Vivien Leigh
in rolurile principale. Filmul a beneficiat de contributia mai multor regizori, pe linga Victor Fleming care a fost si premiat cu un Oscar pentru cel mai bun regizor, au mai participat la crearea filmului George Cukor, Sam Wood si chiar Alfred Hitchcock.

Locuiesc in Galati.

Vasile Carmen 20 august 2013 at 17:37

Pe aripile vantului, pentru ca a reusit da ma cucereasca si sa mi ofere inca un motiv de a trai si de a aprecia cel mai frumos sentiment pe care il are omul, iubirea.
Locuiesc in Drobeta Turnu severin.

Comments are closed.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Dacă folosiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Filme-carti.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de voi în cadrul înscrierilor la concursurile organizate pe blog, în scopul desemnării câștigătorilor. Doar datele câștigătorilor vor putea fi dezvăluite sponsorilor concursurilor respective. Datele personale nu vor fi folosite altfel. OK Aflați mai mult